اقا دو تا سوال:
1_ به نظر شما بازي روي هارد نصب ميشه يا كپي ميشه؟
2_ ايا بعد از ذخيره بازي روي هارد هنوز هم به خود ديسك نياز هست كه توي درايور باشه؟:clover:
این فقط یک تئوری هست و نه می شه ردش کرد و نه تاییدش کرد. ممکنه در این آپدیت مایکروسافت security های جدید اضافه کرده باشه، ممکن هم هست هیچ کار نکرده باشه.سلام! ببخشید من دیروز یکی از فروشگاه ها بودم بعد همینطور صحبت از LIVE اومد و گفتن با آپدیت پاییزی IXTREME دیگه کار آمد نیست ! و باز هم امکان بن شدن بالا میره. میخواستم بدونم حرفشون درست هست یا نه؟
پ.ن : معروف ترین فروشگاه برای 360 و بازی هاش و تعمیراتش هست (اسمشو نمیارم ولی نیاید بگید هیچی نمیدوننو ...
فکر کنم یک بار دیگه هم شما اینو نوشته بودی امیر جان.فریدون جان یک تحقیق بکن ببین تکلیف این همه پوینتی که برای gamer picture دادیم چی می شه؟!!!!!
1- کپی می شه.اقا دو تا سوال:
1_ به نظر شما بازي روي هارد نصب ميشه يا كپي ميشه؟
2_ ايا بعد از ذخيره بازي روي هارد هنوز هم به خود ديسك نياز هست كه توي درايور باشه؟:clover:
خیر، تو همین پست بالایی نوشتم که بازی رو باید تو درایو بزارد دیسکشو حتما تا اجرا بشه، حالا می خواد رو هارد باشه یا نباشه.یعنی میشه یه بازی اورجینالو رو چند تا کنسول نصب کرد و تو لایو استفاده کرد?
آیا این از رغبت شرکتهای بازی ساز برای 360 کم نمی کنه
نه فقط قسمتهايي كه مربوط به لودينگ هاي بازيهستش نصب ميشه تا يك كم از زمان لودينگ ها كم بشه.lمن یه سوال یرام پیش اومد x360 های پرمیم که هاردشون 20 هست فضای خالی هاردشون فکر کنم حداکثر 13.9 گیگ باشه اگر بازی هایی که قرار هست روی هارد کپی بشه بصورت کامل کپی بشه یعنی حجمی حدود 7.3 گیگ در اینصورت روی هارد های 20 حداکثر یک بازی میتونه پی بشه که اصلا جالب نیست.
کسی اطلاعات کاملی در مورد این موضوع داره که آیا کل بازی کپی میشه یا فقط قسمت های مهم و یا بخشی خاص؟ یا اینکه اگه کلش کپی نمیشه حدود چقدر از بازی کپی میشه؟
مرسی
من واقعا نمی دونم یک سوال رو چند بار می پرسن و چند بار باید جواب داد. یکم زحمت بدین 4 تا مطلب رو هم خودتون بخونین.lمن یه سوال یرام پیش اومد x360 های پرمیم که هاردشون 20 هست فضای خالی هاردشون فکر کنم حداکثر 13.9 گیگ باشه اگر بازی هایی که قرار هست روی هارد کپی بشه بصورت کامل کپی بشه یعنی حجمی حدود 7.3 گیگ در اینصورت روی هارد های 20 حداکثر یک بازی میتونه پی بشه که اصلا جالب نیست.
کسی اطلاعات کاملی در مورد این موضوع داره که آیا کل بازی کپی میشه یا فقط قسمت های مهم و یا بخشی خاص؟ یا اینکه اگه کلش کپی نمیشه حدود چقدر از بازی کپی میشه؟
یه مورد دیگه هم هست اینکه آیا داده های که میخواد روی هارد قرار بگیره به همون صورت فشرده شده که در دیسک بوده روی هارد کپی میشه یا از حالت فشرده خارج میشه؟
مرسی
نه:biggrin1:يه سوال.
ميشه براي جلوگيري از بن شدن يه بازيه اوريجينالو تو هارد كپي كنيم وبعد براي اجراي بازي ديسك كپي رو تو دستگاه بزاريم و اجرا كنيم؟:biggrin1:
من واقعا نمی دونم یک سوال رو چند بار می پرسن و چند بار باید جواب داد. یکم زحمت بدین 4 تا مطلب رو هم خودتون بخونین.
منظور من بیشتر این تاپیک بود: (چون تمام این سوالات حداقل 3-4 بار تو این تاپیک جواب داده شدن توسط من یا بقیه.)مطالب قبلی هم که در سایت در مورد این موضوع گفته شده بود هم دیده بودم ولی گفتم شاید اطلاعات جامع تر و بروزتری بدست اومده یاشه.
اگر هم منظور شما از مطالب سایت های خارجی و ... هست بنده لینک یا ارجاعی ندیدم که بهش مراجعه کنم.