Ninja Blade - PC Version

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
N.jpg

شرکت سازنده: From Software
شرکت پخش کننده: Noviy Disk
ژانر: Modern Action Adventure
تاریخ عرضه: Oct 31, 2009
9 آبان
1388

خلاصه ای از داستان بازی:

شهر توکیو مورد حمله ی هیولاهای که آلوده به نوعی انگل هستند قرار گرفته Ken نقش اول بازی و تیمش باید از شهر در مقابل هیولاها دفاع کنند و از گسترش انگل جلوگیری کنند...

این بازی تقلیدی از بازی های بزرگی مثل Devil May Cry و God of War هست.
Ninja Blade پیش از این بازی انحصاری XBOX 360 بوده و چندان موفق نبود.
امتیازات نسخه XBOX 360
GS: 7.5
IGN:6.5

آخرین ویرایش:
واقعا بازیه زیباییه من که حسابی حال کردم یه جورایی جنگیدنش تو سبک DMC هست و آزادی عمل خوبی داره مخصوصا تو اون مواقعی که باید با دکمه های مختلف جنگید بازی خیلی لذت بخشه توی همین 45 دقیقه ای که بازی کردم 3 تا شمشیر داده که هر کدوم قابلیتهای خاص خودش رو دارن تا اینجا که عالی بوده به نظر من (حداقل به مزاج من)
پیشنهاد میکنم حتما این بازی رو بگیرید .

دوستان که نسخه روسي بازيو دارن من از چند جا شنيدم يه پچي هست براي انگليسي کردنش ولي من پيدا نکردم... کسي اگه داره ميشه بزاره برا دانلود... خيلي ممنون...

من بازی رو خریدم
دموهاش صدا داره اما تو گیم پلی بازی صدا ندارم:(
فکر میکنم کرک بازی مشکل داره
کسی کرک سالم بازی رو داره؟؟؟؟
باید مشکلتون با نصب OpenAl رفع بشه(مطمئن نیستم تست کنید 800کیلوبایت بیشتر حجمش نیست)

Download

آخرین ویرایش:
باید مشکلتون با نصب OpenAl رفع بشه(مطمئن نیستم تست کنید 800کیلوبایت بیشتر حجمش نیست)

Download

مشکل حل نشد:(
نصب بازی روسی هست اما داخل بازی انگلیسی
فکر کنم کلا نسخه ایی که من خریدم مشکل داره اخه چند تا دیگه کرک از اینترنت دانلود کردم اما باز صداش راه نیوفتاد:(

مشکل حل نشد:(
نصب بازی روسی هست اما داخل بازی انگلیسی
فکر کنم کلا نسخه ایی که من خریدم مشکل داره اخه چند تا دیگه کرک از اینترنت دانلود کردم اما باز صداش راه نیوفتاد:(
اینا رو هم تست کن!!

در ویندوز ویستا مسیر زیر رو طی کنین:
Control Panel -> Sound -> speakers -> Advanced
و فرمت پیشفرض رو در حالت i16 bit, 44100 Hz CD Qualityیا i24 bit, 44100 Hz Studio Quality قرار بدین.

- در ویندوز ایکس پی این مسیر رو باید طی کنین:
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدین.

- اگر صدا ندارین در ویندوز ایکس پی این مسیر رو طی کنین:
Run -> dxdiag -> sound tab
و در قسمت DirectX Features اون Hardware Sound Acceleration Level رو در حالت Basic acceleration قرار بدین.

بازی یه مشکل اساسی داره اونم اینه که تا یه ماموریتو کامل تا ته نرید سیو نمیشه... بین مرحله چک پوینت میده ولی اگ خارج بشید باید کل مرحله رو از اول برید... ولی انصافا گیم پلی خوبی داره و البته خیلی هیجان داره مدام باید با غول بجنگید و شمشیر جدید میده...

ماله من تو گیم پلی صدا نداره که هیچ تو منوها boxها بدون text هست و اسکرین اول بازی هم فقط یه صفحه سیاهه
کرک skidrow دارم و setup هم اصلی انگلیسیه کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or