Multi Platform Need For Speed

89255804931288694524.jpg

نام: Need For Speed
سازنده: Ghost Games
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2015

در 18 می اعلام شد که عنوان جدید سری در 21 می پس از یک سال غیبت به صورت رسمی رونمایی می شود. بازی همانند عناوین قبلی سری ریسینگ آرکید خواهد بود و گفته شده این عنوان یک Reboot است. بازی فاقد Title و اسم کامل بازی Need for Speed است. همچنین بازی فقط در شب و متمرکز بر روی مسابقات شبانه خواهد بود. تایید شده بازی دارای امکان تیونینگ کامل ماشین است که تقریبا مدت زیادی در سری نبود این ویژگی حس میشد. سازنده بازی Ghost Games (سازنده Rivals، عنوان قبلی سری) است و بازی در پاییز 2015 منتشر خواهد شد.

*** آپدیت:
-در بازی BMW E46 معروف سری وجود دارد و قابل خریدن است.
-بازی دارای پنج بخش Speed ، Style ، Built ، Crew و Outlaw هست که هر بخش دارای ایکون مخصوص به خود هست که همگی در دنیای واقعی بسیار معروف هستن..
-ایکُن بخش Speed ،ایکن معروف magnus walker هست.
-ایکُن بخش Style ، راننده معروف Ken Block هست.
-ایکن بخش Crew هم Risky Devil
-ایکن بخش Built هم Akiro Nakai
-ایکن بخش Outlaw هم که بخش خطرناک بازی هست، Morohoshi San هست
-گاراژ بازی محدود به 5 ماشین است.
-دنده دستی (Manual) در بازی وجود نداره و همینطور مسابقات Drag نیز نیستند.
-هندلینگ بازی قابل تغییر هست و میتوان Driftی و یا با حالت Grip بازی کرد (یا حتی بین اینها)

82057742499115661368.jpg

Need for Speed Teaser Trailer - PC, PS4, Xbox One
1080p
-------------------------------------------------

14459437905599105348.jpg

Need For Speed Gameplay Gamescom 2015 | 720 60fps

39887996201813851719.jpg

Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED) | 720

11792629993179168736.jpg

Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tunin | 720

85198137177006692969.jpg

Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning | 720

43003509089695262232.jpg

Need For Speed | Rocket Bunny 240sx Build | 720

00876024195243061226.jpg

Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay) | 720

08784486677456530421.png

***آپدیت خواهد شد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از @FLAWL3SS و @KiLL3R/4/Ev3rبابت تریلر هاو همینطور @.DcoY. عزیز که در بروز رسانی تاپیک نقش عمده داشت.

آخرین ویرایش:
جالبه تا الان از من سوال نکرده پلاس میخوای یا نه. یه بار هم سوال نکرده.

خب دو تا احتمال وجود داره:
1.پلاس داری و خودت نمیدونی(شاید یه اکانت دیگت پلاس داره روی اکانت اصلیت پرایمری کردی)
2.سوال کرده ولی حواست نبوده :d

- - -ویرایش - - -

دوستان قیمت دیسک اکبند و دست دو چنده ؟

اکبند:ریجن آل (خیلی نایابه):230
ریجن 2: 200
کاکرده هم حدودای 175

بچه‌ها طبق خبری که الان تو نت خوندم مثل اینکه بازی‌ فقط انلاین نیست و آفلاین هم داره!
اینم منبع:
http://www.gamezone.com/news/update-new-need-for-speed-will-not-require-an-online-connection-to-play-3420076

خب دو تا احتمال وجود داره:
1.پلاس داری و خودت نمیدونی(شاید یه اکانت دیگت پلاس داره روی اکانت اصلیت پرایمری کردی)
2.سوال کرده ولی حواست نبوده :d

- - -ویرایش - - -

اکبند:ریجن آل (خیلی نایابه):230
ریجن 2: 200
کاکرده هم حدودای 175

دستگاه تک اکانت هست و فقط دست خودمه اونم پلاس نداره روش.
شاید حال کرده با من سوال نمیکنه ازم داداش. :دی

والا من داشتم میخریدم بازی رو (همین جمعه) اکثر جاها رجیون رو نداشتن یه دو جا هم که همکار بودن زمانی که مغازه داشتم باهاشون کار میکردیم گفتن هنوز رجیون یکش رو کلا وارد نکردن. هر چی هست رجیون دو هست. قراره این هفته رجیون یک بیارن که من بیخیال اکانت قبلیم شدم رجیون دو گرفتم.

بچه‌ها طبق خبری که الان تو نت خوندم مثل اینکه بازی‌ فقط انلاین نیست و آفلاین هم داره!
اینم منبع:
http://www.gamezone.com/news/update-new-need-for-speed-will-not-require-an-online-connection-to-play-3420076

من الان ps4 زیر دستمه بازی فقط اینترنت لازم داره از بدبختی با نت ایرانم مشکل داره بعضی ها ب 50 بر تلاش وارد بازی شدن بعضی ها هم عین من همچنان نتونستن راه بندازنش فقط امیدی باشه نسخه pc اینقدر اذیت کن نباشه

بچه‌ها طبق خبری که الان تو نت خوندم مثل اینکه بازی‌ فقط انلاین نیست و آفلاین هم داره!اینم منبع:http://www.gamezone.com/news/update-new-need-for-speed-will-not-require-an-online-connection-to-play-3420076
نخیر, بازی کاملا آنلاینه. اگه خبر رو میخوندی میدیدی که آفلاین بود تکذیب شده.UPDATE: The Facebook message was since taken down, and we were told by PR that it was factually incorrect. The new Need for Speed will indeed require an online internet connection.

دستگاه تک اکانت هست و فقط دست خودمه اونم پلاس نداره روش. شاید حال کرده با من سوال نمیکنه ازم داداش. :دی والا من داشتم میخریدم بازی رو (همین جمعه) اکثر جاها رجیون رو نداشتن یه دو جا هم که همکار بودن زمانی که مغازه داشتم باهاشون کار میکردیم گفتن هنوز رجیون یکش رو کلا وارد نکردن. هر چی هست رجیون دو هست. قراره این هفته رجیون یک بیارن که من بیخیال اکانت قبلیم شدم رجیون دو گرفتم.
من خودم ریجن آل دارم :دی ریجن آل خیلی کم وارد شده بود(من خودم شب سفارش دادم, صبح تموم کرده بودن! فک کنم کلا ده تا بیشتر نداشتن :دی) حالا اینکه قرار دوباره بیارن یا نه رو نمیدونم.

نخیر, بازی کاملا آنلاینه. اگه خبر رو میخوندی میدیدی که آفلاین بود تکذیب شده.UPDATE: The Facebook message was since taken down, and we were told by PR that it was factually incorrect. The new Need for Speed will indeed require an online internet connection.
آره،شرمنده ندیدم اون قسمتشو!
چه مسخره بازی در آوردن! خو الان اصن ما بازی رو هم بخریم با این اینترنت گل و بلبل اینجا نمی‌شه بازی کرد که آخه!!

بازی ای سینگل داره اصلا انلاین بودنش مسخره هست حالا اگه سبک racing هم باشه که خیلی مسخر تره متای بازی هم که 70 شده امیدی بهش نیست.

این pause نداشتن بازی هم ایده ی خیلی نابی هست ادم به عقل سازنده هاش شک می کنه

NFS Edge هم تایید شد ، روز معرفی 12 نوامبر ، فکر کنم جایگزین NFS World باشه.

نسخه قبلی هم پاوز نداشت و ربطی به آنلاین بودن نداشت

سر همین پوز نداشتن 10 باری با خانواده دعوام شده بود مثلا یکی در میزد نمیشد بری درو واسش باز کنی:d

واقعا برام سوال شده از 2011 به بعد چرا اینقدر این سری ناقص شده :|
The Run که فیلم سینمایی بود منو و Pause داشت ولی نه داستان داشت نه توینینگ کلا هیچی نداشت:| بعد رسید MW 2012 گیم پلیش خوب بود باز تیونینگ در حد فحش، منو هم نداشت، بعد رفت رو Rivals منو داشت (اونم نه درست و حسابی) و Pause هم نداشت آدم وسط Race دستشوییش میگرفت تموم بود کارش یا باید بیخیال Race میشدی یا بیخیال اونور ( :دی ) اینم که نه منو داره نه Pause آنلاین همیشگی هم داره باز رو اعصاب تر.

خداوکیلی EA با خودش درگیره :دی

بازی آنلاین هم میتونه کرک بشه ولی خیلی هزینه و زحمتش زیاده اینکه باید روی یک مستر سرور جدا بازی رو بارگذاری کنن تا بتونی مجانی بازی کنی که اون هم به این راحتیا نیست، مخصوصا بازی های EA چون همگی Denovo داشتن دیگه همون آفلاین سادشم نمیتونن تا چند ماه کرک کنن.

فعلا طبق دیده ها و شنیده ها ملت از دست Always Online بودن بازی شاکین امیدوارم منتقدا چنان بازی رو بزنن زمین که نفهمه از کجا خورده :دی ببینم EA دوباره میره سمتش یا نه :| بازی سر همین Always Online بودن Pause نداره خبری از منو هم نیست ظاهرا وقعا خاک تو سر EA کنن ....

فکر نکنم بشه این. چون برای تمام کارها نیاز به نت داره. همه چیز بازی شبیه یه MMO ـه مثل گیلد وارز مثلا...

یه نفر تو سایت petition.org یه درخواست برای گیمر ها گذاشته که امضا کنند این قسمت همیشه آنلاین بودنه این بازی رو بردارن.یه ۳۸۸ نفر دیگه می خواد تا امضاش کنن. بچه ها رو جمع کنید برن یه امضا بزنن :d

//============================================
لینک سایت
//============================================

نمیدونم کسی اینو گفته یا نه ولی آپدیتی که برای بازی میاد یه آپدیت بزرگه که وضعیت بازیو خیلی خوب میکنه .
اول از همه مشکل RubberBanding ریسر ها حل میشه .
دوم AI Catch Up قراره بالانس بشه .
علاوه بر این یه سری از ویژگی ها که خیلی راجبشون بحث شده بود و پلیرها خیلی دنبالش بودن قراره اضافه بشه مثل نئون زدن به ماشین برای شخصی سازی و قابلیت Mirror کردن طرح ها تو Wrap Editor که قراره با این اپدیته اضافه بشه .

Need for Speed's first big update will fix one of players' biggest bugbears • Eurogamer.net

پ.ن : کم کم داره وقت خریدش میرسه :دی

@Fenris Wolf
دو صفحه پیش اشاره شد.
در ضمن دوستان نئون فقط روی دیابلوئه موروهوشی هست.(فعلا)
عکسی فوق العاده از دوستان تگزاسی :

71181908886943848364_thumb.jpg

--------------- [MENTION=55013]Seventy One[/MENTION]
مگه میشه ندونیم!:d آهنگ لانچ ترلیر Gangsta's Paradise هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or