PlayStation Ni-Oh

Is1g8.jpg

بعد از سالها بالاخره امروز دوباره از بازی پرده برداری شد. سازنده بازی Team Ninja ـست که سری Ninja Gaiden و Dead or Alive رو در کارنامه خودش داره و با توجه به تریلر میشه امید داشت که یه عنوان با کیفیت دیگه ازشون ببینیم. داستان بازی در زمان سامورایی ها اتفاق میوفته و قراره مبارزه شخصیت اصلی با شیاطین رو نشون بده. هنوز اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده، بجز اینکه بازی انحصاری PS4 ـه و سال دیگه منتشر میشه.

Update:

اطلاعات جدید از بازی منتشر شده:

• در پایین تصویر سمت راست چهار آیکون وجود داره که هر کدوم سبک مبارزه شما رو مشخص میکنند.
  • قابلیت های دفاع و حمله شما به سبکی که انتخاب میکنید بستگی دارند.
  • قابلیت تغییر سبک ها در طول مبارزه و حتی در هوا هم وجود داره.
  • مکان هایی که بازیکنان در اون مردن با کاتاناهای خونین مشخص شده اند.
  • ظاهرا میشه این نقاط رو فعال و با شخصیت های مرده مبارزه کرد که در صورت پیروز شدن Loot خیلی خوبی نصیبتون میشه.
  • مشخص نیست که بعد از فعال کردن این نقاط شما با بازیکن میجنگید (PvP) یا با AI.
  • تعویض سلاح و آرمور به صورت Real Time انجام میشه(بازی متوقف نمیشه) پس بهتره جای امنی رو برای اینکار انتخاب کنید.
  • نیزه در بازی وجود داره و میتونید از اون برای مبارزه با چندین دشمن در آن واحد استفاده کنید.
  • روح های محافظ (Guardian Spirits) ـی در بازی وجود دارند که ویلیام میتونه اونا رو برای مدت محدودی در سلاح خودش قرار بده و از قدرتشون استفاده کنه. روح های مثل گرگ آتشین و جغد آبی رنگ.
  • روح های محافظ بعد از مرگتون ظاهر میشن (شاید راهی برای کمک به بازیکن باشن؟)
  • ممکنه محدودیت برای تعداد دفعاتی که میتونید از این قابلیت استفاده کنید وجود داشته باشه.
  • مجسمه های در بازی هستند که میتونید در اونجا با استفاده از Exp هاتون آپگرید کنید یا روحی که همراهتون هست رو تغییر بدید.
  • در بعضی نقاط ممکنه با روشنایی هایی در محیط روبرو بشید که در صورت وارد شدن به اونها روح هایی ظاهر میشن که میتونید باکشتنشون Loot های خوبی بدست بیارید.
  • باسی که در این دمو نمایش داده شد Onryou نام داره (شیطان انتقامجو) که یک نوع Oni(شیطان) قوی به حساب میاد.
  • خوب شدن و Healing شما به صورت رئال تایم اتفاق میوفته پس باید دنبال یه موقعیت خوب برای انجام اون بگردید.
  • گرگ آتشین قابلیت حمله با استفاده از آتش رو به سلاح ویلیام اضافه میکنه در حالی که جغد آبی به اون اجازه بهبود پیدا کردن رو میده.

تریلر ها:

vn9Qb.jpg

Ni-Oh Official Trailer
1080p

با انتشار اطلاعات جدید پست اول آپدیت میشه.

آخرین ویرایش:
سلام
این بازی هم مثل بلادبورن ودارک سولز تخیلی سخته و اعصاب پولادین میخواد یا میشه درجه سختیشو پایین اورد و بازی کرد؟
به خاطر سیستم ki بازی که اگه تموم بشه کلا بیحرکت میشی و فاتحه ی خودت رو باید بخونی. تو بعضی جاها سختتر از بلاد و دارک هست
ولی اگه یکم بازی کنی و درست آبدیت کنی بازی خیلی راحت تر میشه
در ضم مثل بازی دارک نیست که بدون اپگرید و لول آپ بتونی بازی رو تموم کنی. بازی شدیدا وابسته به لول آپ کردنه.
اگه بازی سخت تر از بلاد و دارک هم باشه، اصلا اعصاب خرد کن نیست

درود.
بازی NIOH خیلی هم بازی عالی میباشد و هنوزم هم که هنوزه در حال حاضر بازیش میکنم و خیلی هم روی این بازی تعصب دارم. ممنون میشوم دوستان انجمن درباره این بازی قضاوت منفی نکنند.

با سپاس
AZOTH
دقیقا. این بازی یه شاهکار تمام عیار هست. یه بازی که معتاد گیمپلی میشی. منم بازی رو انقدر بازی کردم که نگو. لول 250 و خورده ای بودم تا جایی که یادم.
شدیدا منتظرم تا نسخه دوم بیاد تا بازیش کنم

• Like
Reactions: Behnams923
نمیدونم دمو رو بازی کردی یا نه ولی خیلی assets ها واسه همون نسخه اول بود حتی یه سری باس ها و دشمنا دقیقا از نسخه اول کپی کردن ولی بازم فوق العاده بود :D همینکه 60 فریم اجرا مییشه واسه من کافیه
عرضم به حضورتون که من نسخه اول بازی رو بالای هزار و دویست ساعت بازی کردم،آلفا و بتای نسخه دوم رو هم بازی کردم
در ساخت دنباله بازیها قرار نیست عناصر موفق نسخه قبلی رو کلا بیخیال بشن و بیان یک بازی رو بکوبن و از نو بسازن بلکه با حفظ همون عناصر موفق نسخه قبل سعی میکنن در گیم پلی بازی نوآوری به خرج بدن که در نسخه دوم از این بازی همینکار رو دارن به بهترین وجه ممکن انجام میدن و طرفداران بازی مثل خود من تا اینجا از تغییرات انجام شده راضی هستیم

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
بازی به شدت سخته ...اساتید اهل فن من اوایل بازی ام تازه وارد جزیره شدم 4 تا دشمن میرزن سرم شل پلم میکنن :| بهترین حالت گارد گرفتن چیه؟
ببین این بازی باید قلقش بیاد دستت. من یه راهنما نوشتم تو تلگرام. لینکش رو میدم برو نگاه کن. درضمن سعی کن یکی یکی دشمنا رو بکشی. حتی راحت ترین دشمنا هم دوتا بیشتر بشن پدرتو در میارن. ولی انقدر قوی میشی که خودتم کیف میکنی. یادمه من سر باس اول که دوروز معطلش بودم. بعد یه دور تموم کردن بازی دوباره رفتم سراغ همون باس و بدون ضربه خوردن تو بیست ثانیه کشتمش.
ولی حتما حتما ادامه بده بازی رو. برا من که جزو 5 بازی برتر عمرم بود نی او. یه شاهکار تو گیمپلی بود. پلاتش کردم
این کانال تلگرام که میگم حتما حتما بخون. خودم جمع آوری کردم مطالبش رو خیلی مفیده برات.
@niohhelp

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: amiriv and blak
بازی به شدت سخته ...اساتید اهل فن من اوایل بازی ام تازه وارد جزیره شدم 4 تا دشمن میرزن سرم شل پلم میکنن :| بهترین حالت گارد گرفتن چیه؟
با این که توی چند سایت هم دیدم که نیوح از بلاد و دارک سولز سختره ولی واسه من برعکس بود ، نیوح خیلی راحت تر بود ، فکر کنم سیستم مبارزاتش عادت کرده بودم ، اگه میبینی چند نفر هستند چیزی پرتاب کن که یکیشون بیاد سمتت فکر کنم آیتم سنگ بود ، من خودم با شمشیر و نیزه بازی میکردم ، وقتی چند نفر باشند نیزه استفاده کنی بهتره هم سلاحی هست که طولش زیاده هم چندنفر میتونه همزمان بزنه ، به نظرم برو مقاله هایی که توی نت هست در مورد قبل از بازی باید این نکته ها رو دانست بخون کارت راحت تر میشه ، چند سایت راهنمای قبل بازی گذاشتند

با این که توی چند سایت هم دیدم که نیوح از بلاد و دارک سولز سختره ولی واسه من برعکس بود ، نیوح خیلی راحت تر بود ، فکر کنم سیستم مبارزاتش عادت کرده بودم ، اگه میبینی چند نفر هستند چیزی پرتاب کن که یکیشون بیاد سمتت فکر کنم آیتم سنگ بود ، من خودم با شمشیر و نیزه بازی میکردم ، وقتی چند نفر باشند نیزه استفاده کنی بهتره هم سلاحی هست که طولش زیاده هم چندنفر میتونه همزمان بزنه ، به نظرم برو مقاله هایی که توی نت هست در مورد قبل از بازی باید این نکته ها رو دانست بخون کارت راحت تر میشه ، چند سایت راهنمای قبل بازی گذاشتند
میدونی چرا میگن از دارک و بلاد سختتره؟
تو دارک و بلاد استقامتت تموم بشه باز میتونی حرکت کنی و فقط ضربه نمیتونی بزنی
ولی تو نی او اگه ki تموم کنی حتی حرکت هم نمیتونی بکنی و مرده به حساب میایی
مورد دوم اینکه تو دارک و بلاد بدون لول آپ کردن میتونی بازی رو تموم بکنی ولی تو نیو امکان نداره بتونی بدون لول آپ کردن بازی کنی. یعنی اگه لول 10 باشی دشمنای لول 20 از باس های بازی هم سخت تر میشه برات.
بازی سختره ولی اگه درست بازی کنی راحت میشه.
یادمه یه تالیسمن تو بازی بود که تا حداکثر 3 تا میتونی با خودت برداری و با استفاده از این جادو میتونستی برا یه مدت سرعت باس ها رو نصف کنی.
کلا گیمپلی این بازی انقددر بالانس هست که با بازی کردن زیاد و درست بازی برات راحت میشه

اگه مایل بودی بگو تا بیام کمکت ریز به ریز جزئیات بازی رو هم تا حد توان واست توضیح میدم
حالا که بازی واسه پلاس رایگان شده بعضی شبا آنلاین میشم میرم کمک بندگان خدا تا از دست یوکای جماعت نجاتشون بدم

اگه مایل بودی بگو تا بیام کمکت ریز به ریز جزئیات بازی رو هم تا حد توان واست توضیح میدم
حالا که بازی واسه پلاس رایگان شده بعضی شبا آنلاین میشم میرم کمک بندگان خدا تا از دست یوکای جماعت نجاتشون بدم
فدات...اسلحه یا ارمور خاصی وجود داره تو بازی که بشه به دستشون اورد؟ ؟اصلا اسلحه ها رو که میگیریم بهتره ابگریدش کنیم یا اسلحه بهتری که دستمون اومد اون قبلی رو بیخیالش بشیم؟

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
فدات...اسلحه یا ارمور خاصی وجود داره تو بازی که بشه به دستشون اورد؟ ؟اصلا اسلحه ها رو که میگیریم بهتره ابگریدش کنیم یا اسلحه بهتری که دستمون اومد اون قبلی رو بیخیالش بشیم؟
آرمورهای سبک بپوش تا سرعتت زیاد شه و ki خیلی کم مصرف کنی
درسته لباس سبک دفای ضعیفی داره ولی تو این بازی بیشتر جاخالی میدی تا دفاع. پس لباس سنگین که دفای بالایی داره به جر مصرف خیلی زیاد kiهیچ فایده ای نداره.
2. می تونی سلاحی که دوست داری رو هی نگه داری و آپگریدش کنی اما همین طور که اپگرید می شه هزینه هاش هم نجومی می ره بالا و دیگه از یه جا به بعد نمی صرفه اصلا هزینه کنی براش. به همین دلیل بهتره اصلا از همون اول خیلی وابسته نشی به سلاح عزیزت.

• Like
Reactions: amiriv
یه راهنمای کوچولو برا تازه کارا
به حریف لگد بزنید:
یکی دیگر از قابلیت های خوب شاخه سامورای، قابلیتی است که به انتهاب کمبو شما، لگد می افزاید! یعنی می تواند پس از ضربه هاییتان، به حریف لگد بزنید که این لگد Ki او را خالی می کند. و راحت میتونین بکشینش، توصیه می کنیم که این قابلیت را هم هر چه زودتر به دست بیاورید.

• Like
Reactions: Ali_Reza
تازه کارها بخونن
راهنمای عناصر و جادوها
• آتیش: هر گونه دمیج آتیشی باعث می شه که دشمن آتیش بگیره و هر چند ثانیه یه بار یه مقدار ثابتی دمیج بخوره.
• آب: وقتی دمیج آب بخوره به دشمن میزان دفاعش کم می شه. به عبارت دیگه اگه یه جادو با محوریت آب به دشمن بزنی و بعد شروع کنی به اتک دادن می بینی که اتک ها دمیج بیشتر دارن می دن نسبت به حالت عادی.
• باد: عنصر باد کاری می کنه که بتونی دشمن ها رو خیلی سریع Break کنی. دشمن هایی که خیلی جلوت دفاعی بازی می کنن با اتک های باد راحت تر می شه باهاشون جنگید چون دفاع شون می شکنه.
• برق: عنصر برق هم دفاع دشمن رو کم می کنه هم سرعت حرکتش رو! اگه بتونی به دشمن دمیج برقی بزنی هم راحت تر می شه از ضرباتش فرار کرد و هم بیشتر می شه دمیج داد.
• خاک: عنصر خاک کاری می کنه که دشمن مصرف Ki ش دو برابر بشه. خیلی خیلی به درد بخوره. با زدن دمیج خاک و صبر کردن می تونی Ki دشمن رو کم کنی و با چند تا ضربه ببریش تو حالت بی دفاع و دخلشو بیاری یا دمیج زیاد بهش بدی.
• زهر: عنصر زهر از اسمش معلومه نیازی به معرفی نداره. به صورت ثابت از هلث دشمن کم می کنه. اثرش مثل عنصر آتیش می مونه اما از آتیش بهتر و قوی تره.
• فلج کردن: ضربه هایی که المان فلج کردن تو خودشون داشته باشن دشمن رو برای چند لحظه فریز می کنن و با خیال راحت می تونی بزنی شون.
یادت باشه همه ی این بلاها سرخودت هم میاد! اصولا احتمال این که اولین آشناییت با این عناصر تو بازی وقتی بوده باشه که این بلاها رو سرخودت آوردن خیلی بیشتره.
سرمایه گذاری کردن روی جادوها ضرر نداره. حتما اگه داری یک بیلد کاملا قدرتی و فیزیکی می سازی سعی کن روی یکی دو تا از این عنصرها هم سرمایه گذاری کنی چون تو بعضی از فایت ها واقعا به درد بخور هستن و زندگی رو شیرین می کنن.
اگه بتونی سریع Skill ساختن Sloth Talisman رو به دست بیاری زدن باس های بازی آب خوردن می شه. هی بهشون جادو می زنی سرعت حرکت شون 50 درصد کم می شه و می ری تو صورت شون و راحت دمیج می دی.

• Like
4- سیستم Ki رو تمرین کن

مهمترین چیز تو بازی Nioh همون خط قدرت بدنیه که تو بازی های سولز بهش می گفتن Stamina و اینجا اسمش هست Ki. یادت باشه که این خط قدرت بدنی اصلا و اصلا به سری سولز ربطی نداره و یه چیز کاملا جدید و مجزاییه. هر تجربه ای از قبل از بازی های سولز داری بذار کنار و خوب دقت کن که چطور کار می کنه تو بازی. اگه Ki تموم بشه یعنی قطعا دخلت میاد.
هر ضربه ای که می زنی یه مقدار Ki کم می شه. اگه به موقع دکمه ی R1 رو بزنی یه بخشی از Ki مصرف شده برمی گرده. کلید موفقیت در بازی Nioh همینه. یه چیزی مثل ریلود کردن های Gears of War می مونه که اگه درست انجامش بدی و به موقع دکمه R1 رو بزنی زندگی شیرین می شه و همه چی آسون می شه.
وقتی برای اسلحه ی مورد علاقت Skillهای جدید بگیری اتفاقات بهتری تو سیستم Ki می افته. مثلا علاوه بر این که R1 زدن خط Ki رو پر می کنه، جاخالی دادن هم پر می کنه! باورت می شه؟ یه ضربه می زنی و بلافاصله جاخالی هم می دی و قدرت بدنیت اصلا خالی نمی شه. وقتی لول اپ هم بشی با عوض کردن Stance هم حتا می شه Ki رو پر کرد. راجع به Stance تو بخش بعدی می گیم.
در نهایت توصیه ی آخر اینه که دشمن ها هم مثل تو خط Ki دارن. همونجوری که تو اگه Ki نداشته باشی قطعا مرده به حساب می یای دشمن ها هم همینن. سعی کن تا جایی که می تونی Ki دشمن ها رو کم کنی تا بتونی سریع بکشیشون. حتا باس ها هم همینن. سخت ترین و بدقلق ترین باس های بازی رو اگه درست بتونی خط Ki شونو خالی کنی و بعد به موقع دمیج بزنی مثل آب خوردن می میرن. کلا Nioh اینجوریه. اگه درست بازی کنی خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکر می کنی.
راستی اگه می بینی ضرباتت بیشتر از حد دارن قدرت بدنی مصرف می کنن و تند تند Ki خالی می شه احتمالا زره هایی که پوشیدی وزن شون زیاده. باید سبک تر کنی کاراکترتو.

• Like
این بازی اینقدر اسلحه و آرمور بهت میده که نیاز نیست یک اسلحه یا آرمور ضعیف رو تا آخر نگهداری،همونجوری که دوستان اشاره کردن آپگرید کردن اسلحه ها بعد از مدتی دیگه به صرفه نیست
اوایل بازی اسلحه هایی که بهت میده ضعیف هستن ولی توی مراحل و درجه سختیهای بالاتر اسلحه های بهتری رو میتونی به دست بیاری

4- سیستم Ki رو تمرین کن

مهمترین چیز تو بازی Nioh همون خط قدرت بدنیه که تو بازی های سولز بهش می گفتن Stamina و اینجا اسمش هست Ki. یادت باشه که این خط قدرت بدنی اصلا و اصلا به سری سولز ربطی نداره و یه چیز کاملا جدید و مجزاییه. هر تجربه ای از قبل از بازی های سولز داری بذار کنار و خوب دقت کن که چطور کار می کنه تو بازی. اگه Ki تموم بشه یعنی قطعا دخلت میاد.
هر ضربه ای که می زنی یه مقدار Ki کم می شه. اگه به موقع دکمه ی R1 رو بزنی یه بخشی از Ki مصرف شده برمی گرده. کلید موفقیت در بازی Nioh همینه. یه چیزی مثل ریلود کردن های Gears of War می مونه که اگه درست انجامش بدی و به موقع دکمه R1 رو بزنی زندگی شیرین می شه و همه چی آسون می شه.
وقتی برای اسلحه ی مورد علاقت Skillهای جدید بگیری اتفاقات بهتری تو سیستم Ki می افته. مثلا علاوه بر این که R1 زدن خط Ki رو پر می کنه، جاخالی دادن هم پر می کنه! باورت می شه؟ یه ضربه می زنی و بلافاصله جاخالی هم می دی و قدرت بدنیت اصلا خالی نمی شه. وقتی لول اپ هم بشی با عوض کردن Stance هم حتا می شه Ki رو پر کرد. راجع به Stance تو بخش بعدی می گیم.
در نهایت توصیه ی آخر اینه که دشمن ها هم مثل تو خط Ki دارن. همونجوری که تو اگه Ki نداشته باشی قطعا مرده به حساب می یای دشمن ها هم همینن. سعی کن تا جایی که می تونی Ki دشمن ها رو کم کنی تا بتونی سریع بکشیشون. حتا باس ها هم همینن. سخت ترین و بدقلق ترین باس های بازی رو اگه درست بتونی خط Ki شونو خالی کنی و بعد به موقع دمیج بزنی مثل آب خوردن می میرن. کلا Nioh اینجوریه. اگه درست بازی کنی خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکر می کنی.
راستی اگه می بینی ضرباتت بیشتر از حد دارن قدرت بدنی مصرف می کنن و تند تند Ki خالی می شه احتمالا زره هایی که پوشیدی وزن شون زیاده. باید سبک تر کنی کاراکترتو.

سلام دوست عزیز
خیلی عالیه که این پست‌های مفید رو میذاری که فکر کنم برای کانالت بود که بالاتر گفتی.
پیشنهادی که دارم اینه که اگه بتونی همهٔ نوشته هارو در قالب یه پست بذاری.
اینجوری خوندنشون هم یک جا راحت تره احتمالا. حتا اگه بشه از مدیر‌ها بخوایم که به پست اول اضافه کننش دیگه عالی می‌شه.

من چند روز پیش تریلر نسخه دوم رو دیدم و یه دفعه یادم اومد که اولی رو خریدم ولی هیچ موقع تموم نکردم. الان تصمیم دارم از اول بازی کنم. امروز فردا احتمالا شروع می‌کنم. یادمه قبلا تا بعد boss اول رفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or