شرمنده فریدون جان اصلا حواسم نبود !
شرمنده فریدون جان اصلا حواسم نبود !
حالا از دوستان اگه کسی بلده راهنمایی کنه !
من تا جایی که یادم میاد شما کار خاصی نباید می کردی. یک سری نینجای مشکی پوش رو باید می کشتی و بعد میرفتی سر وقت پدر کن و بهش آسیب می رسوندی. این روند رو همین جور ادامه میدادی.
اصلا نینجایی وجود نداره ! مرحله 8 رو میگم ! تو اون برجه که دارن میافتن با هم مبارزه میکنن !
بعد که یه جایی وایمیسن پدره جادو میزنه کن دفاع میکنه بعد او شمشیر زنجیریه رو در میاره بعد پدره فشار میاره شمشیر میشکنه و باز شمشیر با خون کن ساخته میشه رو میگم بعد از اون یه حفاظ دور بدن پدره تشکیل میشه با همین میزنم از بین میره بعد اثر شمشیر از بین میره مینوسه روصفحه Ninja Blade و دو سه خط توضیح زیرش !! چیکار کنم ؟
اگه اشتباه نکنم باید 9 مرحله داشته باشهبچه ها این بازی چندتایی چبتر داره ؟![]()
اونها ها رو بیخال که یه مشت خوشحال و شنگون بیشتر نیستن. پارسال بود یا عقبتر یادم نیست درست یه مقاله هم زده بودن واسه The Orange Box همین جوری اراجیف رو بافته بودن در موردش. جدی نگیر.امروز داشتم دنیای بازی می خوندم .عجب نقد نامردی ای کرده بود به زبان ساده گفته بود واقعا مزخرفه.به نظر من این بازی چیز جدیدی نداشت ولی نه اونقدر که مزخرف باشه. در کل خوب بود.
اولا که به جز Boss مرحله آخر هیچ Boss دیگه ای مشکل خاصی نداشت. شما برو Afro Samurai رو بازی کن بعد این حرف رو بزن. تو این بازی که یک جونور مشکی با یسری قسمت قرمز رنگ میمود باید می کشتیش و در کل راه حل آن چنانی نداشت. در مورد GOW1 ,2 هم که کاملا باهات مخالفم چو این بازی هیچ حرفی در مقابل بازی GOW نداشت. چون من تنها بازی که ناراحت هستم برای 360 نمیاد همین GOW3 هست که قراره بیاد و ادامه اون قبلی هاستکی گفته این بازی بد هست.. به نظر من خیلی بازی جذابی بود.. یاد و خاطر NG2 و GOW1،2 رو زنده کرد.
فقط مثلا وقتی با boss ها مبارزه میکنی باید یک چند باری به بازی تا راه حل گشتن اون رو یاد بگیری و بعد کشتنش خیلی آسون میشه..
راستی وقتی LT (حالت دفاعی) رو میگیرید و بعد Y یا X رو میزنید حرکتهای خیلی توپی رو انجام میده مخصوصا با اون شمشیر قرمزه تو مرحله هشت..