network pass program برای PSN رسما معرفی شد!!!!

Gunners Trust

کاربر سایت
سونی طی مصاحبه ای با سایت VG 247 از سیستم NET WORK PROGRAM رونمایی کرد , این سیستم کار خود را با ریلیز شدن بازی RESISTANCE 3 اغاز خواهد کرد
r3-3.jpg

این خبر پس از کشف شدن PSN PASS بر روی باندل بازی شوتر استودیو INSAMNIAC یعنی RESISTANCE 3 منتشر شد . سونی عنوان کرد که : این برنامه تعهد خود نسبت به مزایای سیستم انلاین بازی های FIRST PARTY را افزایش خواهد داد .

لازم به ذکر است این برنامه , شبیه برنامه ی EA میباشد , شما باید برای بهره بردن کامل از بخش مالتی پلیر بازی کدی که هنگام خرید بازی ( کد داخل جعبه بازی هست) دریافت میکنید را وارد کنید .

سونی مایل بر تاکید این برنامه برای بازی های خاص PS3 است .

همچنین SCEE طی بیانیه ای اعلام کرد که برنامه های جدیدمان را ارزیابی میکنم , تا اینکه به بخش انلاین مان ارائه دهیم .
برنامه ی NET WORK PASS PROGRAM هنگام ریلیز بازی RESISTANCE 3 در ماه سپتامبر استارت کار خود را خواهد زد.

در ادامه نیز گفته شد : " ما برنامه ی NET WORK PASS PROGRAM در راستای قابلیت های انلاین بازی PS3 توسعه خواهیم داد , در این سیستم بازی جزئی از برنامه میباشد" .

علاوه بر این گفته شد که " این یک ابتکار عمل مهم است ( منظورش برنامه ست) که به ما اجازه میدهد , تعهد خود نسبت به مزایای بخش انلاین بازی های FIRST PARTY را افزایش بدهیم .

سونی اولین باری نیست که دست به چنین کاری میزند , ان ها قبلا بازی های MODNATION و SOCOM : FIRETEM BRAVO 3 را برای PSP با این سیستم عرضه کردن .

بازی RESISTANC 3 در تاریخ ششم سپتامبر در امریکا و نهم سپتامبر در اروپا برای کنسول PS3 عرضه میشود

TNX VG 247
http://www.vg247.com/2011/07/06/sony-confirms-network-pass-program-for-ps3-titles

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Augustus
شما که با همه چی مشکل داری که. اول میگه آک از کجا بیاریم، حالا میگی زورم میاد بازی دست دو بخرم، بعدشم که روزت میاد 10 دلار بدی کدشو بخری.. دست دوم خریدن و رنتینگ فقط مشکل شما تو ایران نیست کلا مشخل تمام دولاپرهاست چون میخوان بازیشون فروش بره و اینجوری دست به دست شدن ها براشون سود آور نیست میخواید آنلاین بزنید یا بازی نو میخرید یا کدش رو، EA هم این برنامه رو داره. XBL هم با حق اشتراکی که میگیره از کاربرهاش براش چندان مهم نیست.
خوب مشکل من یه مورد خاص که شما نداری چون راحت می تونی بری اک بخری ولی من باید برم دست دو بخرم اندازه پول بازی هم بدم کارتpsn در واقع با این کار سونی با این کارش بیشترین ضربه رو به امثال من میزنه :d
خوب دیگه در وصف خودم هر که طاووس خواهد.........

کلا سیستم خوبی ـه.

اینجوری دست هر کســــی دیگه به آنلاین نمی رسه و جماعتی وارد PSN می شن که به جورایی سابقه دارن و تازه کار نیستن(حداقل بین ایران ـیا)، اینجوری دیگه یه جورایی شاهد حضور فقط حرفه ای ها می شیم که همین سطح کیفی بازی کردن رو بالا می بره.

در هر صورت به قول دوستان می تونین با چند دلار، PSN Pass رو بخرین و بدون هیچ دردسری بازی کنین.

کلا سیستم خوبی ـه.

اینجوری دست هر کســــی دیگه به آنلاین نمی رسه و جماعتی وارد PSN می شن که به جورایی سابقه دارن و تازه کار نیستن(حداقل بین ایران ـیا)، اینجوری دیگه یه جورایی شاهد حضور فقط حرفه ای ها می شیم که همین سطح کیفی بازی کردن رو بالا می بره.

در هر صورت به قول دوستان می تونین با چند دلار، PSN Pass رو بخرین و بدون هیچ دردسری بازی کنین.
چه ربطی داره؟!:d:))

XBL هم با حق اشتراکی که میگیره از کاربرهاش براش چندان مهم نیست.
که فقط شامل بازیهای EA میشه. سونی عملاً میخواد این رو برای 1st-Party هاش اعمال کنه. از این به بعد PSN هم آنچنان مجانی بنظر نمیرسه :d.

پ.ن. البته سونی و تمام ناشران دیگه در این مورد کاملا حق دارن.

که فقط شامل بازیهای EA میشه. سونی عملاً میخواد این رو برای 1st-Party هاش اعمال کنه. از این به بعد PSN هم آنچنان مجانی بنظر نمیرسه :d.

پ.ن. البته سونی و تمام ناشران دیگه در این مورد کاملا حق دارن.
اگه مثل 99% ادم های دنیا ما هم بازی هارو ارجینال بگیریم و دست دو نگیریم PSN همون free باقی میمونه که بود

من شخصا با این حرکت حال نکردم...

اگه مثل 99% ادم های دنیا ما هم بازی هارو ارجینال بگیریم و دست دو نگیریم PSN همون free باقی میمونه که بود

من شخصا با این حرکت حال نکردم...
فک میکنی فقط توی ایران بازی های دست دوم خرید فروش میشه؟ اون ور اب بیترم هست. بازی رو کرایه میدن :)).

کلا سیستم خوبی ـه.

داداش چی میگی مگه psn یا xbl فقط مال حرفه ای هاست بالاخره همه دوست دارن بازی کننو لذت ببرن از جمله خودم

هر کی یه مشکلی داره
اسم تاپیک باید بشه : درد دل های گیمر های مقیم ایران
خدانکنه روزی اون تاپیک زده بشه میره در حد انفجار:d

کلا سیستم خوبی ـه.

بچه ها خوب جوابت رو دادنا.......
حالا مگه گیم چیه که حرفه ای و غیر حرفه ای داشته باشه.

تنها مزیت PSN به XBL مجانی بودن بود اونهم پرید ....!

شوخی میکنی دیگه نه ؟ :|

کجای بازی کردن در PSN پولی شده واقعا یا معنی پولی شدن رو نمیدونین یا نمیدونین که به این میگن جلو گیری کردن از خرید و فروش بازی دسته دوم و ربطی به PSN نداره .

هر وقت که از شما برای شارژ ماهیانه و سالیانه برای دست رسی به بازی کردن با بقیه گرفته شد خارج از پول بازی دست دوم که میگیرن بعد بیا بگو PSN هم پولی شده کسی که بازی اصل میخره و اک مشکلی نداره PSN مجانی تر از اون چیزی هستش که فکرش رو بکنی براش .

واقعا ادم میمونه شما اصلا خبر رو میخونین ./:)

شوخی میکنی دیگه نه ؟ :|

کجای بازی کردن در PSN پولی شده واقعا یا معنی پولی شدن رو نمیدونین یا نمیدونین که به این میگن جلو گیری کردن از خرید و فروش بازی دسته دوم و ربطی به PSN نداره .

هر وقت که از شما برای شارژ ماهیانه و سالیانه برای دست رسی به بازی کردن با بقیه گرفته شد خارج از پول بازی دست دوم که میگیرن بعد بیا بگو PSN هم پولی شده کسی که بازی اصل میخره و اک مشکلی نداره PSN مجانی تر از اون چیزی هستش که فکرش رو بکنی براش .

واقعا ادم میمونه شما اصلا خبر رو میخونین ./:)
ما داریم تو ایران زندگی می کنیم یعنی بازی دست نخورده و آک پر ! یعنی بازی آنلاین پولی .... من کار ندارم کار سونی درسته یا خیر ولی باید حداقل برای بازیهای First Party این کارا رو نمی کرد ... صرف نظر از این که سونی بسیار از امکانات Psn رو فقط مختص دارندگان psn plus کرده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or