Ninja Blade - PC Version

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
N.jpg

شرکت سازنده: From Software
شرکت پخش کننده: Noviy Disk
ژانر: Modern Action Adventure
تاریخ عرضه: Oct 31, 2009
9 آبان
1388

خلاصه ای از داستان بازی:

شهر توکیو مورد حمله ی هیولاهای که آلوده به نوعی انگل هستند قرار گرفته Ken نقش اول بازی و تیمش باید از شهر در مقابل هیولاها دفاع کنند و از گسترش انگل جلوگیری کنند...

این بازی تقلیدی از بازی های بزرگی مثل Devil May Cry و God of War هست.
Ninja Blade پیش از این بازی انحصاری XBOX 360 بوده و چندان موفق نبود.
امتیازات نسخه XBOX 360
GS: 7.5
IGN:6.5

آخرین ویرایش:
بلاخره من نسخه تک DVD که مراحل نصبش هم انگلیسی بود رو گیر آوردم و نصب کردم و داخل گیم پلی بازی صدا داشت
پس با این حساب نسخه ایی که مراحل نصبش روسی هست و داخل بازی انگلیسی کلا خراب هستن;)

چند تا مرحله داره
اگه درست یادم باشه 9تا
بازی ارزش دانلود داره ؟ به چه بازی میشه تشبیح کرد؟ گیم پلیش
بستگی داره.
بازی به نینجا گایدن شبیه. اگه از NG خوشت بیاد احتمالا با این هم حال کنی و در مورد گیم پلی سریع و روونی داره همراه با Boss های فراوان.

:evil::evil:سلام - آقا یک مشکلی که هست اینکه باید کل یک مرحله را بری تا سیو کنه یعنی شاید یک مرحله 2 ساعت طول بکشه و اگه به هر دلیل از بازی بیرون بیایی از اول باید بازی کنی و این اصلا منطقی نیست .
حالا سئوال اینجاست که کرک بازی مشکل داره یا اینکه سیستم مزخرف بازی اینطوریه که اگر اینطوری باشه واقعا مزخرفه

:evil::evil:سلام - آقا یک مشکلی که هست اینکه باید کل یک مرحله را بری تا سیو کنه یعنی شاید یک مرحله 2 ساعت طول بکشه و اگه به هر دلیل از بازی بیرون بیایی از اول باید بازی کنی و این اصلا منطقی نیست .
حالا سئوال اینجاست که کرک بازی مشکل داره یا اینکه سیستم مزخرف بازی اینطوریه که اگر اینطوری باشه واقعا مزخرفه

فکر نکنم کرک بازی مشکل داشته باشه .شاید سیستمش اینطوریه .نسخه ی من هم همینطوریه که شما میگی.

من تو مرحله سه اونجایی که با اون خرچنگه میجنگی مشکل دارم کسی هست راهنمایی کنه نمیتونم بکشمش بعد وقتی من برق میگیرم میگه دکمه L رو بزن ولی من هر چی گشتم نتونستم دکمه رو روی کیبورد پیدا کنم

یک عنوان کاملا متوسط من از from softwareبیش تر انتظار داشتم صدا گذاری افتضاحه یعنی غیر قابل تحمل فقط کمی به دیالوگ های احمقانه ی شخصیت اصلی دقت کنید...:sick:

سلام
دوستان یه مورد در رابطه با سیو بازی، این بازی چون از کنسول پورت شده سیوش اینجوریه. تقربیا نصف بازی های کنسولی در یک جای معین سیو میشن (که بدترین موردش Far Cry 2 بود). ولی اگه بین مرحله سیو میشد خیلی بهتر میشد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or