Multi Platform Need For Speed

89255804931288694524.jpg

نام: Need For Speed
سازنده: Ghost Games
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2015

در 18 می اعلام شد که عنوان جدید سری در 21 می پس از یک سال غیبت به صورت رسمی رونمایی می شود. بازی همانند عناوین قبلی سری ریسینگ آرکید خواهد بود و گفته شده این عنوان یک Reboot است. بازی فاقد Title و اسم کامل بازی Need for Speed است. همچنین بازی فقط در شب و متمرکز بر روی مسابقات شبانه خواهد بود. تایید شده بازی دارای امکان تیونینگ کامل ماشین است که تقریبا مدت زیادی در سری نبود این ویژگی حس میشد. سازنده بازی Ghost Games (سازنده Rivals، عنوان قبلی سری) است و بازی در پاییز 2015 منتشر خواهد شد.

*** آپدیت:
-در بازی BMW E46 معروف سری وجود دارد و قابل خریدن است.
-بازی دارای پنج بخش Speed ، Style ، Built ، Crew و Outlaw هست که هر بخش دارای ایکون مخصوص به خود هست که همگی در دنیای واقعی بسیار معروف هستن..
-ایکُن بخش Speed ،ایکن معروف magnus walker هست.
-ایکُن بخش Style ، راننده معروف Ken Block هست.
-ایکن بخش Crew هم Risky Devil
-ایکن بخش Built هم Akiro Nakai
-ایکن بخش Outlaw هم که بخش خطرناک بازی هست، Morohoshi San هست
-گاراژ بازی محدود به 5 ماشین است.
-دنده دستی (Manual) در بازی وجود نداره و همینطور مسابقات Drag نیز نیستند.
-هندلینگ بازی قابل تغییر هست و میتوان Driftی و یا با حالت Grip بازی کرد (یا حتی بین اینها)

82057742499115661368.jpg

Need for Speed Teaser Trailer - PC, PS4, Xbox One
1080p
-------------------------------------------------

14459437905599105348.jpg

Need For Speed Gameplay Gamescom 2015 | 720 60fps

39887996201813851719.jpg

Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED) | 720

11792629993179168736.jpg

Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tunin | 720

85198137177006692969.jpg

Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning | 720

43003509089695262232.jpg

Need For Speed | Rocket Bunny 240sx Build | 720

00876024195243061226.jpg

Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay) | 720

08784486677456530421.png

***آپدیت خواهد شد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از @FLAWL3SS و @KiLL3R/4/Ev3rبابت تریلر هاو همینطور @.DcoY. عزیز که در بروز رسانی تاپیک نقش عمده داشت.

آخرین ویرایش:
از این ادرس زیر اقدام به ساخت اکانت کنید.
https://www.origin.com/create

سلام دوستان
منم امروز موفق شدم بازی رو بگیرم، یکم سرم شلو بود تا آپدیت رو دانلود کردم و غیره شد چهار بعد از ظهر.
از اون موقع تاحالا (الان پنج و ده دقیقه است.) دارم تلاش میکنم وصل بشم به سرور های EA که تک نفره رو اجرا کنم ولی همش 064 و 0c8 داده بهم بجای بازی.
اون حرکت فورواردینگ پورت رو هم زدم ولی هنوز جواب نداده. من یک مگ نامحدود وایمکس ایرانسل دارم.
الان هم که وقت نمازه دیگه نمیرسم بازی کنم. (یه دست تو مغازه رفیقم زدم البته.)
فعلا نمیتونم نظری راجع بهش بدم.
بابا از بدبختی به من ارور 069 می ده اکانت اریجین هم همگام شده ساختم بازم همینه می گه you need to sign to ea server to play online
اکانت پلاس هم دارم لعنتی نمی شه که نمی شه

بابا از بدبختی به من ارور 069 می ده اکانت اریجین هم همگام شده ساختم بازم همینه می گه you need to sign to ea server to play online
اکانت پلاس هم دارم لعنتی نمی شه که نمی شه

نکته جالبش اینه من مشکل 069 رو با تعویض نتم حل کردم، الان لودینگ رو تا ته میره گیر میکنه فقط دکمه ها رو میزنی یه صدایی میاد.
من دستگاه رو کلا فرمت کردم زدم از اول نصب بشه ببینم حل میشه.
PS4 رو خریدم فقط باهاش همین یه بازی رو برم اونم اینجوری

خب بالاخره تونستم بازیو تجربه کنم تا اینجا که خیلی جالب بوده برام! :دی همچنین بعد از تقریبا چهار ساعت بازی کردن تکراری نشده تا ببینم بعدا چجوری میشه! :دی
اولین چیزی که خیلی توجه م رو جلب کرد تیونینگ فوق العاده ی بازی بود دومین مورد هم تاثیری بود که با هر تغییر و دست کاری تو موتور و تجهیزات ماشین روی ماشین گذاشته می شد. در مورد داستان و Event ها هم فعلا نظری ندارم ولی بازم تا همین جا فکر می کنم یکم کم لطفی شده در حق بازی!

بعد چند مدت بازی منم بالاخره فردا بدستم میرسه و پسفردا بازی میکنم. اپدیت بازی تا الان چقدره حجمش؟ من چون همین الان plus ندارم میتونم برم solo و بعد چند مدت همون سیو رو توی multiplayer ادامه بدم؟؟

بعد چند مدت بازی منم بالاخره فردا بدستم میرسه و پسفردا بازی میکنم. اپدیت بازی تا الان چقدره حجمش؟ من چون همین الان plus ندارم میتونم برم solo و بعد چند مدت همون سیو رو توی multiplayer ادامه بدم؟؟

350 مگ فعلا اپدیت داده !!
برای من که همه جوره پلاس می خواست بدون پلاس اصلا نمی زاشت بازی بیاد بالا

نکته جالبش اینه من مشکل 069 رو با تعویض نتم حل کردم، الان لودینگ رو تا ته میره گیر میکنه فقط دکمه ها رو میزنی یه صدایی میاد.
من دستگاه رو کلا فرمت کردم زدم از اول نصب بشه ببینم حل میشه.
PS4 رو خریدم فقط باهاش همین یه بازی رو برم اونم اینجوری

350 مگ فعلا اپدیت داده !!
برای من که همه جوره پلاس می خواست بدون پلاس اصلا نمی زاشت بازی بیاد بالا

دوستانی که مشکل وارد نشدن به بازی رو دارن,این مشکل هیچ ربطی به پلاس نداره!
منم همین مشکل رو داشتم(و دارم!).این فقط یه باگه که بیشتر به وضعیت نت مربوطه(بازی شروع میشه,صداشم میاد ولی صفحه لوییدینگ نمیره)
راه حلش هم اینه که چند بار بازی رو دوباره شروع کنی یا مودم رو خاموش روشن کنی تا وضعیت نت بهتر بشه.
موقع اجرا بازی هیچ استفاده دیگه نباید از نت بشه.بعد از اینکه بازی بالا اومد دیگه مشکلی نیست;)

منم همین مشکل رو داشتم(و دارم!).این فقط یه باگه که بیشتر به وضعیت نت مربوطه(بازی شروع میشه,صداشم میاد ولی صفحه لوییدینگ نمیره)
راه حلش هم اینه که چند بار بازی رو دوباره شروع کنی یا مودم رو خاموش روشن کنی تا وضعیت نت بهتر بشه.
موقع اجرا بازی هیچ استفاده دیگه نباید از نت بشه.بعد از اینکه بازی بالا اومد دیگه مشکلی نیست;)

نه داداش من اینا رو تست کردم مودم رو خاموش کردم همونجا اول بازی که به سرور EA میخواد وصل بشه میگه پلاس ندارین بعدش پلاس خریدم راحت رفت توی بازی

نه داداش من اینا رو تست کردم مودم رو خاموش کردم همونجا اول بازی که به سرور EA میخواد وصل بشه میگه پلاس ندارین بعدش پلاس خریدم راحت رفت توی بازی

عجیبه.چون من الان بدون پلاس دارم بازی میکنم.:-/

از من ایراد پلاس نمیگیره. بالاخره بعد ده ها بار تلاش رفت تو بازی
اگه این مشکلی که دوستمون گفت رو مثل من دارید تلاش کنید میره تو بازی. (اخر صفحه لودینگ انگار بازی لود شده ولی صفحه لودینگ نمیره)

من که هر چقدر تلاش کردم با چنتا نت مختلف تست کردم به جایی نرسیدم اخه بلد نیستید بازی بسازید مجبورید انلاینش کنید که بعد متای 69 بگیرید حتی نکردن برای بازی 1 اسم بذارن که اینقدر با نسخه های دیگش قاطی پاتی نشه

من که هر چقدر تلاش کردم با چنتا نت مختلف تست کردم به جایی نرسیدم اخه بلد نیستید بازی بسازید مجبورید انلاینش کنید که بعد متای 69 بگیرید حتی نکردن برای بازی 1 اسم بذارن که اینقدر با نسخه های دیگش قاطی پاتی نشه

داداش یکم بیشتر تلاش احتمالا موفق میشی، من دیشب داشتم با رفیقم تو تلگرام حرف میزدم صحبتمون گل انداخته بود که یهو وصل شد. :|

سخت ترین قسمتش وصل شدن برای دفعه اوله بعدش دیگه، راحت تر وصل میشه. اگر نظر من رو بخواید میگم سری اول یکسری اطلاعات رو دانلود میکنه چون مصرف اینترنتش سری اول خیلی زیاد بود.

خب از اون جایی که دیشب تا دیر وقت درگیر بازی کردنش بودم، نظر شخصی خودم رو میذارم.
داستان بازی قسنگ هست و هر چی جلو تر میری دوست داری بیشتر بازی کنی، به خصوص که توش شخصیت مونث و کات سین های سینماتیک هم داره
با توجه به اینکه توی Rivals فقط بخش پلیس رو رفتم و همچین با داستان حال نکردم این نسخه خیلی جذاب تر هست برام.
در مورد گرافیک به نظر من پیشرفت خوبی رو نسبت به Rivals داشته.(من Rivals رو روی هر دو نسل تموم کردم. و در مقایسه با نسل هشتم حرف میزنم.)
محیط و فیزیک بازی خب هندلینگ هر بازی ریسینگ تقریبا میشه گفت با بازی های دیگه مختلفه و باید روش کار کنی تا دستت بیاد. حتی همین NFS 2015 و NFS Rivals هندلینگ یکسانی ندارند هر چند که تشابهات زیادی رو دارند. در این مورد زیاد ایراد نگیرید یکم بازی کنید استادی میشید واسه خودتون.
و اما در مورد بارون و سایر چیزا، خب بارونش قشنگ هست ولی خب 100% واقعی نیست. تاریک روشن شدن هوا خیلی باحاله البته یکم برای من سخته چون تو Rivals کلا شبا چشمم نمیدید همش تو در دیوار بودم روز میرفتم بیرون.
چیزای جمع کردنی یا همون (Collective) های جالب و زیادی رو داره، یک سری مسابقات فرعی هم هست. اگه مثل ماشین خاصی مد نظرتون هست میتونید این ها رو برید و پول جمع کنید. (عشقم Lancer)
من در حال حاظر سولو بازی میکنم ولی تو نقشم چند نفر دیگه هم هستند. (من پلاس ندارم فعلا). عجیبه.
همون طور که قبلا گفتن پاز نداره. دسته رو هم خاموش کنی یا از بازی بیای تو منو اصلی باز هم بازی داره میره واسه خودش.
دو تا نکته رو هم بگم ، انلاین بودن دائمش و نداشتن پازش و یا حتی نداشتن روزش برای من اهمیت چندانی نداره و باهاشون مشکل ندارم، نمیدونم دوستان چرا انقدر شاکین سر این قضایا.
در مورد موزیک بازی من نظر خاصی ندارم چون کلا سلیقم خیلی متفاوته در این زمینه.

همون طور که گفتم من در حال حاظر پلاس ندارم ولی آیدیم Alika475 هست، اگر کسی از دوستان خواست ادد کنه من هم اکسپت میکنم.

پ.ن. : اگه غلط املایی یا اشتباهی چیزی داشتم، شما به بزرگی خودتون ببخشید و خوشحال میشم دوستان تذکر بدند.
ویرایش : یه دو خط از بالا ویرایش شد. سپاس از تذکر دوستان.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: milad.manutd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or