NFS: Most wanted

Need For Speed: Most Wanted - PSP - ShopTo.Net

اینجا 3 تا دمو از بازی گذاشته :d:x

دوست من
ممنون از پستی که دادی ولی هر سه تا کلیپ مربوط به نسخه های کنسولی PS3 و X360 هستند و هیچ کدوم کلیپ اجرای بازی بروی ویتا نیستند
تا الان فقط همون 2 تا کلیپ کوتاهی که تو یو تیو ب اومده مربوط به اجرای ویتا هستند که متاسفانه بسیار کوتاه هستند :(

به جز یوتوب لینک دیگه ای از تریلرش نیست؟:-/
اخه من فندق شکن ندارم:d

من هر 2 تا ویدیو رو دانلود کردم یه چند دقیقه دیگه براتون آپلود میکنم :)

---------- نوشته در 10:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 PM ارسال شده بود ----------

این دومی
http://up.toca.ir/images/jkqnrg7olbzdxcvu2yaw.flv

---------- نوشته در 11:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:57 PM ارسال شده بود ----------

اینم اولی
http://up.toca.ir/images/tv24kuc71m34sgds7g.mp4
امیدوارم خوشتون بیاد :):d

[h=1]اولین نمره ی Need For Speed : Most Wanted 2012 نوید شاهکار میدهد[/h]مجله ی معروف Edge با دادن نمره ی ۹/۱۰ نوید یک شاهکار را به هواداران این بازی داد.
اینشالله که نسخه ویتا بخوبی نسخه PS3 و XBOX 360 باشه :)

یوهاهاهاهاهاهاها
خبرو دیدم کف کردم :)
این بازی دقیقا همان چیزی است که در نسخه ی PS3 مشاهده میکنید جدا از تراکم ترافیک و تعداد بازیکنان آنلاین.من مطمئنم این بازی ریسینگ Open-World چیزی است که هیچ دارنده ی کنسول دستی PSVita تصورش را هم نخواهد کرد بر روی این دستگاه اجرا میشود ! این یک دستاورد قابل توجه در اجرا و پیاده سازی محیط Open-World با یک چنین کیفیتی تحت مدیریت ما است.این بازی یک عنوان تازه وجدید است و به نظرم مقصدی به نام PSVita بسیار انتخاب خوبی بوده است.
منبع
http://gamefa.com/42919/need-for-speed-most-wanted-بر-روی-psvita-همانند-نسخه-ی-ps3-است-عکس/
پسر بهتر از این نمیشه :)

ممنون نیما برهان جان

عاااالی بود
من که منتظر عرضه شدن بازی هستم کاش زود تر بیاد :bash:

راستی عرضش 2 nov هستش دیگه؟

قربانت :)
تاریخ عرضه تا جایی که میدونم 30 اکتبر همزمان همه با هم ریلیز میشوند :) یعنی فقط 3 روز دیگه :)
اگه گرافیکش خوب باشه حتما میخرم

اصلا شک نکن که گرافیکش عالی هستش :)
تا حالا که اینجوری بوده :)

بچه ها کسی هنوز خبری درباره کراس بای این عنوان نداره ؟
چون من قصد خرید نسخه PS VITA رو دارم ولی میخوام اگه کراس بای باشه نسخه PS3 رو بخرم که با 1 تیر 2 نشون زده باشم :)
خودتون میدونید با PS3 بازی کردن چقدر لذت بخشه :)

بچه ها کسی هنوز خبری درباره کراس بای این عنوان نداره ؟
چون من قصد خرید نسخه PS VITA رو دارم ولی میخوام اگه کراس بای باشه نسخه PS3 رو بخرم که با 1 تیر 2 نشون زده باشم :)
خودتون میدونید با PS3 بازی کردن چقدر لذت بخشه :)

كراس باي؟:-/

كراس باي؟:-/

آره دیگه
یادمه حتی تو نمایشگاه E3 2012 گفتند خیلی از این قابلیت خوششون امده و ممکنه برای ویتا استفاده کنند
البته اگه استفاده نکنند خیلی نامردیه !!! :(
چون میخواد برای یک بازی که هیچ فرقی ندارند 2 بار پول بدی اونم تو این وضع خراب بازار :(
اگه مثل ASSASSINS CREED فرق داشتند آره ولی توی NEED FOR SPEED MOST WANTED که خود سازندها هم گفتن اصلا نسخه PS3 و PS VITA هیچ فرقی ندارند
حتی اگه نظر منو هم بخوای باید سازنده های قابلیت کراس پلی یا کراس کنترل رو برای بازی مشترک بین PS3 و PS VITA بکار میبردند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or