فریدون Ng2 برای سختی بیش از حدش(نه به اندازه نسخه های قبلیش!)از طرف کلی سایتها مورد انتقاد گرفت.وبازی عموم پسندی نبود.این یکی رو اسان کردن تا همه بتونن بازی کنن.درود
بازی به شدت اسون شده. تیرکمان و توپ ـش Infinite Ammo ـه !!. هر کدام از درجه های سختی بازی یک Level اسانتر شدن. مثلا نرمال NG2 حکم هارد اینو داره. چندتا Boss Fight داره که کپی برابر اصل از GoW.
اتفاقا بازی رو حالت mentor فوق العاده سخت بود مثل همیشه خیلی لذت بخش بود خیلی وقت بود که یه بازی واقعا سخت بازی نکرده بودم راستی من نسخه ntsc uc که ف ی ل ت ر شده نیست رو دارمش اگر کسی خواست می فروشم
يعنی چی که سانسور شده نيست ? مگه چه فرقی ميکنن رجين ها ??!
باید هم اینجوری باشه. این بازی فن خودش رو داره. اگر قرار باشه اسون بسازن فرقش با Chicken May Cry از بین میره.فریدون Ng2 برای سختی بیش از حدش(نه به اندازه نسخه های قبلیش!)از طرف کلی سایتها مورد انتقاد گرفت.وبازی عموم پسندی نبود.این یکی رو اسان کردن تا همه بتونن بازی کنن.
من هم هفته دیگه بازی دستمه.
ربطش؟اتفاقا بازی رو حالت mentor فوق العاده سخت بود

You know, Se*y, powerful and fastنسخه 2 رو من دموشو از psn اروپا دانلود کردم ! دست و پا هم قطع میشد منتها مضحکیش به این بود که انگار خط انداختی رو بدن طرف یه اپسیلون خون میزد بیرون!این یه بازی متاسفانه اینجوریه یعنی Ninja Gaiden Sigma I هم همینجوری بود که توی نسخه پال اعضای بدن دشمن هارو نمیشد قطع کرد........
سر همین با هزار بدبختی دوعدد نسخه Ntsc uc با قیمت خیلی بالاتر گیر آوردم
بازی ارزش 80 تومن زو دازه؟
بازی کردن با Ayane یکی از قسمتهای خوب داستانهYou know, Se*y, powerful and fast
well i found Momiji more Intresting and ofcourse hotter!lol
Ayane is a little girl with such huge.....well u know!
but im afraid thats the case for every female carachter in NG
and that's the way of Tecmo