network pass program برای PSN رسما معرفی شد!!!!

Gunners Trust

کاربر سایت
سونی طی مصاحبه ای با سایت VG 247 از سیستم NET WORK PROGRAM رونمایی کرد , این سیستم کار خود را با ریلیز شدن بازی RESISTANCE 3 اغاز خواهد کرد
r3-3.jpg

این خبر پس از کشف شدن PSN PASS بر روی باندل بازی شوتر استودیو INSAMNIAC یعنی RESISTANCE 3 منتشر شد . سونی عنوان کرد که : این برنامه تعهد خود نسبت به مزایای سیستم انلاین بازی های FIRST PARTY را افزایش خواهد داد .

لازم به ذکر است این برنامه , شبیه برنامه ی EA میباشد , شما باید برای بهره بردن کامل از بخش مالتی پلیر بازی کدی که هنگام خرید بازی ( کد داخل جعبه بازی هست) دریافت میکنید را وارد کنید .

سونی مایل بر تاکید این برنامه برای بازی های خاص PS3 است .

همچنین SCEE طی بیانیه ای اعلام کرد که برنامه های جدیدمان را ارزیابی میکنم , تا اینکه به بخش انلاین مان ارائه دهیم .
برنامه ی NET WORK PASS PROGRAM هنگام ریلیز بازی RESISTANCE 3 در ماه سپتامبر استارت کار خود را خواهد زد.

در ادامه نیز گفته شد : " ما برنامه ی NET WORK PASS PROGRAM در راستای قابلیت های انلاین بازی PS3 توسعه خواهیم داد , در این سیستم بازی جزئی از برنامه میباشد" .

علاوه بر این گفته شد که " این یک ابتکار عمل مهم است ( منظورش برنامه ست) که به ما اجازه میدهد , تعهد خود نسبت به مزایای بخش انلاین بازی های FIRST PARTY را افزایش بدهیم .

سونی اولین باری نیست که دست به چنین کاری میزند , ان ها قبلا بازی های MODNATION و SOCOM : FIRETEM BRAVO 3 را برای PSP با این سیستم عرضه کردن .

بازی RESISTANC 3 در تاریخ ششم سپتامبر در امریکا و نهم سپتامبر در اروپا برای کنسول PS3 عرضه میشود

TNX VG 247
http://www.vg247.com/2011/07/06/sony-confirms-network-pass-program-for-ps3-titles

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Augustus
ما داریم تو ایران زندگی می کنیم یعنی بازی دست نخورده و آک پر ! یعنی بازی آنلاین پولی .... من کار ندارم کار سونی درسته یا خیر ولی باید حداقل برای بازیهای First Party این کارا رو نمی کرد ... صرف نظر از این که سونی بسیار از امکانات Psn رو فقط مختص دارندگان psn plus کرده...
عزیز من شما انگار فن مایکرو هستید من خوزستانم ولی تمام بازی هایی که میگیرم اکبندو سلفون داره الان هم اکثر بازی های انحصاری رو دارم شما چی میگید برا خودتون؟
پیدا کردن بازی اکبند هم برام 3 سوته قشنگ 3 سوت:d

عزیز من شما انگار فن مایکرو هستید من خوزستانم ولی تمام بازی هایی که میگیرم اکبندو سلفون داره الان هم اکثر بازی های انحصاری رو دارم شما چی میگید برا خودتون؟
پیدا کردن بازی اکبند هم برام 3 سوته قشنگ 3 سوت:d
عجب تا زمانی که اوریج می خریدیم همشون باز شده و دسته چندم ! پس خوبه دیگه هر وقت خواستم بخرم بهت بگم برام گیر بیاری ..! :d

حداقل قیمت عناوینی که کد برای قسمت مالتی پلیر لازم دارن بعد از یک بار استفاده و Redeem کردن کد نسبت به قبل کمتر میشه! برای مثال فکر نمیکنم دیگه کسی همین Resistance 3 رو بعد از گذشتن یک ماه از عرضش حدود 45 بخره! چون اگه کد استفاده شده باشه باید 10 دلار هم هزینه خرید کد مالتی پلیر از PSN کنه که خب نمیرزه! همین مزید بر علت کاهش قیمت بیشتر بازیهای دارای کد مالتی پلیر هست.

بابا انقدر ناراحت نشین
مگه چند بار میخواین بازی دست دوم بگیرین ؟ اگر هم گرفتین آیدی دوستتون که اونو آکبند خریده 1 دقیقه بگیرین و دانلود کنین و برین حالشو ببرین :d
کلا این سیستم خیلی مسخرس و اصلا باهاش حال نمیکنم ولی خب اون بنده خداها هم چاره دیگه ای ندارن ! ماشالا آمار فروش بازی های انحصاریشون هم در حد ... :d

ما داریم تو ایران زندگی می کنیم یعنی بازی دست نخورده و آک پر ! یعنی بازی آنلاین پولی .... من کار ندارم کار سونی درسته یا خیر ولی باید حداقل برای بازیهای First Party این کارا رو نمی کرد ... صرف نظر از این که سونی بسیار از امکانات Psn رو فقط مختص دارندگان psn plus کرده...

اتفاقا Playstation Plus خیلی هم بدرد نمیخوره ! اصلا قابلیت های خاصی نداره که بخواد همه واسش مثل Silver و Gold بودن اکانت های ماکرو سر و کله بشکونن ( 4 تا بازی MiniS مجانی میکنن و عناوین خودشون یا EA رو یه مقدار تخفیف میزنن حالا انگار آسمون به زمین اومده :d )

به نظر من حداقل بگن کسانی که عضو Playstation Plus هستن دیگه از این کد ها لازم ندارن :d
مگه هر نفر چند تا از عناوین First Party میخواد تو سال بخره ؟
تازه وقتی اونایی که میخوان بازی دست دوم بخرن بیان عضو Plus بشن اون 50 دلار همون روز اول که ثبت نام میکنه به صورت یکجا به سونی داده میشه که خیلی هم ارزشش بیشتر از 10 دلار 10 دلار دادن ملته ( منظورم اینه که پول یکجا دادن بهتر از پول خورد خورد دادنه :d )

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ἁlireza
ربط این موضوع رو به PLUS و.... هم فهمیدیم .

عجب تا زمانی که اوریج می خریدیم همشون باز شده و دسته چندم ! پس خوبه دیگه هر وقت خواستم بخرم بهت بگم برام گیر بیاری ..! :d

من از سال 2005 که 360 خردیم و 2006 که PS3 امد PS3 خریدم یک بار یادم نمیاد بازی خریده باشم چه PS3 چه 360 که بازی باز شده باشه .

حالا شما بازی دسته دوم میخری یا از جای میخری که .... هستش مشکل شما هستش .

تازه من گرگان هستم همه بازی هام رو هم از تهران به صورت پستی خرید میکنم یعنی حتی یک بار هم فروشنده رو ندیدم که بگیم میدونم مغازش کجا هستش که اگه مشکل داشت بخوام خریدم رو پس بدم .

• Like
Reactions: u.T.a

شما حالت خوبه؟:d ربط این تایپ به psn plus چیه؟
مثلا psn plus چه امکانتی داره؟
psn plus فقط چند تا بازی میدن در ماه و 1 قابلیت داره اونم دانلود اتومات هست

دوستان یکی بیاد توضیحی بده زیر دپیلم من زیاد متوجه نشدم یعنی قرار چیکار بکنند یکی یک توضیح کوتاهی بده:d

بابا تو دیگه چرا .:d

بزار دقیق توضیح بدم .:d

از این به بعد بازی های سونی که انحصاری هستن و بخش مولتی پلیر دارن درون دیسک ارجینال بازی یک کد هستش برای بخش انلاین که با این کار جلو گیری میکنه که مردم بازی های دسته دوم بخرن در صورتی هم که خریدن کد رو باید از PSN با قیمت 10$ بخرن درست مثل حرکتی که EA زده برای بازی های مثل FIFA و .... وگرنه نمیتونن آنلاین بازی کنن البته فقط همون بازی رو که کدش رو ندارن نه تمام بازی ها .

همین .

شما حالت خوبه؟:d ربط این تایپ به psn plus چیه؟
مثلا psn plus چه امکانتی داره؟
psn plus فقط چند تا بازی میدن در ماه و 1 قابلیت داره اونم دانلود اتومات هست
این دیگه شد فوقه لیسانس دوسته من :d
بابا تو دیگه چرا .:d

بزار دقیق توضیح بدم .:d

از این به بعد بازی های سونی که انحصاری هستن و بخش مولتی پلیر دارن درون دیسک ارجینال بازی یک کد هستش برای بخش انلاین که با این کار جلو گیری میکنه که مردم بازی های دسته دوم بخرن در صورتی هم که خریدن کد رو باید از PSN با قیمت 10$ بخرن درست مثل حرکتی که EA زده برای بازی های مثل FIFA و .... وگرنه نمیتونن آنلاین بازی کنن البته فقط همون بازی رو که کدش رو ندارن نه تمام بازی ها .

همین .
ای بابا دست توی دلم راه نده
زیاد متوجه نشدم اخه ترجمه صحفه اول نامهفموم بود برام برای همین برای اطمینان دوباره پرسیدم
که شما زحمتشه کشیدید و کامل توضیح دادید
ممنونم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or