New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

بچه ها درست شد دستتون درد نکنه مرسیییییییی یه نکته ای رو بگم روی سی دی اصلا نمیشه update کرد فقط از روی فلش مموری اینو واسه همه دوستان میگم

بچه ها درست شد دستتون درد نکنه مرسیییییییی یه نکته ای رو بگم روی سی دی اصلا نمیشه update کرد فقط از روی فلش مموری اینو واسه همه دوستان میگم
خب من که با سی دی اپدیت کردم چطوری شده؟! :) اگه درست عمل کنی میشه...

چرا دوست عزیز میشه کافی فایل رو درست رایت کنی و کامل من خودم یکی از Xboxهام رو همین جوری آپدیت کردم

دوستان من این آپدیت رو در روزهای اولیه آمدونش ریختم ولی متاسفانه دیگه بعد از اون نمی تونم لایو بشم
فک کنم بن شدم:(:((
اخه مایکروسافت که یه نفر نفر بن نمیکنه.شما چقدر بود که به لایو وصل نمیشدید؟اخرین موج بن نوامبر 2008 بود و فکر کنم نوامبر امسال دوباره شروع میشه.
شما شاید مشکلت تنظیمات مودم هست.یه تست توی قسمت XBOX LIVE Connection بزن.اگه روی قسمت XBOX LIVE ارور داد واردش بشو و اگه این ارور رو دیدی 8015 - 190D متاسفانه بن شدی.

اخه مایکروسافت که یه نفر نفر بن نمیکنه.شما چقدر بود که به لایو وصل نمیشدید؟اخرین موج بن نوامبر 2008 بود و فکر کنم نوامبر امسال دوباره شروع میشه.
شما شاید مشکلت تنظیمات مودم هست.یه تست توی قسمت XBOX LIVE Connection بزن.اگه روی قسمت XBOX LIVE ارور داد واردش بشو و اگه این ارور رو دیدی 8015 - 190D متاسفانه بن شدی.

از بعد آپدیت وصل نشده بودم
:(( 8015-190D z: :((
خداحافظ XboxLive and Demos
همون طوری که گفتید عینا ارور میده
من مستقیم وصل میکنم به مودم ای دی اس ال و بالا مینویسه که به اینترنت وصل میشه ولی تو Xboxlive ارور میده

از بعد آپدیت وصل نشده بودم
:(( 8015-190D z: :((
خداحافظ XboxLive and Demos
همون طوری که گفتید عینا ارور میده
من مستقیم وصل میکنم به مودم ای دی اس ال و بالا مینویسه که به اینترنت وصل میشه ولی تو Xboxlive ارور میده
بله بن شدید متاسفانه.به فکر خرید کنسول جدید باشید!:biggrin1:

بله بن شدید متاسفانه.به فکر خرید کنسول جدید باشید!:biggrin1:

به کنسول جدید نیازی نیست
من با پی سی آنلاین پلی میکنم زیاد
ایکس باکس لایو رو فقط واسه دانلود و آپدیت می خواستم
مشکلی نیست که از تورنت ها دان میکنم و بعد میزنم روی دی وی دی بازیها رو;)

سلام بچه ها میخواستم ببینم میشه اپدیت فیلم های DIVX رو قرار بدید چون میخوام فیلم یا فرمت Divx یا AVI ببینم میگه باید اپدیت کنید میشه بگید اپدیتش کجاس ؟

سلام بچه ها میخواستم ببینم میشه اپدیت فیلم های DIVX رو قرار بدید چون میخوام فیلم یا فرمت Divx یا AVI ببینم میگه باید اپدیت کنید میشه بگید اپدیتش کجاس ؟

آپدیتش رو باید از طریق XBox Live انجام بدید.
فایل های آپدیت DivX هم هست روی اینترنت اما باید Hard کنسول باز بشه و این یه مقدار خطر داره.

گزینه initial setup رو اگر بخوایم استفاده کنیم همه سیو هامون هم پاک میشه یا نه چون من کنسولم جاسپر هست و تمام اطلاعات روی مموری که روی برد هستشه اگه لطف کنین راهنمایی کنین ممنون می شم؟

گزینه initial setup رو اگر بخوایم استفاده کنیم همه سیو هامون هم پاک میشه یا نه چون من کنسولم جاسپر هست و تمام اطلاعات روی مموری که روی برد هستشه اگه لطف کنین راهنمایی کنین ممنون می شم؟
خیر پاک نمیشه.initial setup برای تنظیماتی هستش که موقع روشن کردن کنسول مشخص کردین.مثل رزولوشنی که روی مانیتور هست.

من تازه يه اركيد جاسپر خريدم الان كه ميخوام به لايو وصل كنم تو تست كانكشن تا جاي ايكس باكس لايو ميره بعد ميگه بايد دستگاه رو آپديت كنيد ميزنم كه آپديت بشه تا آخر ميره بعد يه ارور ميده كه بالاش نوشته دانلود امكان پذير نيست يه چيزي تو اين مايه ها داشبورد جديد هم نصبه يعني آپديت جديدي آمده ما خبر نداريم ؟؟؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or