Ni no Kuni : Wrath of the White Witch

خب بالاخره بازی را تموم کردم 50 ساعتی طول کشید فوق العاده بود خاطرات ار پی جی های کلاسیک را دوباره زنده کرد .فقط اندینگش زیاد جالب نبود میتونست بهتر باشه.
post game بازی هم که کلی ماموریت جانبی باز میکنه کلی هم اونجا باید ور بری

سلام دوستان! یه سوال مهم داشتم! یه کارتی داخل پک بازی هست که روش یه کد 12 رقمی مثل کد psn card روش هست!
اول اینکه این کد رو باید کجا وارد کرد؟ و اینکه این 1000 پوینتی رو که گفته میده و باهاش گیفت میدن رو دقیقا چه گیفتی میدن؟یعنی چی میده بهمون؟ !!! :d

سلام دوستان! یه سوال مهم داشتم! یه کارتی داخل پک بازی هست که روش یه کد 12 رقمی مثل کد psn card روش هست!
اول اینکه این کد رو باید کجا وارد کرد؟ و اینکه این 1000 پوینتی رو که گفته میده و باهاش گیفت میدن رو دقیقا چه گیفتی میدن؟یعنی چی میده بهمون؟ !!! :d

از اون کد فقط تو سایت نامکو میشه استفاده کرد که چیز خاصیم نداره !

؟!!! چیز خاصی نداره یعنی اینکه برای ما که تو ایرانیم بدرد نمی خوره؟ یا اینکه کلا بدرد نمی خوره؟!!!:d

یکی همینه که نمیفرستن ایران احتمالا...
چیز خوبم داره ولی پوینت زیاد میخواد شما رجیستر کنی و بازیتم رجیستر کنی کلا 1500 پوینت میگیری ولی ایتمهاش که خیلی محدودم هستن از 3000 پوینت شروع میشه

توی تورنت ها هست. از جمله Thepiratebay.com من در حال دانلود نسخه ی PSN Repack هستم که 17.25 گیگه و 5 تا فایل pkg هست که نصب می کنی و صفاااااا ...
میگن این نسخه بهتره چون توی نسخه ی DUPLEX که اتفاقا 21 گیگ هست بازی تند تند فریز میشه اما این نسخه سالمه. فقط 6 گیگ مونده تموم بشه D:

من بازیو دانلود کردم اما وقتی میری تو بازی پیام میده برای instal بعدش که تموم میشه میگه دیتا خرابه . باید چی کار کنم 21 گیگ دانلود کردم هرسم گرفته

دیسک میندازی تو کنسول? معمولا بخاطر نبود دیسک ارور میده ها

خب بالاخره بازی رسید دستم :دی
یکم بازیش کنم نظرمو میدم

Last edited by a moderator:
کلا چطور بازی ای هست این نی نو کـــ ونی ؟ :D
سبکش jrpg هست، اگه این سبکو دوست داری که جزو اوجَبِ واجباتِ گرفتنش، اگه نه که بیخیالش شو :d

یه سوالی ذهن منو به خودش مشغول کرده در مورد این بازی :d
تقریبا اوایل بازی که گربه اون خانمِ فروشنده رو (Timmy Toldrum که soul mate پادشاه سرزمین Ding Dong Dell هست، همون گربهِ :d) پیدا میکنیم و میاریمش پیشِ خانم فروشندهِ، اون خانمِ که Mr. Drippy (همون fairy که فانوس رو بینیش هست :d) رو نمیبینه، خُب نباید تعجب کنه؟ بگه چرا گربه رو هواست؟ :d یا وقتی با Mr. Drippy صحبت میکنیم نباید بگه با کی صحبت میکنی؟ :d
یا اگه Mr. Drippy رو میبینه نباید بگه این دیگه چیه؟ یا کیه؟ :d
البته اگه بعدا تو بازی دلیلشو میگه که دیگه لطفا اسپویلش نکنید :d فقط بگید که بعدا متوجه میشی کافیه :d

Last edited by a moderator:
دوستان اگه میشه یکم راهنمایی کنید , مثلا چطور از جادوها استفاده کنیم, آیا باهم ترکیب میشن ? کلا یه توضیح جامع بدید عالی میشه , سپاس

دوستان اگه میشه یکم راهنمایی کنید , مثلا چطور از جادوها استفاده کنیم, آیا باهم ترکیب میشن ? کلا یه توضیح جامع بدید عالی میشه , سپاس
برای جادو زدن:
تو مبارزه گزینه Spells رو انتخاب کن، خارج از مبارزه هم دکمه مربع رو بزن تا لیست جادوهات بیاد
در مورد ترکیب شدن هم فکر نمیکنم اینطوری باشه (من خودم اویل بازی هستم)

منم بازیو گرفتم البته دست دوم ولی در حد نو با این که زیاد jrpg بلد نیستم اما داستان و شخصیت و گرافیک هنری بازی منو شیفته خودش کرد و صد البته این که انحصاری هم هست دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or