NeverDead یک بازی احمقانه نیست

.Evanescence.

کاربر سایت
96509800305440694170.jpg
کارگردان بازی NeverDead یعنی آقای Shinta Nojiri در آخرین مصاحبه اش بیان کرد:
"من می فهمم که مردم ممکن است فکر کنند NeverDead یک بازی احمقانه است و حتی با وجود اینکه ما بر روی گیم پلی به صورت جدی کار می کنیم،ارتباط بر قرار کردن با این بازی سخت است.شخصیت اصلی بازی یعنی Bryce به فرار کردن از دست دشمنان یا حمله کردن به آن ها نیازی ندارد.اگر شما اینطور برداشت کردید،باشه اشکالی ندارد.همچنین این خیلی سخت است که ما این بازی را به تماشاگران نشان دهیم چون ممکن است NeverDead سبک بازی کردن آن ها را تغییر دهد.این این همانند شرح دادن داستان بازی پیچیده است.این ممکن است اشتباه من باشد،مطمئن نیستم،ولی صادقانه بگم که سعی کردم در E3 شخصیت حقیقی Bryce را به شما نشان دهم.مطمئن نیستم که این کار موفقیت آمیز بود یا نه،اما این را بدانید از اواسط داستان بازی، NeverDead خیلی جدی تر دنبال خواهد شد.زمانی که شما به NeverDead نگاه می کنید یک بازی را می بینید که داستان اصلی آن انتقام گیری Bryce از شخصیت های منفی داستان است.من تلاش خودم را بیشتر خواهم کرد تا به مردم بگویم این یک بازی جدی است یه همراه یک شخصی که در زندگی اش خیلی بدشانسی آورده."
منبع

اون کله که رو اسفالته با اون مدل فشن موها نماد یک احمقه چون فقط یک احمق می تونه بدون داشتن دست موهاشو فشن کنه
اون که کله ی شخصیت اصلی !:دی قبل اینکه قطع بشه رو تنش هست دیگه!
فقط با توجه به Neverdead ! بودنش فکر کنم اصلا جونی ام در کار نباشه فقط یه کله بکشی بری جلو:دی البته امیدوارم اینطور نباشه!

خب دیگه مستفیض شدیم.همه دوستان هاردکُر و خفن تشریف دارند.
شرط میبندم جمعا 5 تا تریلر از بازی ندید که اینجوری راجع بهش نظر میدید.
حالا Rebellion این نسل چهار تا مزخرف ساخته قرار نیست تا آخر طول عمرش که سرزنش بشه.
مطمئن باشید با یه بازی خوب با روبرو میشیم.به قول یکی از دوستان این نسل که دنباله ها بازار رو تسخیر کرده بودن و تعداد IP های جدید انگشت شمار بود این چنین بازیهای نو و تازه ای غنیمت هستند.

کلا از شرکت های ریسک پذیر استقبال می کنم.حتی اگه بازیشون خوب هم از اب در نیاد باز هم تلاششون جای تقدیر داره.
بهتر از این شرکت ها هستن که یک فرمول قدیمی رو هزار بار استفاده می کنن بعد خیلی قشنگ هم تا اسمان ها فروش می کنن

خداوکیلی خیلی خیلی حوصله میخواد با این گرافیک داغون کله ات رو بکنی و پرت کنی به سمت دشمن
کجاش اون بازی هایی که دنبال فشنگ می گشتی و با پیدا کردن هر فشنگ ذوق مرگ میشدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or