NFS: Most wanted

نه فعلا که از Cross Buy خبری نیست و سونی تا به امروز گفته که فقط عنواینی که خودش ناشرشون هست از ای قابلیت بهره میبره و با بقیه ناشرها هنوز به توافق نرسیده سر این قضیه. کلا EA و Ubi خیلی پول پرست هستند بعیده این قابلیت رو بزارند.

بازی هایی که تا به امروز تایید شدند Sly Copper، All-Stars Battle Royal و Rachet & Clank بودند.

خب بالاخره بعد از مدت ها انتظار فردا شب رو PSN US عرضه ميشه و منم منتظر كه همون ثانيه های اول بگيرمش! كسی ديگه از دوستان هست كه بخواد ديجيتالي بگيره؟

این کراس بای هم حال اساسی داد اواخر این نسل...شاید نسل بعد هم با ویتا و پلی 4 ادامه بده ..
سیتم خوبی هست اما هیچ کدوم از این عناوین Cross Buy ندارن . Cross Buy برای عنوانهای خوده Sony هستش .... AC و NFS ندارن ... البته عمرا هم شرکت پول پرستی مثل EA بیاد Cross Buy بزاره !!!

---

من بدم نمیاد بخرم ... البته نسخه PC که رو حتما اما منتظر Review های نسخه vita میمونم با افتضاحی که Fifa داشت میترسم برم این بازی رو بخرم ! بمانید تا Review ها بیاد ...

سیتم خوبی هست اما هیچ کدوم از این عناوین Cross Buy ندارن . Cross Buy برای عنوانهای خوده Sony هستش .... AC و NFS ندارن ... البته عمرا هم شرکت پول پرستی مثل EA بیاد Cross Buy بزاره !!!

---

من بدم نمیاد بخرم ... البته نسخه PC که رو حتما اما منتظر Review های نسخه vita میمونم با افتضاحی که Fifa داشت میترسم برم این بازی رو بخرم ! بمانید تا Review ها بیاد ...

سلام امروز زنگ زدم تهران گفت بازی اومده و قیمت های بسیار بالایی رو بهم گفتن ولی من گفتم تا شب صبر میکنم ببینم چه خبره
ار دقیقا موافقم EA هرگز این کارو نمی کنه چون من نسخه PS3 رو دیدم هیچی توش و روش ننوشته بود و دقیقا فهمیدم که کلا همه سر کاریم و خبری از کراس بای نیست:-(
در هر صورت بهترین کار توی این وضعیت موجود صبر کردنه:-( و حرص خوردنه ولی خدایی خیلی نامردیه برای 1بازی ۲بار پول بدی:-(
Sent from my HTC One X

سلام امروز زنگ زدم تهران گفت بازی اومده و قیمت های بسیار بالایی رو بهم گفتن ولی من گفتم تا شب صبر میکنم ببینم چه خبره
ار دقیقا موافقم EA هرگز این کارو نمی کنه چون من نسخه PS3 رو دیدم هیچی توش و روش ننوشته بود و دقیقا فهمیدم که کلا همه سر کاریم و خبری از کراس بای نیست:-(
در هر صورت بهترین کار توی این وضعیت موجود صبر کردنه:-( و حرص خوردنه ولی خدایی خیلی نامردیه برای 1بازی ۲بار پول بدی:-(
Sent from my HTC One X
درود ...
پس اگر شد گرفتید برید 2-3 ساعتی بازی کنید ببینید در چه حد ... باز من ترجیح میدم نسخه کنسولی و PC رو بازی کنم ... برای گرافیک . فریم ریت
سره کاری نبود نیما ... Cross Buy از ابتدای کار هم برای مختص خوده Sony بوده .

اينم يه سری تصوير

need-for-speed-most-wanted-vita-01.jpg

need-for-speed-most-wanted-vita-05.jpg

need-for-speed-most-wanted-vita-07.jpg

need-for-speed-most-wanted-vita-03.jpg

هيچ رفلكتی‌ روی‌ بدنه مايشن ها نيست ولی‌ يكي از دوستان كه نسخه Vita رو بازي كرده بود ميگفت كه روي شيشه ماشين ها رفلكت داريم! هنوز هيچ خبری هم از رفلكت بارون و ... رو خيابون نيست! ولی‌ اثرات خاك و ضربه و ... همانند نسخه كنسولي رو ماشين مشخصه! افكت Motion Blurـی هم نداريم!‌:دی كيفيت تكسچر ها هم كاهش يافته و نور پردازی كيفيت نسخه كنسولي رو نداره! مولتي پلير و تمامي مسابقاتي هم كه تجربه ميكنيد 4 نفرست!
ولي خب با همه اين وجود بازي 98% از ويزگي های نسخه كنسولی رو داره! :دی
دلم فقط به يه مولتی پلير Free-Roam خوشه!
يه عكس ديگه هم بود كه ديدم حالم بد شد منصرف شدم بذارمش اينجا!‌‌ (يه چيزی در حد Mortal Kombat)

آخرین ویرایش:
اينم يه سری تصوير

need-for-speed-most-wanted-vita-01.jpg

need-for-speed-most-wanted-vita-05.jpg

need-for-speed-most-wanted-vita-07.jpg

need-for-speed-most-wanted-vita-03.jpg

هيچ رفلكتی‌ روی‌ بدنه مايشن ها نيست ولی‌ يكي از دوستان كه نسخه Vita رو بازي كرده بود ميگفت كه روي شيشه ماشين ها رفلكت داريم! هنوز هيچ خبری هم از رفلكت بارون و ... رو خيابون نيست! ولی‌ اثرات خاك و ضربه و ... همانند نسخه كنسولي رو ماشين مشخصه! افكت Motion Blurـی هم نداريم!‌:دی كيفيت تكسچر ها هم كاهش يافته و نور پردازی كيفيت نسخه كنسولي رو نداره! مولتي پلير و تمامي مسابقاتي هم كه تجربه ميكنيد 4 نفرست!
ولي خب با همه اين وجود بازي 98% از ويزگي های نسخه كنسولی رو داره! :دی
دلم فقط به يه مولتی پلير Free-Roam خوشه!
يه عكس ديگه هم بود كه ديدم حالم بد شد منصرف شدم بذارمش اينجا!‌‌ (يه چيزی در حد Mortal Kombat)
فقط نگو این نسخه ی ویتا است
این دیگه چیه خیلی بده

اینایی که دوستمون گذاشت فقط اسکرین شات کیفیتی هم ندارن
من عکسای آنچارتد و دیدم تا خودش و بازی کردم اصلا اون نبود و خیلی بهتر بود چون ممکنه تو عکس مشخص نباشه
این عکسام احتمالا حین بازی گرفته شده
به هرحال اگه این باشه که مفت ارزش نداره!

Need-For-Speed-Most-Wanted-Gameplay-Shot.png

---------- نوشته در 12:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:09 AM ارسال شده بود ----------

NFS-MW.jpg

---------- نوشته در 12:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:09 AM ارسال شده بود ----------

screenshot_pc_need_for_speed_most_wanted_2012021.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or