Ninja-Blade عنوان انحصاری جدید 360

• Thread starter Thread starter starx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

starx

کاربر سایت
تنها یک ماه مونده به آغاز TGS مایکروسافت با یک عنوان جدید طرفدارای 360 رو سورپرایز کرد!!
Ninja Blade عنوان جدید 360 هست که توسط From Software و انحصارا برای 360 ساخته میشه تیم سازنده بازی همون تیم سازنده بازی Otogi هست.

تریلر خیلی کوتاه بازی رو میتونید از لینک زیر DL کنید:
http://www.gamersyde.com/news_7061_en.html

اقا فرخ شما از چیزی خوشت نمیاد لازم نیست بگی. کافی شما در یک تاپیک پست بدی تا اونجا یا قفل بشه یا 200 پست بیهوده زده بشه. خواهشا رعایت کنید.
بعد شما تازه مدیر این سایت شدین ما خبر نداریم جناب مدیر ؟ ;)

اقا فرخ شما از چیزی خوشت نمیاد لازم نیست بگی. کافی شما در یک تاپیک پست بدی تا اونجا یا قفل بشه یا 200 پست بیهوده زده بشه. خواهشا رعایت کنید.

p.s: فریدون دیوانه این سبکه!. همین Heavenly Sword رو روی درجه Hell Mode تونسته 95 تا مدال از 125 تا رو بگیره :love:.

شما هم لازم نيست بياي بگي كه من چي بگم و چي دوست داشته باشم ;)
همين ادمهايي مثل شما باعث ميشه 200 تا پست زده بشه .
من كلا با سبك شمشير بازي نيستم .
در ضمن خودم هم گفتم تنها بازي كه اين وسط خوشم مياد Heavenly Sword است .

شما هم لازم نيست بياي بگي كه من چي بگم و چي دوست داشته باشم ;)
همين ادمهايي مثل شما باعث ميشه 200 تا پست زده بشه .
من كلا با سبك شمشير بازي نيستم .
در ضمن خودم هم گفتم تنها بازي كه اين وسط خوشم مياد Heavenly Sword است .

از چه لحاظ heavenly Sword رو خوشت میاد ؟ من خودم Heavenly Sword رو دومین بازی برتر PS3 میدونم ( بعد از MGS 4 ) ولی دلیل اصلیش بخاطر داستان و شخصیت پردازیش که عالی بود و چند تا مورد توی Gameplay ش که جالب بود ... ولی اصل Gameplay بازی و همینطور گرافیکش خیلی خوب نیست !

از چه لحاظ heavenly Sword رو خوشت میاد ؟ من خودم Heavenly Sword رو دومین بازی برتر PS3 میدونم ( بعد از MGS 4 ) ولی دلیل اصلیش بخاطر داستان و شخصیت پردازیش که عالی بود و چند تا مورد توی Gameplay ش که جالب بود ... ولی اصل Gameplay بازی و همینطور گرافیکش خیلی خوب نیست !

داستانش که خیلی خوبه . شخصیت پردازیش هم مخصوصا شخصیت اصلی بازی خیلی عالی طراحی شده .
در مورد گیم پلی بازی اتفاقا من خیلی خوشم میاد ازش و بالاتر از بازی های هم سبک خودش میدونم .
یکی از چیزهایی هم که منو تو این بازی جذب میکنه نحوه دوربینش هست مخصوصا در درگیری ها که خیلی خوشم میاد .
گرافیک بازی خوبه و یکی از چیزهایی که تو گرافیک بازی عالی کار شده طراحی هنری محیط ها بود و از جمله بازی های نادر کنسولی هست که در 4xaa اجرا میشه تا اینجا که میدونم.

راسش نمیا تو که به NG علاقه داری نمیدونم رو چه حساب از HS خوشت امده! من کلا عاشق بازی های Action Adventure "شمشیری!" هستم و اصولا از همشون خوشم میاد! ولی نمیدونم چرا از HS زیاد خوشم نیومد.

HS دقیقا یک GOW Clone هست و NT سعی کرده دقیقا یک GOW با شخصیت زن بده بیرون! از شروع داستانش بگیر تا سبک گیم پلیش و ... .

گیم پلی HS خیلی ضعیف و در حد بازی های معمولی این سبک هست.تمام مبارزات راحت هست و میشه با فشار دادن یک دکمه بازی رو تموم کرد.

من خودم تو Hell Mode همه ان 129 تا (نمیدونم چی!) رو جمع کردم ولی بازم احساس نکردم بازی برام مشگلی رو پیش اورد , ولی بر عکس تا NG رو تو حالت Master Ninja تموم کنم اشکم در امد و یک دسته شکوندم!

درود ب همه
Wiiman جان ( شیما خانوم ) حرف بدی هم نزده! حدود 7 تا پست کاملا بیربط زده شده که عامل اصلی شخص شما بوده فرخ. تا دیدید این بیچاره فن سونی صداش درنمیاد ریختین سرش اره :).
خیلی ها از خیلی چیزها بدشون میاد ولی دلیل نداره جار بکشن!. اون HS م که الان داری به دلایل "معلوم"ـی افتاب بالانس میزنی براش، اگر از نظر گیم پلی مورد برسی قرار بگیره جزو بازی های درجه 3-4 این سبک قرار میگیره مثل کُنان و وایکینگ، که فکر نمیکنم چیزی مهم تر از گیم پلی در بازی های ویدئوی اهمیت داشته باشه وگرنه LAIR ( این هم نقطه هاش => ...<= ) با اون گرافیک و صداگذاریش باید 20 از 10 میگرفت.

پ.ن. اون ناریکو هم که عملا Female Version ـه کریتوس بود که خالکوبی بزرگـش شده بود موهای ناریکو.
پ.ن.2. معلوم الحال های عزیز هم زیادی ادعاشون نشه که save های ps3 مثل نقل و نبات ریخته رو نت. اگر دست اوردی با 360 دارن لطف کنن نشون بدن وگرنه Please STFU !.

ماکان مگه GOW بده؟!
اتفاقا خیلی هم خوبه! من دارم میگم که HS یک تقلید محض از GOW هست.چیز جدیدی هم برای عرضه نداره.ولی خوب نظر من این هست.مثلا فرخ به نظر خودت HS خیلی باحاله...نظرات متفاوته!

پ.ن:من اصلا احتیاجی نمیبینم که بیام Save هام رو به همه نشون بدم. احتیاجی هم به اثبات حرف هام به مارپل سایت ندارم چون اصولا این دسته از افراد اصلا برام مهم نیستند.:smile:

البته من HS ننشستم تا اخرش برم فقط یکی دو ساعت تو خونه دوستم بازی کردم که خوشم اومد ازش پس ممکنه اشتباه کنم . الان که خیلی ها میگن از نظر گیم پلی مشکل داره قبول چون همون طور که گفتم زیاد تجربه تو بازی HS ندارم .
ولی خوب گفتم که در کل از سبک شمشیر زنی خوشم نمیاد .البته GOW هم تو این میان استثناست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or