باید بری خونه اولیه اونجا همه بند ها را بکشید........ وبعد رو 1 صدا تنظیم کنیبهترین بازی فکری دوران و قدیمی ترین بازی کامپیوتری که من اونو انجام دادم . ولی متاسفانه نتونستم تمومش کنم .چون یه جا گیر کردم تو اون خونه ای که یه رادیو و یه وسیله وجود داره که شکل عجیبی داره و چند تا الماس توش هست که اگه دکمه رو بزنیم رنگی میشن.من نزدیک 4-5 سال پیش که این بازی رو انجام میدادم تا حالا تو این بازی گیر کردم و در طول این مدت چند بار اونو پاک و دوباره نصب کردم.اگه کسی به من کمک کنه ممنون میشم.چون واقعا دلم میخواد این بازی رو تموم کنم.قربان شما.![]()
باید بری خونه اولیه اونجا همه بند ها را بکشید........ وبعد رو 1 صدا تنظیم کنی
اونی که صدای زنگوله میده:biggrin1:ببینم منظورت کدوم صدا هست که باید رو 1 تنظیم کنم؟
حالا اگر صدا را پیدا نکردی رو رادیو هر آهنگی که بود 1 نگاهی بنداز ببین در باز شده یا نهببینم منظورت کدوم صدا هست که باید رو 1 تنظیم کنم؟
اگر صدا رو درست انتخاب نکنی رادیو اصلا روشن نمیشهحالا اگر صدا را پیدا نکردی رو رادیو هر آهنگی که بود 1 نگاهی بنداز ببین در باز شده یا نه
انشا... پیدا میکنی
رادیو قبلا روشن شده تو خونه اولاگر صدا رو درست انتخاب نکنی رادیو اصلا روشن نمیشه
بهترین بازی فکری دوران و قدیمی ترین بازی کامپیوتری که من اونو انجام دادم . ولی متاسفانه نتونستم تمومش کنم .چون یه جا گیر کردم تو اون خونه ای که یه رادیو و یه وسیله وجود داره که شکل عجیبی داره و چند تا الماس توش هست که اگه دکمه رو بزنیم رنگی میشن.من نزدیک 4-5 سال پیش که این بازی رو انجام میدادم تا حالا تو این بازی گیر کردم و در طول این مدت چند بار اونو پاک و دوباره نصب کردم.اگه کسی به من کمک کنه ممنون میشم.چون واقعا دلم میخواد این بازی رو تموم کنم.قربان شما.
![]()
سلام دوست عزیز، کمکی از من برمیاد؟ خب رادیو رو که رد کنین شما در اتاقی هستین که تاریک هستش. اول از همه حتماً باید مقدار اون معجونها رو که بقل پنجره هست یادداشت کنین. وقتی چراغ رو روشن می کنین می بینین که پایین او دستگاهه نوشته BOBBY که حروفش مخفف رنگهاس. بعدش چراغ رو خاموش می کنین و میرین داخل دستگاه. حالا رنگها به این ترتیب چیده می شن:
BLUE
ORANGE
BLUE
BLUE
YELLOW