PlayStation Ni-Oh

Is1g8.jpg

بعد از سالها بالاخره امروز دوباره از بازی پرده برداری شد. سازنده بازی Team Ninja ـست که سری Ninja Gaiden و Dead or Alive رو در کارنامه خودش داره و با توجه به تریلر میشه امید داشت که یه عنوان با کیفیت دیگه ازشون ببینیم. داستان بازی در زمان سامورایی ها اتفاق میوفته و قراره مبارزه شخصیت اصلی با شیاطین رو نشون بده. هنوز اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده، بجز اینکه بازی انحصاری PS4 ـه و سال دیگه منتشر میشه.

Update:

اطلاعات جدید از بازی منتشر شده:

• در پایین تصویر سمت راست چهار آیکون وجود داره که هر کدوم سبک مبارزه شما رو مشخص میکنند.
  • قابلیت های دفاع و حمله شما به سبکی که انتخاب میکنید بستگی دارند.
  • قابلیت تغییر سبک ها در طول مبارزه و حتی در هوا هم وجود داره.
  • مکان هایی که بازیکنان در اون مردن با کاتاناهای خونین مشخص شده اند.
  • ظاهرا میشه این نقاط رو فعال و با شخصیت های مرده مبارزه کرد که در صورت پیروز شدن Loot خیلی خوبی نصیبتون میشه.
  • مشخص نیست که بعد از فعال کردن این نقاط شما با بازیکن میجنگید (PvP) یا با AI.
  • تعویض سلاح و آرمور به صورت Real Time انجام میشه(بازی متوقف نمیشه) پس بهتره جای امنی رو برای اینکار انتخاب کنید.
  • نیزه در بازی وجود داره و میتونید از اون برای مبارزه با چندین دشمن در آن واحد استفاده کنید.
  • روح های محافظ (Guardian Spirits) ـی در بازی وجود دارند که ویلیام میتونه اونا رو برای مدت محدودی در سلاح خودش قرار بده و از قدرتشون استفاده کنه. روح های مثل گرگ آتشین و جغد آبی رنگ.
  • روح های محافظ بعد از مرگتون ظاهر میشن (شاید راهی برای کمک به بازیکن باشن؟)
  • ممکنه محدودیت برای تعداد دفعاتی که میتونید از این قابلیت استفاده کنید وجود داشته باشه.
  • مجسمه های در بازی هستند که میتونید در اونجا با استفاده از Exp هاتون آپگرید کنید یا روحی که همراهتون هست رو تغییر بدید.
  • در بعضی نقاط ممکنه با روشنایی هایی در محیط روبرو بشید که در صورت وارد شدن به اونها روح هایی ظاهر میشن که میتونید باکشتنشون Loot های خوبی بدست بیارید.
  • باسی که در این دمو نمایش داده شد Onryou نام داره (شیطان انتقامجو) که یک نوع Oni(شیطان) قوی به حساب میاد.
  • خوب شدن و Healing شما به صورت رئال تایم اتفاق میوفته پس باید دنبال یه موقعیت خوب برای انجام اون بگردید.
  • گرگ آتشین قابلیت حمله با استفاده از آتش رو به سلاح ویلیام اضافه میکنه در حالی که جغد آبی به اون اجازه بهبود پیدا کردن رو میده.

تریلر ها:

vn9Qb.jpg

Ni-Oh Official Trailer
1080p

با انتشار اطلاعات جدید پست اول آپدیت میشه.

آخرین ویرایش:
در مورد انلاينش توضيح ميدي?

مثل Bloodborne امکان سامون کردن پلیرهای دیگه برای کمک گرفتن در شکست باس ها و سامون شدن در دنیای پلیرهای دیگه وجود داره. علاوه بر اون یه چیزی تو مایه های Bloodstein های سری سولز هست که وقتی کنارشون برید نشون میده پلیرهای دیگه به چه شکل و در کجا مردن بعد شما امکان این رو دارید که روح پلیرهای مرده رو به مبارزه بطلبید و اگه بتونید شکستشون بدید بهتون XP و آیتم های اون پلیر رو میده. البته سازنده ها گفتن قراره بخش مبارزه دوئل مانند(PVP) هم بزودی با یه پچ به بازی اضافه بشه.

خب یه 40 دقیقه بازی کردم. به به. واقعا حال می ده. مرحله اولم جالبه. من از قبل نمی دونستم چیه. چیزی که خیلی فاز می ده اینه که از همون اول یه حس bad*ss خاصی داره ویلیام. بازی 60 فریم ثابت و خیلی روونه. (Ps4 pro) گرافیک بازی معمولیه (تو مرحله اول حداقل) ولی انچنان مهم نیست. گیم پلی مهمه که معرکس.

دوستان یه خبر خوب که بعضی ها تو الفا و بتا باهاش مشکل داشتن اگه یادتون باشه وقتی استامیناتون تموم میشد اگه ضربه میزدین کارکتر دیگه حرکت نمیکرد که همین باعث مردن کارکتر میشد خب الان که من دارم بازی میکنم این حالت رو براشتن:D
ویرایش: دوستان تکذیب میکنم هنوز هست ولی تغییرش دادن:D

آخرین ویرایش:
خب باس اول بازی رو رفتم با لول 12 :D
باید بگم بازی رو خیلی اسون کردن سختی الفا یا بتا کجا این کجا البته نه این که دشمنات حرکاتشون اسون شده یا دمیج کم میزنن منظورم اینه از اون غافل گیری ها دیگه زیاد خبری نیست یا بعصی جاها نه همه جا تعداد دشمنا بیشتر از 70 درصد کم شده مثلا جایی که یه دفعه 5 نفر میرختن سرت الان شده دوتا:D بازی هم خیلی عالی شروع میشه... برعکس ایندفعه بازیو رو حالت فیلم رفتم که 30 فریم بود خیلی گرافیک تغییر کرد تو اکشن مود انگار بازی پیکسلی بود:| ولی خیلی 30 فریمش ثابته من که ندیدم به غیر از کات سین ها افت فریمی پیدا کنه مکانیزم های گیم پلیش روانی کنندس یه اسلحه داره بهش زنجیر وصله نمیدونم اسمش چیه اگه کامبت هاش رو ازاد کنید طرف رو با زنجیر میکشه کنار خودش مثل اسکورپیو( come here:D) بعدش طی یک فراید 30 تا ضربه میزنه کفتون میبره:D ولی همچنان باس رو فقط میتونم با spare بزنم:| نمیدونم چرا:D نحوه نمایش دادن قدرت های خاصش هم خیلی خفنش کردن حس میکنی سری نینجا بازی میکنی:D خلاصه بازی عالیه\m/...دو هفته ای درگیرشم تا هورایزن بیاد:x

بازی واقعا از اون چیزی که من تو آلفا بازی کردم بهتر شده. واقعا دم سازنده ها گرم.
دقیقا حس سامورایی بازی داره مبارزات. آدم قشنگ یاد فیلمای سامورایی میوفته. \m/ تو آلفا به نظرم اصلا این حس توی مبارزات نبود! یعنی الان فقط لحظه شماری میکنم تا یه کاتانا پیدا کنم :x:x:x چی بشه!!!

با این وضعیت شدیدا به آینده نینجا گایدن هم امیدوار شدم. نشون دادن که بدون اتاگاکی هم میتونن بازی خوب بسازن. حیف که سر نینجا گایدن 3 نتونستن این کیفیتو ارائه بدن.

یه اسلحه داره بهش زنجیر وصله نمیدونم اسمش چیه اگه کامبت هاش رو ازاد کنید طرف رو با زنجیر میکشه کنار خودش مثل اسکورپیو( come here:D) بعدش طی یک فراید 30 تا ضربه میزنه کفتون میبره:D

خب باس اول بازی رو رفتم با لول 12 :D
باید بگم بازی رو خیلی اسون کردن سختی الفا یا بتا کجا این کجا البته نه این که دشمنات حرکاتشون اسون شده یا دمیج کم میزنن منظورم اینه از اون غافل گیری ها دیگه زیاد خبری نیست یا بعصی جاها نه همه جا تعداد دشمنا بیشتر از 70 درصد کم شده مثلا جایی که یه دفعه 5 نفر میرختن سرت الان شده دوتا:D بازی هم خیلی عالی شروع میشه... برعکس ایندفعه بازیو رو حالت فیلم رفتم که 30 فریم بود خیلی گرافیک تغییر کرد تو اکشن مود انگار بازی پیکسلی بود:| ولی خیلی 30 فریمش ثابته من که ندیدم به غیر از کات سین ها افت فریمی پیدا کنه مکانیزم های گیم پلیش روانی کنندس یه اسلحه داره بهش زنجیر وصله نمیدونم اسمش چیه اگه کامبت هاش رو ازاد کنید طرف رو با زنجیر میکشه کنار خودش مثل اسکورپیو( come here:D) بعدش طی یک فراید 30 تا ضربه میزنه کفتون میبره:D ولی همچنان باس رو فقط میتونم با spare بزنم:| نمیدونم چرا:D نحوه نمایش دادن قدرت های خاصش هم خیلی خفنش کردن حس میکنی سری نینجا بازی میکنی:D خلاصه بازی عالیه\m/...دو هفته ای درگیرشم تا هورایزن بیاد:x
این چیزی که میگی عالیه اگه این سبک اسلحه ها زیاد باشه یکجورایی کمبو زنی نینجا گایدن اینجا پیاده کردن خیلی خوبه
احساس خوبی کلا به این بازی دارم سامورایی بازی و ... فقط گرافیکش به نظر میاد جالب نیست درسته؟

این چیزی که میگی عالیه اگه این سبک اسلحه ها زیاد باشه یکجورایی کمبو زنی نینجا گایدن اینجا پیاده کردن خیلی خوبه
باور کردی بازیو دارم که دارم ازش تعریف میکنم:D یه چیزی دیدم که میگم, کلا الکی من از چیزی تعریف نمیکنم:D

• Like
Reactions: SHANSER
ادامه مطلبم میخوندی بعد نقل قول میزدی سوالم پرسیدم ازت همون ادامش بگو
من تا اومدم جوابتو بدم تو پستتو ویرایش کردی خب حالا:D
گرافیکش اگه رو حالت فیلم بذاری و با 30 فریم مشکلی نداشته باشی میفهمی بازی انحصاری به چی میگن:D ولی وقتی میاد رو 60 فریم گرافیک زیاد جالب نیست...
بعدشم چیزی که من یادم رفته بود قبلنا بگم یا شایدم به بازی نهایی اضافه کردن قطع شدن دست و پایه دشمنای تخیلی هست که واقعا عالی کار شده چه انسانی چه موجودات تخیلی قبلنا فکر کنم فقط ادما دست و پاشون قطع میشد:-"
ماموریت های فرعی هم متنوع تر از از بتا هستن واقعا عالی بود یکیش رو رفتم بسی کیف داد

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
من تا اومدم جوابتو بدم تو پستتو ویرایش کردی خب حالا:D
گرافیکش اگه رو حالت فیلم بذاری و با 30 فریم مشکلی نداشته باشی میفهمی بازی انحصاری به چی میگن:D ولی وقتی میاد رو 60 فریم گرافیک زیاد جالب نیست...
بعدشم چیزی که من یادم رفته بود قبلنا بگم یا شایدم به بازی نهایی اضافه کردن قطع شدن دست و پایه دشمنای تخیلی هست که واقعا عالی کار شده چه انسانی چه موجودات تخیلی قبلنا فکر کنم فقط ادما دست و پاشون قطع میشد:-"
ماموریت های فرعی هم متنوع تر از از بتا هستن واقعا عالی بود یکیش رو رفتم بسی کیف داد
تو اشتباه میکنی لذت کمبو زنی تو این سبک همون 60 فریمه یکبار 30 تموم کردی برو 60 اصل جنس همونه :D گرافیک بیخیال

• Like
Reactions: babakxz2
یعنی بازییی تو بدترییین موقع که میتونست عرضه شه همین تاریخ بود:| (حداقل واسه من)
وسط ماه کف گیر خورده ته دیگ
سر ماهم که باید منتظر horizon بمونم
از اونورو دقیقا dark soul 3 پریروز تموم کردم میخواستم بزنم تو بازی ها fun فعلا:D
به هر حال امیدوارم فروشنده های عزیز یه عده خاصیشون از حروم خوری و مفت خوری دست بردارن که ما هم زودتر تجربه کنیم.

من اتفاقا دارم رو حالت 60 فریم بازی می کنم و بازی واقعا روون و زیباست و گرافیکش هم از نظر من عالیه. طراحی کاراکترا و اسلحه ها و آرمور ها خیلی با دقت انجام شده.

در ضمن بازی یه سیستم Blacksmith خیلی خفن و پیشرفته داره که اصلا قابل مقایسه با سری Souls نیست و انقدر تنوع و امکانات داره که آدم گیج میشه از کدومشون استفاده کنه، مثلا اگه یه آرمور با Stat خیلی خوب گیر بیارید ولی از ظاهرش خوشتون نیاد می تونید با دادن پول ظاهرش رو تبدیل به یه آرموری که دارید و خوشتون میاد بکنید. یا مثلا میتونید با ترکیب کردنش با یه آرمور دیگه Levelش رو بالا ببرید و ... از اون بدتر تعداد خیلی زیاد آیتم هایی هست که تو بازی کسب می کنید به حدی که دیگه 8 تا Shortcut هم براش کم بنظر میرسه و فرصت پیدا نمی کنید که از همشون و در جای مناسب استفاده کنید.

از نظر سختی، بازی تا حدودی آسون تر از سری Souls و بلادبورن هست و میشه یه جورایی دشمن هاشو گول زد و راحت شکست داد ولی همچنان گیم پلی بازی چالش انگیز و لذت بخشه و سیستم مبارزاتش واقعا عالی طراحی شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or