neverhood

• Thread starter Thread starter lotos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا بازی خيلی خيلی سختی بود ، و البته يک شاهکار تمام عيار ، من اول با سبک خميريش و آهنگ های فوق العادش جذبش شدم.
يکم جلو رفتم ( تا اونجايی که آب سد رو خالی ميکرديم و ... ) اما بعد ديگه معماها کم کم پيچيده ميشد که کم آوردم ، يک کتابچه راهنما داشتم که به طور کاملا دقيق و قدم به قدم با تمام جزييات مراحل و معماهای بازيرو توضيح داده بود.، از اون به بعد با اون کتاب جلو رفتم ، از نصفه بازی به بعد به يک جاهايی ميرسيدم که سرم سوت ميکشيد ، بقدری پيچيده و سخت بود که از رو کتاب راهنما هم ميخواستم حل کنم گيج ميشدم و در اصل نميفهميدم دارم چه کاری و برای چه چيزی انجام ميدم. فقط کور کورانه از روی راهنما بازی رو پيش ميبردم تا تمام شد!!
اون زمان ( 12-13 سالم بود فکر کنم! ) فکر ميکردم که هيچ کسی نيست که بتونه این بازيرو بدون راهنما انجام بده و به پايان برسونه.
اما همون موقع که بازيرو تمام کردم ، رفتيم مسافرت تهران پيش دائيم ، ديدم دائيم و پسر دائيم ( 7-8 ساله ) بازيرو بدون کوچکترين راهنمايی تمام کردن خودشون . فکم پله شده بود ، داشتم ديوانه ميشدم ، همينجوری جيغ ميکشيدم :دی از مغزم داشت دود بلند ميشد ، از اونجا به بعد بود که به دائيم به چشم يک قهرمان نگاه ميکردم :دی !!

اولین سیستمی که بازی رو باهاش تموم کردم :
vga 2
ram 64
pentium 199
hdd 3 gb
:دی
بار اول فکر کنم یک هفته شد ، ولی دفعه دوم هفت ساعته تموم شد ، خیلی حال داد ،
این سیستمم رو هم هنوز دارم ، سالمه سالمه ، واسه موزه گذاشتم :دی

سلام .
من این بازی رو با PS1 کردم ...
الان میخواستم برای PC دانلود کنم ...
اونی که رو پلی 1 بود فکر کنم با این فرق داشت ، يک حالت اکشن داشت. منم بازيش کردم!!
يه نورهود بود رو پلی 1 ، که دوربين 2 بعدی بود اما محيط و شخصيت بازی سه بعدی ، همين Side camera ديگه :دی
خلاصه خيلی قشنگ بود اما سر تا پا با این نورهود کامپيوتر فرق داشت.

اونی که رو پلی 1 بود فکر کنم با این فرق داشت ، يک حالت اکشن داشت. منم بازيش کردم!!
يه نورهود بود رو پلی 1 ، که دوربين 2 بعدی بود اما محيط و شخصيت بازی سه بعدی ، همين Side camera ديگه :دی
خلاصه خيلی قشنگ بود اما سر تا پا با این نورهود کامپيوتر فرق داشت.

آره... اونی که روی PS1 بود در واقع نورهود 2 بود. همون میمونهای اسکلتی. داستانش هم دقیقاً بعد از نسخه ی 1 اتفاق افتاد. گرافیکش و تعداد رنگهاش هم بالاتر بود. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or