New World | PC

uuw3_nw_maskedhelm_-1030x579.jpg

Developer: Amazon Games
Publisher: Amazon Games
Genre: MMO-RPG

Game Page : New World
Release Date: 31 Aug 2021

qur2_213123123.png

• New World اولین بازی بزرگ استودیو Amazon Games است که در سبکه mmo rpg که در سال 2016 از بازی رونمایی شد و بعد از چند باز تاخیر قرار است در تاریخ 9 م شهریور ماه منتشر شود.​
  • بازی در دنیای فانتزی اواسط قرن 16م جریان دارد که شما به یک قاره ناشناخته (همون آمریکا امروزی) پا میزارید​
  • سه فکشن در بازی وجود داره به اسم های Marauders و Syndicate و Covenant که هر کدام از آن ها ویژگی های خاص خودشون رو دارند.​
  • بازی هم میتونید به صورت اول شخص و هم سوم شخص بازی کنید.​
  • کسانی که بازی پیش خرید کنن در تاریخ 30 م تیر ماه میتونن به بتای بازی دسترسی داشته باشند قیمت بازی هم 40 دلار است.​
تاپیک اپدیت میشه

آخرین ویرایش:
ی توضیح کوچیک بدم درمورد stat ها که شاید بدرد کسی بخوره

مثلا شما سلاح spear رو انتخاب میکنن با دوتا stat هست که scale میشه پرایمریش dex هست بعد str اینجا یه کاره دیگه هم میتونین انجام بدین بیاین کلا بیخیال dex و str بشین و برین سلاح رو المنتال کنین اگه این کارو بکنین دیگه سلاحتون با int اسکیل میشه و تبدیل میشه به المنتال یعنی ی درصدی دمیجی هست که خوده ویپن میزنه ی درصدی هم المنتال دمیج میزنه که با int اسکیل میشه برای اینکار نیاز به ی ویپن با ساکت دارین و جمه المنتالی که میخواین مثلا من خودم void میخوام میرم جمه void میخرم که باعث میشه 30% دیمجی که ویپن میزنه رو تبدیل کنه به voidدمیج حالا شاید بگین چه کاریه اصلا برای چی باید این کارو کنیم دلیلش یکی اینه ک بعضی انمی ها به ی سری المنتا ضعیف ترن ی دلیله دیگشم اینه که مثلا شاید دیده باشن یه great axe میگیرن بجای اینکه روش str باشه int هست یا focus هست اینا برای اینن که مثلا شما اگه ویپن اصلیتون life staff و میخواین درکنارش از great axe استفاده کنین بتونین بدون اینکه دمیجی از دست بدین این کارو انجام بدین اینو اضافه کنم که 5 تا جم هست که با int اسکیل میشه و 1 جم هست که با focus اسکیل میشه
اینم اضافه کنم شما بُنوس های که از بالا بردن int میگیرن جوریه که برای همه ویپن ها خوبه مثلا 10% دمیج بیشتر برای لایت اتک یا مثلا 15% المنتال دمیج بیشتر این برای اینه ک اگه خواستین برین تو کاره المنتال چیزی از دست ندین

اگه جاییش رو اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنن، البته اینجا انقدر خلوته جز یکی دو نفر کسی نمیبینه

ی توضیح کوچیک بدم درمورد stat ها که شاید بدرد کسی بخوره

مثلا شما سلاح spear رو انتخاب میکنن با دوتا stat هست که scale میشه پرایمریش dex هست بعد str اینجا یه کاره دیگه هم میتونین انجام بدین بیاین کلا بیخیال dex و str بشین و برین سلاح رو المنتال کنین اگه این کارو بکنین دیگه سلاحتون با int اسکیل میشه و تبدیل میشه به المنتال یعنی ی درصدی دمیجی هست که خوده ویپن میزنه ی درصدی هم المنتال دمیج میزنه که با int اسکیل میشه برای اینکار نیاز به ی ویپن با ساکت دارین و جمه المنتالی که میخواین مثلا من خودم void میخوام میرم جمه void میخرم که باعث میشه 30% دیمجی که ویپن میزنه رو تبدیل کنه به voidدمیج حالا شاید بگین چه کاریه اصلا برای چی باید این کارو کنیم دلیلش یکی اینه ک بعضی انمی ها به ی سری المنتا ضعیف ترن ی دلیله دیگشم اینه که مثلا شاید دیده باشن یه great axe میگیرن بجای اینکه روش str باشه int هست یا focus هست اینا برای اینن که مثلا شما اگه ویپن اصلیتون life staff و میخواین درکنارش از great axe استفاده کنین بتونین بدون اینکه دمیجی از دست بدین این کارو انجام بدین اینو اضافه کنم که 5 تا جم هست که با int اسکیل میشه و 1 جم هست که با focus اسکیل میشه
اینم اضافه کنم شما بُنوس های که از بالا بردن int میگیرن جوریه که برای همه ویپن ها خوبه مثلا 10% دمیج بیشتر برای لایت اتک یا مثلا 15% المنتال دمیج بیشتر این برای اینه ک اگه خواستین برین تو کاره المنتال چیزی از دست ندین

اگه جاییش رو اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنن، البته اینجا انقدر خلوته جز یکی دو نفر کسی نمیبینه
خوب اینطوری دیگه دمیج معمولیش رو بالا نمیره و فکر نکنم برا همه باس ها و انمی ها کاربرد داشته باشه
بنظرم به تناسب با بیلدی که میچینی باید ببری بالا
*هرچقدر دانجن اول و دوم آسون بودن این سومی پاره کرد #:-S

• Like
Reactions: Kaiki
دقیقا، من روی ویپنم تستش کردم سوالی که برام پیش اومده بود این بود که skill هارم تحت تاثیر قراره میده یا نه که دیدم میده درکل اپشن خیلی خوبیه کسی که میخواد مثلا fire staff داشته باشه ولی نمیخواد حتما با ice gauntlet یا بقیه ویپن ها که با int اسکیل میشن ترکیبش کنه میتونه خیلی راحت مثلا ی warhammer رو المنتال کنه بدونه اینکه دمیجی رو از دست بده

45 شدی؟ ایول چجوری لول اپ میکنی من حس میکنم خیلی کند پیش میرم
اره این سومی رو من موقع بتا تو تویچ میدیدم واقعا سخت بود
کدوم سروری شما ؟ راضی هستی ازش؟

دقیقا، من روی ویپنم تستش کردم سوالی که برام پیش اومده بود این بود که skill هارم تحت تاثیر قراره میده یا نه که دیدم میده درکل اپشن خیلی خوبیه کسی که میخواد مثلا fire staff داشته باشه ولی نمیخواد حتما با ice gauntlet یا بقیه ویپن ها که با int اسکیل میشن ترکیبش کنه میتونه خیلی راحت مثلا ی warhammer رو المنتال کنه بدونه اینکه دمیجی رو از دست بده

45 شدی؟ ایول چجوری لول اپ میکنی من حس میکنم خیلی کند پیش میرم
اره این سومی رو من موقع بتا تو تویچ میدیدم واقعا سخت بود
کدوم سروری شما ؟ راضی هستی ازش؟
دانجن رو با 44 زدیم ولی الان 45 هستم.ساید و پروژه های تاور و اگرم وقت بشه این کاراپتد های توی مپ هم خیلی خوبن برا xp
برا سومی اگر یه تانک خفن با هیلر خفن نداشته باشی رسما نمیشه زد. ما یدونه از dps ها خر تمام بود سختیش رو چند برابر کرده بود
من با دوستم nav هستیم از لانچ، سرور هم کلا ما صبج زود هستیم صف نداره ولی از 12 ظهر به بعد دیگه میری تو صف

• Like
درود rx560 دارم در بهترین حالت 30 اف پی اس بدترین حالت 7 اف پی اس D: ((همه چیز Low)
مطمئن میتونم بگم بازیش یا بهینه نشده یا ماین داره میکنه!

دوستان من اول کارم و سروری که هستم Gorias هست ، دوس داشتین ادد کنین بزنیم ، راستی ترنسفر سرور ها به نظر شما اضافه میشه ؟
چون finias و اینا پر شدن و بچه ها همه اونجان ☹️

دوستان من اول کارم و سروری که هستم Gorias هست ، دوس داشتین ادد کنین بزنیم ، راستی ترنسفر سرور ها به نظر شما اضافه میشه ؟
چون finias و اینا پر شدن و بچه ها همه اونجان ☹️
بله عزیز اضافه میشه همین الان گزینه ش اومده ولی خاموشه فعلا، همین هفته اوکی میشه طبق گفته شون

• Like
Reactions: poyan_360
چون من شنیده بودم که میشه
فعلا توی یک سرور دیگه دارم لول آپ میکنم که بعد بریم هرجایی که شد
ممنونم
بله منم همین کارو کردم رفتم ی سرور خلوت تا بعدا ببینیم کجارو باید بعنوان سرور اصلی انتخاب کنیم
خواهش میکنم

• Like
Reactions: poyan_360
این ویدئو رو حتما ببینین:

رفتار بازی با کارتهای EVGA چقدر عجیب هست.
ببینین چه بلایی سر کارت میاره.
من کارتم MSI هست ولی توصیه های این ویدئو در مورد AfterBurner هم انجام دادم، خیلی خیالم راحت شد.
چون واقعا بازی به کارت فشار وحشتناک میاره، تو منو با تنظیمات low هم کارت زیر فشار میره.

• Like
توی ردیت بازی کماکان دارن گزارش خرابی کارت های RTX سری ۳۰۰۰ میان.
اگر از این سری استفاده می کنید حتما تنظیمات گرافیکی رو تا حد امکان محدود کنید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GameMasterr
خب منم تازه دیروز 45 شدم و دانجن depths رو چندباری رفتم دفعه اول سخت بنظر میومد ولی بعد از اینکه چندبار رفتم دیدم زیاد چیزه عجیبی نیست نمیدونم چرا بعضی از گروها باهاش مشکل دارن واقعا دوتا باسش مکانیک های سختی ندارن نهایت با یک بار وایپ همه دستشون میاد باید چیکار کنن مگر اینکه یکی دو نفر تو گروه واقعا تعطیل باشن اون موقع کار خیلی سخت میشه
ولی درکل تحول دانجن های بازی خیلی خوبه یعنی اول amrine رو داریم که تقریبا هیچ سختی و ماکنیکی نداره حتی به تانک هم نیاز نیست بعد توی starstone یکم اهمیت رول ها میره بالا و باسش ی مکانیک بهش اضافه میشه و بعدشم depths که کلا بدون تانک نمیشه رفت و هر دو باس دوتا مکانیک دارن که حتما باید انجام بشه قشنگ پلیر رو اماده میکنه حالا باید ببینیم دوتا دانجن بعدی چطور هستن امیدوارم همینطور پیش بره

تا اینجا خیلی از بازی لذت بردم ولی این fetch quest ها دیگه داره اذیت میکنه نکته ی بعدی اینکه شما به لول 45 برسین احتمال 99% ویپن اصلی که انتخاب کردین و ی ویپن دیگه رو لول 20 کردین درنتیجه باید ریرول کنین من دوبار ریرول کردم و spear و warhammer رو مکس کردم از بقیه ویپن هام خوشم نمیاد برای همین گیم پلی یکم برام خسته کننده شده درکنار فچ کوئستها خیلی باعث میشه ادم اذیت بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or