New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

یه مشکل من وقتی میرم تو burnout دیگه اون اپدیت که واسه موتور بود را اجرا نمیکنه(فکر کنید واسه همه بازی ها اینطوری باشه:laughing:) تازه یه اپدیت قبل این اپدیت بود که لودینگ و ... اینا را تغییر میداد دیگه اونم اجرا نمیکنه
کلا فکر کنم اپدیت ها را که واسه بازی ریختیم رو هارد را اجرا نمیکنه:eek:
اگه این مشکل فقط رو این نسخه باشه که ما دانلود کردیم فکر کنم باید تا اپدیت بعدی صبر کنیم(برای اینکه بریم لایو میگم)

سلام
منم آپدیت رو نصب کردم.
به نظره من هیچی تغییر نکرده به جز اینکه چار تا عکس و صدا و اینا رو عوض کرده. فقط دو تا چیز اضافه شده نصب بازی و آواتار. دیگه هیچی بهتر نشده . مثله اینه که theme پی اس پی رو عوض کنید. این دو تا چیزی هم که اضافه شده به درد من نمی خوره چون هارد ندارم . امکانات مدیا پلیر نه در مورد video نه music نه picture تغییر نکرده.مایکروسافت اصلا کارش اینه ویستا هم با xp فرق نداره فقط شکلش عوض شده از نظره فنی بدتر هم شده . به هر حال امکانات آفلاین که بهتر نشده حالا ببینیم آنلاین چی میشه.
یه چیز جالب اینکه این آپدیت رو مموری هیچ حجمی رو نگرفت ولی مایکروسافت گفته 128 مگ لازمه!!
اصلا اشتباه کردم الان آپدیت کردم. که چی مثلا"

دوست عزیز این نسخه بتا هستش و کامل نیست و حجمش هم حدود 7m هستش . ولی نسخه اصلی نزدیک به 130m حجمش میشه پس معلومه یه فرقی بین این دو تا حتما هست .

سلام
منم آپدیت رو نصب کردم.
به نظره من هیچی تغییر نکرده به جز اینکه چار تا عکس و صدا و اینا رو عوض کرده. فقط دو تا چیز اضافه شده نصب بازی و آواتار. دیگه هیچی بهتر نشده . مثله اینه که theme پی اس پی رو عوض کنید. این دو تا چیزی هم که اضافه شده به درد من نمی خوره چون هارد ندارم . امکانات مدیا پلیر نه در مورد video نه music نه picture تغییر نکرده.مایکروسافت اصلا کارش اینه ویستا هم با xp فرق نداره فقط شکلش عوض شده از نظره فنی بدتر هم شده . به هر حال امکانات آفلاین که بهتر نشده حالا ببینیم آنلاین چی میشه.
یه چیز جالب اینکه این آپدیت رو مموری هیچ حجمی رو نگرفت ولی مایکروسافت گفته 128 مگ لازمه!!
اصلا اشتباه کردم الان آپدیت کردم. که چی مثلا"
اين پست شما توي يه تاپيك ديگه زدي چند جا ميزني

آقا یه لینک بدید ماهم دان کنیم.
راستی میخواستم بدونم اگه اینو بریزیم میتونیم دوباره با قبلیه عوضش کنیم.؟:confused:
واگر بعدا نسخه ی کاملش اومد ما دوباره همین جوری باpc میتونیم دان کنیم یا از طریق لایو؟
یا اصلا ممکنه وقتی بعدا به لایو وصل شدیم بن بشیم؟

آخرین ویرایش:
راستی میخواستم بدونم اگه اینو بریزیم میتونیم دوباره با قبلیه عوضش کنیم.؟
نه فعلا که راهی نیست مگر اینکه مایکروسافت خودش برنامه ای بده که به دشبورد قبلی برگردین
دوستان همه بن خواهیم شد.
به امید Liveـی دوباره.
باز این بحثا شروع شد!
تنها کسی میتونه از بن شدن اطمینان داشته باشه که کاره ای تو مایکروسافت باشه!
حرف هیچ احدی رو راجب اینکه با فلان آپدیت فلان چیز ثبت میشه و بن میشید رو قبول نکنید که فقط شایعس

آره حواسم نبود.
دیگه تو همین بتا همه چی هست دیگه .
چی میخواد اضافه شه؟
فک کنم همون آواتارها 130 مگ جا بگیره

شما زیاد فکر میکنی خسته میشیا:biggrin1:
اگه یه هارد 120 هم داشتی همینجوری میگفتی؟
تا 19 نوامبر صبر کن ببین چه فرقی میکنه;)

راستی میخواستم بدونم اگه اینو بریزیم میتونیم دوباره با قبلیه عوضش کنیم.؟:confused:
واگر بعدا نسخه ی کاملش اومد ما دوباره همین جوری باpc میتونیم دان کنیم یا از طریق لایو؟
یا اصلا ممکنه وقتی بعدا به لایو وصل شدیم بن بشیم؟
برو بچ جوابه ما چی شد:love::sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or