Ninja Gaiden Σ 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دمت گرم خبر خیلی خیلی توپی بود اما باید بگم :
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه:((
تمام عشق بازی همین تیکه تیکه کردن دشمنا بود ما هم خوب انتظار گرافیک بیشتری برای خون داشتیم ولی چزا می خواند در همون حد NINJA GAIDEN SIGMA بمونه؟این خیلی بده که ... :(
البته اونا به فکر فروش بیشتر هستند و این چیزا براشون اهمیتی نداره که ما چی میخوایم اما امیدوارم فروش رو بی خیال بشند و به فکر ما باشند که چی میخوایم :biggrin1:

ولی در کل خبر خوبی بود من که داشتم حال میکردم الانم برم تریلر رو دانلود کنم یکم حال کنم :love:*

کجا همچين چرندی رو نوشتن؟ بازی 18+ به بالا هست... هميشه هم بوده....
تورج حالا چر اعصبانی میشی فدات بشم؟ :دی 100% همینه! این امکانش زیر صفره که +18 نباشه اگه باشه دیگه ارزش بازی کردن نداره!
فقط تورج بخونه!
منظورت از +18 به بالا چی بود؟ منظورت +23 سال وزارت ارشاده؟:دی مثه اینکه نمیخوای بذاری منم بازی کنم :دی

آخرین ویرایش:
تورج حالا چر اعصبانی میشی فدات بشم؟ :دی 100% همینه! این امکانش زیر صفره که +18 نباشه اگه باشه دیگه ارزش بازی کردن نداره!
فقط تورج بخونه!
منظورت از +18 به بالا چی بود؟ منظورت +23 سال وزارت ارشاده؟:دی مثه اینکه نمیخوای بذاری منم بازی کنم :دی

نصفه شبی شوکه شدم :biggrin1:... چون من خبر های اين بازی رو دونه دونه دنبال ميکنم... چون عنوان خيلی مهميه برای من ...

وزارت ارشاد براش فرقی نداره اون هرچيزی که لختی باشه برای پدر بزرگ بنده هم ممنوع ميکنه...:biggrin1:

دوستان عکس های جدید Co Op بازی رو دیدید؟ AA 32X آش کولاک هست!! حتما ببینید....
هائون؟؟؟؟
32X???
بله ! البته میثم چندین مرحله هست که میشه Co-Op زد ! (که مثلا ریو با ایانه یا مومجی هست) ولی کلا میشه گفت بازی Co-Op هم داره
یعنی چی سام؟ یعنی co-op بازی از خط داستانی جداس ؟ مثل uncharted 2?

الان داشتم يکی از ويديو های بازی رو ميديدم توی gs واقعاً شاهکار بود...

اينکه بازی فقط پورت شده نيست... واقعاً حرکات فرق کرده... استايل و ....

اينم مثل همون شاهکار هست... حتماً ميگيرمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or