Ninja Blade

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امین اگه بنم نمیکنی :d میخواستم بگم ریجن FREE نینجا بلید اومده تو نت :love:
دوستان فقط هیجان زده نشن سریع برن DL کنن ممکنه nuke اعلام بشه چون تاریخ ریلیزش برا 25 روز دیگست !

بلی به سلامتی free هم اومد. چشم اونایی که چشم ندارن ببینن ما پال دارا هم میخوایم بازی کنیم در بیاد :دی

امیر بودو بیا اومد :دی

منم گرفتم بازي رو.
بازي خيلي شباهت به Ninja Gaiden و God of War داره.
صحنه هاي سينمايي هم خيلي زيباست. فقط هر چي سيستم دكمه زني بود خز كرد.:biggrin1: تو يه مرحله 10-15 تا از اين صحنه ها داره.
گرافيك خوبي هم داره ولي بعضي جاها سرعت فريم زير 10 ميره!
در كل به نظر من ارزش خريد داره.

با سلام
بچه ها من توی مرحله 7 امروز سه بار کرش کرد(صفحه شطرنجی شد بطوری که باید کنسول رو ریست می کردی)کسی چنین مشکلی نداره؟اصلا مشکل از دیسک بازی ممکن باشه یا مشکل از 360 هست؟این فکر می کنم اولین یا حد اکثر دومین باری هست که یک بازی این جوری میشه.یادم نمی یاد اون یکی بازی کدوم بود ولی یادمه که یک بازی دیگه هم فکر می کنم این جوری شد ولی شاید هم اولین بار باشه بهر حال به نظر شما مشکل از کجاست؟

برای منم 2 یا 3 باز اینجوری شده ازمحسنات داشبورد جدیده !!چون خودم یه جایی مطلب خوندم برای خوم تو دموی این بازی فریز شد صفحه! شطرنجی که میگی! یه بار توی جی تی ای صفحه سیاه شد!!
فکر کنم یه بار هم تو نینجا گیدن شد کنسول تو هم ماله قبله 2007 هستش؟

من دمو بازی رو تا الان2-3 باری رفتم واقعا خیلی بهم حال داد دم MSگرم به خاطر این بازی اینحصاری

امین پال این بازی کی میاد!!؟(شوخی)

کلا چقدر میکشه بازی ختم به خیر شه!؟؟؟؟
خدایش یک چیزیاییش در حدNGهست و تقریبا خیلی به من حال داد(بیشتر ازng)به خاطر اسونی

بازي رو تموم كردم . نسبتا خوبه ولي باس هاي بازي كيفيت پاييني دارن (مثل آجر هستن ) . باس آخر بازي واقعا سخته اونايي كه بازي نكردن خودشونو واسه يه نبرد ناب حاضر كنن . در كل بازي جالبي هستش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or