NeverWinter Night 2

سلام

میدونم زمان زیادی تا انتشار این بازی مونده.ولی به قول اقا عماد حیفه توی بازی سنتر از این بازی شاهکار بگذریم.

آخرین کار استودیوی Obsidian که این بازی دومین بازیش محسوب میشه.حالا میخواد با تغییر نما در دوربین و استفاده از دوربین در نمای پرسپکتیو حالی به همه RPG باز ها بده.

تا حالا از بازی حدود 20 تا شات منتشر شده و 2 تا تریلر.

سایت بازی هم راه افتاده.

اینم سایت بازی :

سایت رسمی بازی

این آخرین مصاحبه عوامل بازی هستش که تا حدودی دارن با بازی Oblivion کل میندازن.

سعی میکنم بازم مثل تاپیک Oblivion در مورد بازی و کرکتر ها و نکات بازی مطالبی رو بنویسم.

سلام به همه

میگم من خیلی چیزا میخوام بگم ولی بزا بازی دستمون برسه بازی کنیم بعد

فعلا فقط کاش میشد از اون limited edition ها گیرمون بیاد

فکر کنم دو تا limited edition lawful good & chaotic evil داره

این Limited edition ها بغیر از کلی خرت و پرت مثل جلد و حلقه و ...
دو تا feat جایزهای هم داره که حداقل بدرد ما هم میخوره

اینارو بخونید :

Limited Edition in the US is supposed to provide you with a 2nd bonus feat called Waukeen's Blessing that provides your character with a bonus to saves and also unlocks additional merchandise and price breaks w/ certain merchants.

Blessed of Waukeen, the Limited Edition feat, will be available on the game disc for users who purchase the Limited Edition of NWN2. Merchants Friend, which is granted to users who pre-ordered NWN2, will be available as a download from Atari.

in US

Limited Edition contents, according to GameStop.com and EBgames.com:

A powerful new feat called Blessing of Waukeen, which will generate +1 bonus to all saving throws
Two special items
Access to a unique weapon
A magical golden aura which lights above your character

Cloth map showing in-game locations
Book of art, depicting characters and scenes from the game
Two silver antique rings: Good & Evil

In UK

Neverwinter Nights Figurine
40 page Neverwinter Nights Art Book
Pewter Ring
A3 Cloth Map
Artwork & Music DVD
Neverwinter Nights 1 + Both Expansion Packs
10 Pre-Generated good characters
In Game Item - The Blessed of Waukeen
7 Day free trial of Dungeons & Dragons Online
Special Edition Packaging

من اینو میخوام
Artwork & Music DVD:cheesygri

این Limited edition ها بغیر از کلی خرت و پرت مثل جلد و حلقه و ...
دو تا feat جایزهای هم داره که حداقل بدرد ما هم میخوره
ببخشید من منظورتون رو متوجه نمیشم....
Limited edition تا اونجایی که من میدونم میشه "نسخه ی محدود شده" :eek:
بعد شما میگید امکانات بیشتری داره؟؟؟:confused:
البته احتمالا من اشتباه می کنم ;)
با تشکر

ببخشید من منظورتون رو متوجه نمیشم....
Limited edition تا اونجایی که من میدونم میشه "نسخه ی محدود شده" :eek:
بعد شما میگید امکانات بیشتری داره؟؟؟:confused:
البته احتمالا من اشتباه می کنم ;)
با تشکر
Limited edition در هر چیزی یعنی نسخه ای که به طور محدود ازش تولید می شه و دارای ویژگی های بیشتری است نه اینکه نسخه محدود شده باشه از نظر امکانات!

سلـــــــــــــــــــــام

بالاخره تونستم بازی رو اجرا کنم.اخ جوووووووووووووون.

این بازی اومد و من از توی امضام انتظار این بازی رو بر میدارم.فعلا ...

موسیقی فوق العاده زیباس.بی نظیره.من از موسیقی بازی نهایت لذت رو برم.منو ها تغییر کرده.یک قسمت جدید توی بازی گذاشته شده تحت عنوان Diety.که گفته شده این عنوان هیچ اثری بر روی شخصیت بازی شما نداره.

احمد جان نزنی منوها.من باز هم Fighter برداشتم.اخه من عاشق Fighter و barbar هستم.

در ضمن توی بازی میتونین شغل خودتون رو انتخاب کنین.من Farmer انتخاب کردم.این مورد هم روی شما تاثیری نداره فقط برای رفع نیاز و....

اینم عکس هایی از انتخاب شخصیت بازی .... به ترتیب باز کنین.

توی انتخاب Race حدود 20 تا Race جدید هست که قفله و باز نیست.نمیدونم چرا ولی ته توشو در می یارم.

پ ن : سیاوش منتظر سریال ولید و ... باش. Ok شد.حله !!!!!؟؟؟؟؟

خداحافظ

سلام

احمد جان نزنی منوها.من باز هم Fighter برداشتم.اخه من عاشق Fighter و barbar هستم.

زیاد نمیشه تغییری در سبک ایجاد کرد
کلاً بدلیل ذات متفاوت آدما سلائق هم فرق می کنن با هم ...
ولی بازم جای تشکر داره اینکه بخاطر اصرار من حاضر شدی توی Oblivion یکم بری تو خط Mage و ...
بهر حال شک نکن که توی این بازی من یه Mage تمام عیار خواهم بود (همون magician خودمون)

-----------------------

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
بالاخره یه RPG توپی اومد که یکم این سطح خونی ما رو نرمال کنه ... (حداقل به MEC میرسم)
دیگه اگه تا چند روز دیگه نمی اومد من از بی RPG یی می مردم ...
بخصوص پس از ضدحال های متوالی Gothic و DM (البته DM خوب بود، ولی نشون داد که موتور سورس برا RPG کم میاره) این NWN خیلی حال میده ...

در ضمن توی بازی میتونین شغل خودتون رو انتخاب کنین.من Farmer انتخاب کردم

ببینم توی شغل هاش Alchemist یا یه چی تو این مایه ها نداشت
169.gif

پ.ن. : بشدت منتظرم تا برسه بدستم این بازی ...

ببینم توی شغل هاش Alchemist یا یه چی تو این مایه ها نداشت
169.gif

پ.ن. : بشدت منتظرم تا برسه بدستم این بازی ...

سلام احمد جان.

ببخشید اگه به ساعت پست قبلیم نگاه کنی ساعت 12:23 دقیقه بود.دیشب فقط رسیدم بازی رو نصب کنم و برم توش .همین.تا الانم که تازه از سر کار اومدم اصلا نرسیدم حتی ببینم بازی چی هست و به کجا رسیده.در ضمن من این نسخه رو دانلود کردم.و هنوز نسخه اصلی بازی به دستم نرسیده.این کار رو هم فقط برای اطمینان انجام دادم.

در مورد سوالت من یه جا اشتباه کردم.اون موردی که در روند بازی تاثیری نداره همون Diety هستش.ولی در مورد این سوالت من اشتباه کردم.توی این قسمت که عنوانش هست .. BackGround .نوشته شده بر اساس اینکه شما چه پبش زمینه ای دارین بازی به شما یک سری مزایا و معایبی میده و بر این اساس مردم ....

زیاد توضیح نمیدم.از این قسمت بازی برات یه عکس گرفتم ببین.اون Thumbnail حجم واقعی این شات هستش.

در ضمن من هنوز نرسیدم روی دستگاه خودم بازی رو ران کنم.الان روی 5200 ران کردم و 1 گیگی رم.خب مسلما شدیدا بازی ریپ میزنه.تا 4شنبه شب که برم سر PC خودم خبر سرعت و فریم ریت بازی رو هم میدم.باید بازی به زودی خبرش برسه.شایدم اومده باشه.....

ببخشید که ایراد داشتم.اخه خیلی دیشب خسته بودم.ولی هر جوری بود پستو دیشب دادم.

در مورد Race هم هر چی برداشتی به من بگو.میخوام مثل تو بردارم.چون خیلی هم از Mage بازی Oblivion بدم نیومد.منتظرم بازی به دستت برسه و بهم بگی داری با چی بازی میکنی.چون از این قسمت و راهنمایی تو خیلی خوشحال میشم.

خداحافظ

این دو تا با من.هر موقع به دستم رسید بهت ندا میدم.

:thanks:

من هم موفق شدم امروز نصبش کنم .

بازی تو بازار موجوده . 2 dvd.

فقط چند تا نکته بگم و برم :

1 – حتما آخرین درایور Nvidia رو نصب کنید
منظورم 93.71 هستش . من نشستم دانلودش کردم فقط به خاطر این بازی . من خودم تاثیرش رو احساس کردم .

2- patch 1.01 و 1.02 اش اومده و 1.03 هم درحال آماده شدنه که قراره یکسری اشکالات رو برطرف کنه

ازاین دو تا گویا 1.01 مهمه . حجمش 80 مگ . اگه کسی تست کرده بگه اخه من دنبال کرکش و دانلودش نرفتم .

میگردم اگه کرکش بود بعد دانلودش میکنم.

3- یه راهنمای pdf خیلی خوب داخل documentation خوده بازی هست که تقریباً همه اصول پایه D&D رو توضیح داده . یه pdf هشتاد و یک صفحه ای هستش.

راستی فعلا همون اولشم .

کاراکترم :male human – Sorceress –

Diety : Talos به خاطر Storm اش

پیشینه :
No background چون همشون بیخودن .(حداقل برای spellcaster )

Alignment هم Chaotic Good
Stat : str 9 / dex 14 / cons 16 / int 10 / wis 8 / chr 17

Voice هم اون Male : Dramatic خوشم امد

----
در مورد بازی فعلا که همون اولشم ولی در نگاه اول موسیقیش خیلی خوب بود . دموی اولش هم جالب بود

Camera هم من top – down مشکل چندانی فعلا نداشتم . تنها چیزی که من فعلا disappointed ام UI اشه .
من با User Interface خوده nwn خیلی حال میکردم مخوصا اون حالته Glass ای که داشت .

بعد این CTRL / Shift که میزدیم و Quickslot عوض میشد کجا رفته ؟
:(
این اگه نباشه که خیلی بده / دگمه ای هم پیدا نکردم تا صفحه quckslot او عوض کنه . باید با mouse کلیک کنی
:crying1:

راستی feat اول luck of heros یادتون نره . بهترین feat که فقط در سطح 1 میشه گرفتش.

۞۩ محمد ۩۞

سلام

من بعد از یک هفته که بازی دستم بود تونستم این بازی رو روی سیستم خودم چک کنم.

البته خیلی بازی نکردم.حدودا 30 دقیقه.اخه کار داشتم.

حالا من نظراتم رو میگم.البته تیتر وار:

- من با دوربین بازی مشکل دارم.شدیدا.بهترین کار کنترل با موس هستش.اصلا با کیبورد کنترل نکنین شخصیتتونو.خیلی گیج میزنه طرف.

- منو ها اصلا دستو پاگیر نیست و به بهترین شکلی طراحی شده.

- گرافیک بازی هم خیلی بد نیست.البته باز هم در مقایسه با Oblivion حرفی برای گفتن نداره.

- Tips ها , Loot ها و نحوه لوت کردن خیلی راحت هستش.مثل شماره اول بازی.

- توی صورت شخصیت ها یکم کم کار شده.خشکن صورت و شمایل اون ها.

- از موسیقی بازی هر چی بگم کم گفتم.جدا زیباس.شما رو کاملا توی داستان و محیط میبره.

- من مشکل فریم ریت با این بازی ندارم.اصلا.عماد خوشحال باش.مشکلی نیست برای این بازی.

- تنظیمات گرافیکی بازی خیلی گستردس.یعنی نسبت به گوتیک 3 خیلی بالاتره ولی به پای Oblivion نمیرسه.

- نحوه لول اپ شدن و این جور مسائل دقیقا مثل شماره اول هستش و کاملا وفادار مونده .

- Quickslot نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اخه چرا !!!!!!!!!!!!! باید با موس باشه.این کار خیلی زمان بره البته نسبت به شماره اول.

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or