PlayStation Ni-Oh

Is1g8.jpg

بعد از سالها بالاخره امروز دوباره از بازی پرده برداری شد. سازنده بازی Team Ninja ـست که سری Ninja Gaiden و Dead or Alive رو در کارنامه خودش داره و با توجه به تریلر میشه امید داشت که یه عنوان با کیفیت دیگه ازشون ببینیم. داستان بازی در زمان سامورایی ها اتفاق میوفته و قراره مبارزه شخصیت اصلی با شیاطین رو نشون بده. هنوز اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده، بجز اینکه بازی انحصاری PS4 ـه و سال دیگه منتشر میشه.

Update:

اطلاعات جدید از بازی منتشر شده:

• در پایین تصویر سمت راست چهار آیکون وجود داره که هر کدوم سبک مبارزه شما رو مشخص میکنند.
  • قابلیت های دفاع و حمله شما به سبکی که انتخاب میکنید بستگی دارند.
  • قابلیت تغییر سبک ها در طول مبارزه و حتی در هوا هم وجود داره.
  • مکان هایی که بازیکنان در اون مردن با کاتاناهای خونین مشخص شده اند.
  • ظاهرا میشه این نقاط رو فعال و با شخصیت های مرده مبارزه کرد که در صورت پیروز شدن Loot خیلی خوبی نصیبتون میشه.
  • مشخص نیست که بعد از فعال کردن این نقاط شما با بازیکن میجنگید (PvP) یا با AI.
  • تعویض سلاح و آرمور به صورت Real Time انجام میشه(بازی متوقف نمیشه) پس بهتره جای امنی رو برای اینکار انتخاب کنید.
  • نیزه در بازی وجود داره و میتونید از اون برای مبارزه با چندین دشمن در آن واحد استفاده کنید.
  • روح های محافظ (Guardian Spirits) ـی در بازی وجود دارند که ویلیام میتونه اونا رو برای مدت محدودی در سلاح خودش قرار بده و از قدرتشون استفاده کنه. روح های مثل گرگ آتشین و جغد آبی رنگ.
  • روح های محافظ بعد از مرگتون ظاهر میشن (شاید راهی برای کمک به بازیکن باشن؟)
  • ممکنه محدودیت برای تعداد دفعاتی که میتونید از این قابلیت استفاده کنید وجود داشته باشه.
  • مجسمه های در بازی هستند که میتونید در اونجا با استفاده از Exp هاتون آپگرید کنید یا روحی که همراهتون هست رو تغییر بدید.
  • در بعضی نقاط ممکنه با روشنایی هایی در محیط روبرو بشید که در صورت وارد شدن به اونها روح هایی ظاهر میشن که میتونید باکشتنشون Loot های خوبی بدست بیارید.
  • باسی که در این دمو نمایش داده شد Onryou نام داره (شیطان انتقامجو) که یک نوع Oni(شیطان) قوی به حساب میاد.
  • خوب شدن و Healing شما به صورت رئال تایم اتفاق میوفته پس باید دنبال یه موقعیت خوب برای انجام اون بگردید.
  • گرگ آتشین قابلیت حمله با استفاده از آتش رو به سلاح ویلیام اضافه میکنه در حالی که جغد آبی به اون اجازه بهبود پیدا کردن رو میده.

تریلر ها:

vn9Qb.jpg

Ni-Oh Official Trailer
1080p

با انتشار اطلاعات جدید پست اول آپدیت میشه.

آخرین ویرایش:
من اتفاقا دارم رو حالت 60 فریم بازی می کنم و بازی واقعا روون و زیباست و گرافیکش هم از نظر من عالیه. طراحی کاراکترا و اسلحه ها و آرمور ها خیلی با دقت انجام شده.

در ضمن بازی یه سیستم Blacksmith خیلی خفن و پیشرفته داره که اصلا قابل مقایسه با سری Souls نیست و انقدر تنوع و امکانات داره که آدم گیج میشه از کدومشون استفاده کنه، مثلا اگه یه آرمور با Stat خیلی خوب گیر بیارید ولی از ظاهرش خوشتون نیاد می تونید با دادن پول ظاهرش رو تبدیل به یه آرموری که دارید و خوشتون میاد بکنید. یا مثلا میتونید با ترکیب کردنش با یه آرمور دیگه Levelش رو بالا ببرید و ... از اون بدتر تعداد خیلی زیاد آیتم هایی هست که تو بازی کسب می کنید به حدی که دیگه 8 تا Shortcut هم براش کم بنظر میرسه و فرصت پیدا نمی کنید که از همشون و در جای مناسب استفاده کنید.

از نظر سختی، بازی تا حدودی آسون تر از سری Souls و بلادبورن هست و میشه یه جورایی دشمن هاشو گول زد و راحت شکست داد ولی همچنان گیم پلی بازی چالش انگیز و لذت بخشه و سیستم مبارزاتش واقعا عالی طراحی شده.
بازی اینطور نبود اگه الفا یا بتا رو بازی کرده بازی مخصوصا الفا معنی سختی تو یه بازی رو میدیدی:D اینقدر صدا کاربرا تو الفا و بتا درامود که اینا از ترس این که متاش بیاد پایین و بکوبنش اینقدر اسونش کردن:D

این اسلحه هم تو نینجا گایدن2 و هم شماره 3 غوغایی بود برا خودش.......کجایی نینجا گایدن =((

بازی اینطور نبود اگه الفا یا بتا رو بازی کرده بازی مخصوصا الفا معنی سختی تو یه بازی رو میدیدی:D اینقدر صدا کاربرا تو الفا و بتا درامود که اینا از ترس این که متاش بیاد پایین و بکوبنش اینقدر اسونش کردن:D
الفا و بتاشم سخت نبود فقط اون جریان استامیناش اعصاب خرد کن بود و گاهی باعث مرگای بیخود میشد که اونم بعد یه مدت عادت می کردی

.

این اسلحه هم تو نینجا گایدن2 و هم شماره 3 غوغایی بود برا خودش.......کجایی نینجا گایدن =((

الفا و بتاشم سخت نبود فقط اون جریان استامیناش اعصاب خرد کن بود و گاهی باعث مرگای بیخود میشد که اونم بعد یه مدت عادت می کردی

.
شما هاردکور تشریف داری گلم من تو الفا دهنم سرویس شد ولی بتا میزان تغییر سختی رو حس کردم تو این بازی هم که دیگه دیگه:D

یه سوال دارم.lords of the fallen هم از سولز تقلید کرده بود ولی اصلا در حد و اندازه اش نبود.میخوام بدونم اینم مثل همونه یا اینکه کلا بازی خوش ساختیه؟

یه سوال دارم.lords of the fallen هم از سولز تقلید کرده بود ولی اصلا در حد و اندازه اش نبود.میخوام بدونم اینم مثل همونه یا اینکه کلا بازی خوش ساختیه؟
فرق داره یکم مثلا همین سیستم کمبو زنی با اسلحه ها و تنوع اسلحه ها و کارایی بخصوصشون و قطع عضو خون .. یک چیزایی از نینجا گایدنم داره

بازی کاملا خوب و خوش ساخته خیالت راحت
اگه با تیم جاپونی‌سامورایی حال میکنی عالیه

• Like
Reactions: pesarbache
داداش گل lords of the fallen متاش زرده با عدد 68 این بازی متای 88 داره تمام سایتا دارن ستایشش میکنن حتی بعضیا اونو بهتر از سری سولز میدونند(که از نظر من اینطور نیست:D) خوش ساخت تر از این بازی نداریم دیگه

دارک سولز به نظرم خیلی بهتره

با توجه به چیزی که من دیدم

اینم یه جورای از ویچر توش زدن
داداش با ویدئو دیدن از یه بازی چیزی نصیبت نمیشه مخصوصا تو این سری از سبک ها یه دوستی هم مثل شما چندتا ویدئو دیده از بازی فکر میکرده متاش میشه 72 :D

داداش با ویدئو دیدن از یه بازی چیزی نصیبت نمیشه مخصوصا تو این سری از سبک ها یه دوستی هم مثل شما چندتا ویدئو دیده از بازی فکر میکرده متاش میشه 72 :D
نه خیر ویدیو ندیدم
تو کلوپ رفتم بازی کردم
هی یاد دارک سولز افتادم
گفتم اینم از این انحصاری که کاملا تقلیدیه
مثل انچارت که کپی برداری از تام رایدر بود

نه خیر ویدیو ندیدم
تو کلوپ رفتم بازی کردم
هی یاد دارک سولز افتادم
گفتم اینم از این انحصاری که کاملا تقلیدیه
مثل انچارت که کپی برداری از تام رایدر بود
من حرفی ندارم شما درست میگی:D

Lotf فقط گیم پلی دارک سولز را کپی کرده بودن بدونه اینه توجه کنن چرا سری سولز اینقدر محبوب شده.
ولی سازنده ها این بازی با اینکه از سولز شدیدا الهام گرفتن ولی ایده های خودشونم واردش کردن و خیلی چیزارو تغییر دادن. مثلا سیستم لوت بازی شبیه دیابلو هست. یا سیستم مبارزات که بیسش از سولز کپی شده ولی تغییرات زیادی روش اعمال کردن. و خیلی اکشن تر و نزدیک تر به بازیهایی مثل اونیموشا شده.

• Like
Reactions: -7- and pesarbache

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or