Ninja Gaiden Σ 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
بازی به شدت اسون شده. تیرکمان و توپ ـش Infinite Ammo ـه !!. هر کدام از درجه های سختی بازی یک Level اسانتر شدن. مثلا نرمال NG2 حکم هارد اینو داره. چندتا Boss Fight داره که کپی برابر اصل از GoW.

درود
بازی به شدت اسون شده. تیرکمان و توپ ـش Infinite Ammo ـه !!. هر کدام از درجه های سختی بازی یک Level اسانتر شدن. مثلا نرمال NG2 حکم هارد اینو داره. چندتا Boss Fight داره که کپی برابر اصل از GoW.
فریدون Ng2 برای سختی بیش از حدش(نه به اندازه نسخه های قبلیش!)از طرف کلی سایتها مورد انتقاد گرفت.وبازی عموم پسندی نبود.این یکی رو اسان کردن تا همه بتونن بازی کنن.
من هم هفته دیگه بازی دستمه.

اتفاقا بازی رو حالت mentor فوق العاده سخت بود مثل همیشه خیلی لذت بخش بود خیلی وقت بود که یه بازی واقعا سخت بازی نکرده بودم راستی من نسخه ntsc uc که ف ی ل ت ر شده نیست رو دارمش اگر کسی خواست می فروشم

اتفاقا بازی رو حالت mentor فوق العاده سخت بود مثل همیشه خیلی لذت بخش بود خیلی وقت بود که یه بازی واقعا سخت بازی نکرده بودم راستی من نسخه ntsc uc که ف ی ل ت ر شده نیست رو دارمش اگر کسی خواست می فروشم

يعنی چی که سانسور شده نيست ? مگه چه فرقی ميکنن رجين ها ??!

يعنی چی که سانسور شده نيست ? مگه چه فرقی ميکنن رجين ها ??!

این یه بازی متاسفانه اینجوریه یعنی Ninja Gaiden Sigma I هم همینجوری بود که توی نسخه پال اعضای بدن دشمن هارو نمیشد قطع کرد........
سر همین با هزار بدبختی دوعدد نسخه Ntsc uc با قیمت خیلی بالاتر گیر آوردم

فریدون Ng2 برای سختی بیش از حدش(نه به اندازه نسخه های قبلیش!)از طرف کلی سایتها مورد انتقاد گرفت.وبازی عموم پسندی نبود.این یکی رو اسان کردن تا همه بتونن بازی کنن.
من هم هفته دیگه بازی دستمه.
باید هم اینجوری باشه. این بازی فن خودش رو داره. اگر قرار باشه اسون بسازن فرقش با Chicken May Cry از بین میره.
کلا این بازی نباید همه کس پسند باشه.
اتفاقا بازی رو حالت mentor فوق العاده سخت بود
ربطش؟

پ.ن. فقط مونده A.I که اونم برای قسمت سوم دیگه حکم فسانه رو پیدا میکنه :laughing:.

به نظر من که عالی بود اگه خیلی حرفه ای شدید باید Challange ها رو تموم کنید میدنید که کشتن 3تا قول تو 1مرحله همچین کار راحتی نیست! ;)

بازی کردن با Ayane یکی از قسمتهای خوب داستانه:love: You know, Se*y, powerful and fast

اگه کسی از بچه ها Ninja Gaiden Sigma 1 رو داره +قیمت 1PM به من بده

آخرین ویرایش:
این یه بازی متاسفانه اینجوریه یعنی Ninja Gaiden Sigma I هم همینجوری بود که توی نسخه پال اعضای بدن دشمن هارو نمیشد قطع کرد........
سر همین با هزار بدبختی دوعدد نسخه Ntsc uc با قیمت خیلی بالاتر گیر آوردم
نسخه 2 رو من دموشو از psn اروپا دانلود کردم ! دست و پا هم قطع میشد منتها مضحکیش به این بود که انگار خط انداختی رو بدن طرف یه اپسیلون خون میزد بیرون!

من بازیش رو گرفتم ... خون هم یکم داره ... وقتی دشمن ها رو میزنی یه دود رنگی قشنگ (واقعا هم قشنگه) میاد بیرون ... :biggrin1:

چندروز دیگه بعد از اینکه U2 رو تموم کردم اینو میشینم ...

یک موضوع كه Itagaki فراموش کرده بود خط داستانی بعضی رو قوی کنه كه هیچی از داستان نداشت .. یعنی هیچ داستانی نداشت ... یک نینجا بود كه میرفت میکشت !!!!!!! همین.. اما تو این اول بازی كه نصب میشه داستان بازی رو میگه ... من ۱۰ دقیقه بازی کردم ... ولی داستان بازی جالب هست ...

-----------

چقد گیر میدید شما ها به ان ۳ تا دخترا :biggrin1:... تارزان كه نبودید چند سال فقط گوریل دیده باشید بعد یه دختر دیده باشید ...كه اینطوری میگید .. :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or