New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

به به!

:biggrin1:
توی قسمت system seting حالت پیشفرض را داشبورد قرار بده.
فکر کنم جفتتون دارید اشتباه میکنید:دی
چون اگه درست متوجه شده باشم این گزینه کارش اینه که هنگامی که کنسول روش شد یعنی پاور اش را زدی
از داشبورد بیاد یا از مدیا سنتر یا از دیسکی که تو دستگاه هست.
ولی من منظورم اینه که وقتی داشبورد کاملا بالا اومده و داریم توش میگردیم:p و یه دیسک میزارم اجرا نشه یعنی Auto Startنشه و اطلاعاتش نمایان بشه. ;)
نمیدونم منظورمو درست گفتم یا نه

ویرایش:خوب دوستان با سختی و مشقت فراوان بالاخره یافتم:-":biggrin1:
گفتم بگم بقیه هم استفاده ببرن!
تو قسمتsettingباید Auto Startرو Disable کنید
اینطوری دیگه وقتی کنسول روشنه و بازی میزارید یکراست بازی اجرا نمیشه و نمیره تو بازی بلکه باید برید رو مشخصات بازی ودکمه Aرو بزنید:biggrin1:

آخرین ویرایش:
دوستان این آپدیت که به صورت کامل بیاد میشه از نت هم دانش کرد و رو دستگاه ریخت؟
چون ما که بن شدیم و دیگه نمیتونیم از لایو دانش کنیم
راستی در مورد پچ هایی هم که برایه بازیهایه مختلف میاد میشه اینطوری عمل کرد یانه
اونا فقط رو خوده xbl هستن؟

دوستان این آپدیت که به صورت کامل بیاد میشه از نت هم دانش کرد و رو دستگاه ریخت؟
چون ما که بن شدیم و دیگه نمیتونیم از لایو دانش کنیم
راستی در مورد پچ هایی هم که برایه بازیهایه مختلف میاد میشه اینطوری عمل کرد یانه
اونا فقط رو خوده xbl هستن؟
از طریق لایو 3 روز دیگه ولی نت هم باید همون موقع بیاد...در ضمن همراه بازی های جدید بعد از آپدیت هم این بازی ها حاوی آپدیت جدید هستند.

دوستان يه سوال: (نميدونستم بايد كجا مطرح كنم)
اگه من يه بازيه كپي رو تو هارد بريزم بعد به لايو وصل بشم و با يه بازيه اوريجينال بازي كنم مايكروسافت شناسايي ميكنه يا نه؟ چون اون تو هارده ديگه.

یه سوال انحراف دقت کردید وقتی دکمه Xbox دسته رو میزنید افکت صوتیش خیلی شبیه به افکت صوتی منو رزیدنت اویله یا شاید هم همونه:biggrin1:

دوستان يه سوال: (نميدونستم بايد كجا مطرح كنم)
اگه من يه بازيه كپي رو تو هارد بريزم بعد به لايو وصل بشم و با يه بازيه اوريجينال بازي كنم مايكروسافت شناسايي ميكنه يا نه؟ چون اون تو هارده ديگه.

خوب شما بازی ارجینال بریز رو هاردت بازی کپی بذار داخل دستگاهت ]چون دیسک قرار نیست خونده بشه این طوری که بهتره مایکرو سافت نمی فهمه:biggrin1:

ایدین جون من وصل نشدم هنوز لایو میترسم.. اما یه سوال کدوم بازی هایی جدید که اومد updateداشت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or