New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

دوستان من یه خبر دیدم نمی دونستم کجا بزارم، چون مربوط به NXE بود می ذارم اینجا:

می شه با یه دیسک دو تا کنسول که نزدیک هم هستن بازی کنند. اینجوری که اول جفتشون بازی رو می ریزن رو هارد، بعد یکی می ره تو بازی، وقتی بازی اومد و درایوش آروم شد، باید قفل اضطراری (همون سوراخ کوچک زیر درایو) رو بزنه و دیسک رو در بیاره دستی و بده به اون یکی بازی کنه. راه حل خوبی نیست، فقط محض اطلاع گفتم، خطری هم هست.

Some guys from DigiEx found a very unorthodox use for NXE's ability to play games from the HDD.

They found that you can play Xbox Live over two consoles with just one disc. It's a pretty risky procedure, but if you're so cheap that you'd risk bricking your console instead of buying another game (paradoxical as that is), then go for it.

Remember now, this procedure is risky for both the console and the disc. You have no one to blame but yourself if things go awry.

What you need to do is install the game in the first console, launch the game and wait for the DVD drive to spin down. Once it does, use a paper clip to emergency eject the DVD tray. If (yes, it's an if; this procedure doesn't work for everyone) your console doesn't detect that the disc was ejected, take the disc out and use it on the other console.

منبع : QJ

دوستان من یه خبر دیدم نمی دونستم کجا بزارم، چون مربوط به NXE بود می ذارم اینجا:

می شه با یه دیسک دو تا کنسول که نزدیک هم هستن بازی کنند. اینجوری که اول جفتشون بازی رو می ریزن رو هارد، بعد یکی می ره تو بازی، وقتی بازی اومد و درایوش آروم شد، باید قفل اضطراری (همون سوراخ کوچک زیر درایو) رو بزنه و دیسک رو در بیاره دستی و بده به اون یکی بازی کنه. راه حل خوبی نیست، فقط محض اطلاع گفتم، خطری هم هست.

منبع : QJ

حتما انجام دادن که میگن دیگه
ولی فکر نمیکنم کارایی داشته باشه چون باید هم زمان تو یه خونه باشن:biggrin1:
فقط برایه لینک کردن خوبه
این درایو 360 خودش مشکل داره یه بارم این کارارو باهاش بکنیم دیگه کارش تمومه

اگر بتونن کاری کنن ( هکرها) که مثل ps2 براش یه hd loader بسازن عالی میشه:p

خوب شما بازی ارجینال بریز رو هاردت بازی کپی بذار داخل دستگاهت ]چون دیسک قرار نیست خونده بشه این طوری که بهتره مایکرو سافت نمی فهمه:biggrin1:

ایدین جون من وصل نشدم هنوز لایو میترسم.. اما یه سوال کدوم بازی هایی جدید که اومد updateداشت؟

مهرداد جان, آپدیت پاییزی نکرد, گفت یه آپدیت واسه لایو باید بکنم, ماهم نه نگفتیم بهش. فک کنم چند مگ بیشتر نبود چون من دایل آپم و یه ربع طول کشید.

داداش او عکسها که برای ما قابل دیدن نیست
باید پرمیوم باشیم:-"

بیا جووووووووون... :دی

rtn4lx.jpg

r1gack.jpg

qppk5j.jpg

چرا پست من پاک شد؟ چرا ؟ چرا؟ چرا اینجا همينجوری علکی يه چيزی پاک ميشه . چرا تو این خراب شده نظم درستی وجود نداره؟ پس این پست هم بايد پاک ميشد

48 ساعت مونده خودمون رو شبیه سازی کنیم. 48 ساعت مونده امضای Lick King خز بشه. 48 ساعت مونده ... :biggrin1:.

سلام دوستان با توجه به اینکه زمان زیادی تا عرضه رسمی داشبورد نمونده چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
بعد از عرضه رسمی اگر این آپدیتی که چند روزی هست رو نته نصب کنیم احتمال بن شدن هست؟؟؟(چون زودتر از عرضه اومده)
این که 7 مگی هست اصلیه یا این که میگن قراره بیاد و حدود 100 مگ حجمش هست؟

سلام دوستان با توجه به اینکه زمان زیادی تا عرضه رسمی داشبورد نمونده چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
بعد از عرضه رسمی اگر این آپدیتی که چند روزی هست رو نته نصب کنیم احتمال بن شدن هست؟؟؟(چون زودتر از عرضه اومده)
این که 7 مگی هست اصلیه یا این که میگن قراره بیاد و حدود 100 مگ حجمش هست؟
احتمال بن شدن به خاطر نسخه بتا نیست ولی در مورد آپدیت اصلی بله هست...
به نظر شما 7 مگ اصلیه یا 100 مگ؟!!! ولی فکر نمی کنم 100 مگ باشه...اگر هم باشه معلومه 100 مگ

فکر کنم روی the last ramnant باشه چون ریلیزش 20 نوامبر هست

بازی The Last Remnant دیشب رو اینترنت قرار گرفت.امکان داره آپدیت روش باشه.اما 2 تا DVD هست.
روی این بازی ها هست :

A Kingdom For Keflings
Sonic Unleashed

البته خیلی از بازی های دیگه هم هستن من فقط 2 تا رو مثال زدم. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or