NeverDead یک بازی احمقانه نیست

.Evanescence.

کاربر سایت
96509800305440694170.jpg
کارگردان بازی NeverDead یعنی آقای Shinta Nojiri در آخرین مصاحبه اش بیان کرد:
"من می فهمم که مردم ممکن است فکر کنند NeverDead یک بازی احمقانه است و حتی با وجود اینکه ما بر روی گیم پلی به صورت جدی کار می کنیم،ارتباط بر قرار کردن با این بازی سخت است.شخصیت اصلی بازی یعنی Bryce به فرار کردن از دست دشمنان یا حمله کردن به آن ها نیازی ندارد.اگر شما اینطور برداشت کردید،باشه اشکالی ندارد.همچنین این خیلی سخت است که ما این بازی را به تماشاگران نشان دهیم چون ممکن است NeverDead سبک بازی کردن آن ها را تغییر دهد.این این همانند شرح دادن داستان بازی پیچیده است.این ممکن است اشتباه من باشد،مطمئن نیستم،ولی صادقانه بگم که سعی کردم در E3 شخصیت حقیقی Bryce را به شما نشان دهم.مطمئن نیستم که این کار موفقیت آمیز بود یا نه،اما این را بدانید از اواسط داستان بازی، NeverDead خیلی جدی تر دنبال خواهد شد.زمانی که شما به NeverDead نگاه می کنید یک بازی را می بینید که داستان اصلی آن انتقام گیری Bryce از شخصیت های منفی داستان است.من تلاش خودم را بیشتر خواهم کرد تا به مردم بگویم این یک بازی جدی است یه همراه یک شخصی که در زندگی اش خیلی بدشانسی آورده."
منبع

داداش گرافیک زیاد مهم نیست. مهم خود بازیه. اگر گرافیک خیلی مهم بود بازی مثل SUPER MEAT BOY یا ANGRY BIRDS ملت رو ساعت ها میخ کوب نمیکرد.

خب دیگه مستفیض شدیم.همه دوستان هاردکُر و خفن تشریف دارند.
شرط میبندم جمعا 5 تا تریلر از بازی ندید که اینجوری راجع بهش نظر میدید.
حالا Rebellion این نسل چهار تا مزخرف ساخته قرار نیست تا آخر طول عمرش که سرزنش بشه.
مطمئن باشید با یه بازی خوب با روبرو میشیم.به قول یکی از دوستان این نسل که دنباله ها بازار رو تسخیر کرده بودن و تعداد IP های جدید انگشت شمار بود این چنین بازیهای نو و تازه ای غنیمت هستند.
بقیه رو نمیدونم ولی من یکی انقد تریلر و گیم پلی از بازی دیدم دارم این حرف رو میزنم.
صرف نظر از گرافیک داغون یه گیم پلی کلیشه ای داره که شامل مبارزه با یه سری جک و جونوره + اینکه این یارو هی دست و پا و بدنش قطع میشه کلی باید هی تو محیط بچرخی تا دست و پا در بیاره بتونه دوباره مبارزه کنه. بعضی وقتا هم که فقط یه کله میشه باید فقط قل بخوری :|

خب دیگه مستفیض شدیم.همه دوستان هاردکُر و خفن تشریف دارند.
شرط میبندم جمعا 5 تا تریلر از بازی ندید که اینجوری راجع بهش نظر میدید.
حالا Rebellion این نسل چهار تا مزخرف ساخته قرار نیست تا آخر طول عمرش که سرزنش بشه.
مطمئن باشید با یه بازی خوب با روبرو میشیم.به قول یکی از دوستان این نسل که دنباله ها بازار رو تسخیر کرده بودن و تعداد IP های جدید انگشت شمار بود این چنین بازیهای نو و تازه ای غنیمت هستند.
نکته مهم اینه، ایده پشت بازی اینقدر عالی و خلاقانه است که اگر با بی تجربگی سازنده ها روبرو نشه میتونه حتی به یکی از ip های ثابت تبدیل بشه.
تا اینجای کار تریلر های بازی که خوب بودن و میتونن آخر سر نوید یک بازی خوب بودن.

کلا میگم از الان این بازی دو حالت داره یا خیلی عالی میشه یا کلا یک گندکاری حسابی میشه حد وسطی نیست.
ولی حس گیمریم میگه بازی خوبی از آب در میاد.

من خوشم اومد
و دوسته عزیزی که میگی باید قل بخوره....
خب سبک بازی اینجوریه....
اینجوری ساختن هرکس بستگی به سلیقش خوشش میاد یا نمیاد مشکل الکی رو بازی نذارین
بخش نابود کردن بازی هم عالیه میشه خیلی چیزارو داغون کرد.حالا بهتره جای بحث الکی صبر کنیم بازی بیاد بهش نمره بدن. اونموقع معلوم میشه خوبه یا بده.
چون نظرای ما همش از روی سلیقست

به نظر احمقانه میاد ...ولی بهتره صبر کنیم شاید یه چیزه درست و حسابی و باحال باشه:d

---------- نوشته در 10:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:43 PM ارسال شده بود ----------

داداش گرافیک زیاد مهم نیست. مهم خود بازیه. اگر گرافیک خیلی مهم بود بازی مثل SUPER MEAT BOY یا ANGRY BIRDS ملت رو ساعت ها میخ کوب نمیکرد.
دقیقا مثلا بازیه....که اسمش رو نمیبرم چون ممکنه دعوا درست بشه غیر از گرافیک چیزه دیگه ای نداشت....:(و یه بازیه سرد و کسل کننده بود.
درسته گرافیک مهمه ولی همه چیز نیست!
مردم دنبال یه بازیه متنوع و نو هستنl-)

من خوشم اومد
و دوسته عزیزی که میگی باید قل بخوره....
خب سبک بازی اینجوریه....
اینجوری ساختن هرکس بستگی به سلیقش خوشش میاد یا نمیاد مشکل الکی رو بازی نذارین
مسئله ای که اینجا هست اینه که هر ایده ی مثلا خلاقانه لزوما ایده ی خوبی نیست. هر ایده ی خلاقانه و خوبی هم لزوما به نحو احسن تو بازی پیاده نمیشه.
من هم از تریلر ها اینجوری برداشت کردم که این بازی شامل دو موردی که گفتم میشه. حالا باید ببینیم.

این بازی یه نکته داره خودش کلی به ارزش بازی می افزاید:dاگه گفتید..............
میدونم نمیتونید بگید خودم میگم کل ساند ترکهای بازیو مگا دث ساخته خودش کلی ارزش داره

گرافیکشم اون قدر ها هم داغون نیستاا! اون محیط کاملا اینتراکتیو با اون قدرت تخریب پذیری و فیزیک بالا رو ندیدین؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
مسئله ای که اینجا هست اینه که هر ایده ی مثلا خلاقانه لزوما ایده ی خوبی نیست. هر ایده ی خلاقانه و خوبی هم لزوما به نحو احسن تو بازی پیاده نمیشه.
من هم از تریلر ها اینجوری برداشت کردم که این بازی شامل دو موردی که گفتم میشه. حالا باید ببینیم.
دقيقا موافقم، يه بازی هم برای psp بود كه طرف بدون سر بود و می شد سرش رو عوض كنه (اسمش رو يادم رفته) اون بازيم نوآوری داشت ولی كاملا شكست خورد.

عزیز من اینا بحث های الکی
ما بر اساس سلیقه خودمون حرف میزنیم میگیم خوبه بده.
نمره بدن بعد معلوم میشه که از نظر کلی خوب بوده یا نه
مثلا gtaiv من از جنگ هاش خوشم نمیاد و بهش 8 میدم ولی 10 گرفته
پس سلیقه منه مشکل از بازی نیست اینجا شما میگی ایده بد بوده......
این چیزی نیست که ما تصمیم بگیریم بحث کنیم
اینکارا کاره گیم تستر هاست.......

آقا چیکارشون دارید؟Rebellion و آقای Shinta Nojiri این بازیو دلی ساختن یعنی واسه دلشون ساختن!
فقط مثل اینکه وقتی داشتن این بازی رو میساختن همه دل درد داشتن!:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or