Nemexia فارسی!!

سلام بر دوستان گرانقدر
بازی پر طرفدار نمکسیا هم مانند 2 بازی همرده دیگر خودش(جنگ خان ها و مزرعه پنگوئن ها) به فارسی ترجمه شده و هم اکنون به زبان فارسی قابل بازی میباشد!
این بازی بیشترین شباهت را به بازی جنگ خان ها دارد ولی تفاوت آنها در زمانشان است که مال نمکسیا در اینده است!

در این بازی از ابتدای 3 نژاد برای انتخاب به شما داده میشود:
1-نوکسیس:که دارای سفینه های ارزان ولی کم زور هستند.
توانایی ویژه:خشک کردن سفینه های حریف در فضا

2-ترتث ها:دارای قویترن وسیله محافظتی(ربات محافظ)
توانایی ویژه:"قدرت مگا" که به سفینه هخای حمله شما امتیاز اضافه میدهد

3:کنفدراسیون(همون مال مسافران خودمونه!):قویترینیگان های حمله(نابودگر و ستاره مرگ)
توانایی ویژه:احیای واحد های مرده در طول جنگ

و اینهم تعریف خود بازی از خودش:
بعد از هزاران سال نبرد برای پیروزی در نمکسیا هر کسی در میخواهد تفاوتی ایجاد کند، هر کسی میخواهد نقش اصلی را بازی کند. کنفدراسیون سه نژاد، Terteths و Noxis همه دارای جنگجویلان بسیار آماده و سفینه های مجهز در در اختیار دارند. اما این شمایید که تصمیم میگیرید به کدام نژاد بپیوندید. ساختمان های پر ابهت و سفینه های جنگی عظیم بسازید ، سیاره ها را تحت استعمار خود در آورید ، در یک اتحاد بزرک شریک شوید و قوی ترین تیم سیاره را در دنیای نمکسیا تشکیل دهید . حالا نوبت شماست که بر جهان فرمانروایی کنید، واقعاً ازعهده آن بر میآیید ؟

همه اینها رو گفتم که بگم:
بچه ها سریع بیاید این بازی رو هم به کمک هم مثل جنگ خان ها قبضه کنیم!

یا حق

منم که McAfeex هستم :دی
--------------------------
دوستان اگر توجه کنيد ميبينيد همينطور داره به تعداد کهکشانها اضافه ميشه!! موقعی که من آمدم 2 تا بود ، از ديروز تا الان شده 4 تا!
هر کهکشان هم 700 پلير داره ، ماشالا خيلی زود و سريع به تعداد بازيکنان افزوده ميشه!

اره زود به زود داره زیاد میشه یاد خان وارز افتادم:d
منم:IcePhoeniX هستم تو بازی مقدم شما بازدید گنندگان عزیز را مقدم میشمارم سیاره من:d

خوب دوستان. بعد از هماهنگی های لازم با مدیر ارشد بخش بازی سایت بزرگ و زیرزمینی PC7 این اتحاد با نام PC7-BC زده شد. اعضای هر دو سایت در این اتحاد دور هم گرد خواهند آمد.

با وجود 6 اتحاد دیگر که زده شده اتحاد ما در مکان 3 وم ایستاده از دوستان خواهشمندم با عضویت سریعا فعالیت رو زیاد کنن تا افت نکینم.

فقط از همینجا درخواستی دارم، کسانی که قصد ادامه بازی ندارند و میخوان بازی رو رها کنن وارد اتحاد نشن و در صورت مشاهده کم کاری نیز سریعا اخراج خواهند شد. درسته کمی سخت گیری میشه اما همش برای پیشرفت اتحاد هست. همانند خان وارز که با وجود اعضای کم قبیلمون الان در سرور 1 قبیله مقام 4 رو به خودش اختصاص داده.

http://game.nemexia.ir/alliance.php?alliance_id=7

ای دی خود من هم FaRd1N

منتظر درخواست هاتون برای عضویت هستیم.

من خیلی برام جالب شده این قضیه:biggrin1: هرکی که از Khanwars خوش اومده خیلی با این حال نکرده و هر کی هم که از این خوشش اومده با Khanwars خیلی حال نکرده. راستی فردین اونجا اتحادهای ارتش طلایی و A.S هستند؟

آقا من یک مشکلی دارم
یک مرحله هست باید سمبل پیدا کنیم:d
بعد نشوته معدن بشه 10!10 بشه 7!!!!! و استخراج کریستال بشه 5!!!!
حالا اون 10 بشه 7 یعنی کدوم رو برسونیم به لول 7؟؟؟
چون من یک معدن فلز دیگه زدم و رسوندم 7 باز هیچی!
منظورش گازه؟

آقا من یک مشکلی دارم
یک مرحله هست باید سمبل پیدا کنیم:d
بعد نشوته معدن بشه 10!10 بشه 7!!!!! و استخراج کریستال بشه 5!!!!
حالا اون 10 بشه 7 یعنی کدوم رو برسونیم به لول 7؟؟؟
چون من یک معدن فلز دیگه زدم و رسوندم 7 باز هیچی!
منظورش گازه؟
اولش آهن رو لول 10 کن که مهمتره!
بعدش ماموریتت اینه که کریستال رو 7 و گاز رو 5 کنی

میگم بهتره اسم همه بچه هایی که اینجا اعلام میکنن تو پست اول بازی همراه با مختصات شون آورده بشه تا اینجوری هم موقع جنگ هوای هم رو داشته باشیم و هم به همدیگه کمک کنیم ....راستی این سیاره گروهی خیلی ایده جالبیه...مثلا 3 تا نژآد تو یه سیاره منابع بسازن خیلی جالب میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or