Multi Platform Need For Speed

89255804931288694524.jpg

نام: Need For Speed
سازنده: Ghost Games
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2015

در 18 می اعلام شد که عنوان جدید سری در 21 می پس از یک سال غیبت به صورت رسمی رونمایی می شود. بازی همانند عناوین قبلی سری ریسینگ آرکید خواهد بود و گفته شده این عنوان یک Reboot است. بازی فاقد Title و اسم کامل بازی Need for Speed است. همچنین بازی فقط در شب و متمرکز بر روی مسابقات شبانه خواهد بود. تایید شده بازی دارای امکان تیونینگ کامل ماشین است که تقریبا مدت زیادی در سری نبود این ویژگی حس میشد. سازنده بازی Ghost Games (سازنده Rivals، عنوان قبلی سری) است و بازی در پاییز 2015 منتشر خواهد شد.

*** آپدیت:
-در بازی BMW E46 معروف سری وجود دارد و قابل خریدن است.
-بازی دارای پنج بخش Speed ، Style ، Built ، Crew و Outlaw هست که هر بخش دارای ایکون مخصوص به خود هست که همگی در دنیای واقعی بسیار معروف هستن..
-ایکُن بخش Speed ،ایکن معروف magnus walker هست.
-ایکُن بخش Style ، راننده معروف Ken Block هست.
-ایکن بخش Crew هم Risky Devil
-ایکن بخش Built هم Akiro Nakai
-ایکن بخش Outlaw هم که بخش خطرناک بازی هست، Morohoshi San هست
-گاراژ بازی محدود به 5 ماشین است.
-دنده دستی (Manual) در بازی وجود نداره و همینطور مسابقات Drag نیز نیستند.
-هندلینگ بازی قابل تغییر هست و میتوان Driftی و یا با حالت Grip بازی کرد (یا حتی بین اینها)

82057742499115661368.jpg

Need for Speed Teaser Trailer - PC, PS4, Xbox One
1080p
-------------------------------------------------

14459437905599105348.jpg

Need For Speed Gameplay Gamescom 2015 | 720 60fps

39887996201813851719.jpg

Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED) | 720

11792629993179168736.jpg

Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tunin | 720

85198137177006692969.jpg

Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning | 720

43003509089695262232.jpg

Need For Speed | Rocket Bunny 240sx Build | 720

00876024195243061226.jpg

Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay) | 720

08784486677456530421.png

***آپدیت خواهد شد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از @FLAWL3SS و @KiLL3R/4/Ev3rبابت تریلر هاو همینطور @.DcoY. عزیز که در بروز رسانی تاپیک نقش عمده داشت.

آخرین ویرایش:
كلاً گيم پلي بازي استاندارد نيست، يجورايي نمايشي شده!
بطور مثال وقتي با سرعت nصد كيلومتر ، سر پيچ بخوايد دريفت بزنيد ، ماشين خيلي شيك و با حالت غير طبيعي در حالت دريفت قرار مي گيره و انگار نه انگار كه من با سرعت ٢٠٠ تا ترمز دستي كشيده باشم! توي نسخه هاي قبلي رفلكس ها خيلي منطقي تر بود و الان هر نوبي ميتونه ادعاي خفن بودن داشته باشه!
گيم پلي بازي در همون ابتداي بازي ، چيزي بود كه فرق بين يه گيمر ريسينگ باز و آماتور رو كاملاً مشخص ميكرد. رفلكس هاي طبيعي به سبك NFS هاي زمان قديم! كاري كه تنظيمات هندلينگ در بازي انجام ميده ، خارج كردن پرفورمنس اتومبيل از حالت طبيعي و آماتور كردنش هست، توي NFS Most Wanted 2012 كه يكي از بهترين گيم پلي هاي NFS رو ارائه ميداد هم چيزي به اسم ليز خوردن بي مورد و دريفت هاي تخيلي وجود نداشت و اين مورد در گيم پلي NFS جديد بشدت آزار دهندست!

به نظرم نباید خیلی سخت گیری بشه در ریسینگ آرکید .
بهتره به نظرم برای جدی تر بودن یه sim مثل Gran Turismo یا Forza بازی بشه .
البته به نظرم تا حدی هم بازم باید منظقی باشه یک ریسینگ آرکیدی مثل این NFS جدید .
ديگ واااااقعا برام اعصاب نزاشته
خيلي سخت و بيخود شده
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
والا نمیدونم.ولی لذتش برای من اینه که یه مسابقه رو حداقل 10 بار تکرار کنم تا حتما اول بشم(رو درجه ی hard).
درایو کلاب بازی کنی چی میگی؟ حتما بعد چند تا race دیسک رو میشکونی.

داداشای گلم واقعا بازی براتون خیلی سخته؟
بیشتر بازی روی دریفت می چرخه حتی مسابقاتی که مستقیم به دریفت مربوط نمیشن مثل تایم تریل یا اسپرینت و یا سیرکل همه روی دریفت میچرخند، دریفت کشیدن هم که کاری نداره
اول ماشین رو انتخاب میکنی، سه تا گزینه اول تیونینگ مربوط به دریفت و گریپ (از تو گاراژ ماشین رو انتخاب کنی یکی از منو هاست دقیق یادم نیست) رو دو مرحله به سمت چپ میکشی. (مال باد لاستیک جلو و عقب و سرعت پاسخگویی فرمون) که در نهایت گیج بالا دو لول به سمت دریف بره
پیچ خیلی تند یه بار مربع میزنی (یه تپ) و گردش فرمون کنترلش میکنی
پیچ تند رو دستت رو از روی R2 بر میداری دوباره میگیریش با چند تا نیش ترمز و گردش فرمون کنترلش میکنی
پیچ معمولی رو هم یه چند بار L2 رو میزنی ول میکنی (چند تا تپ) بعد با نیش ترمز و گردش فرمون کنترلش میکنی

واقعا دریفت کشیدن سخت نیست، همه چیز به سرعت و نوع ترمز گرفتن بستگی داره؛ چند بار حرکت بزنی قلقش میاد دستت خیلی هم ساده و لذت بخش میشه

اصلا هم به خودتون نگرانی راه ندید، بهترین گیمر ها هم موقع دریفت اگه یه لحظه حواسشون رو پرت کنن بهم میریزن.

واقعا ده بار یه مرحله رو میرید؟ خیلی اعصاب دارید من تا حالا نشده بیشتر از دوبار شکست بخورم تو یه مرحله ای.

به ماشین های اخر لیست هم نگاه نکنید، یه ماشین خوب مثل کامارو یا موستانگ اگه با اخرین پکیج ها اسپورت بشه، قدرتش بیشتر از اون ماشین اخریا میشه و نتایج بهتری رو کسب میکنه

واجب شد driveclub رو بگیرم بازی کنم.

پ.ن. : اگه بخش تیونینگ سخت هست درکش عکس بدم

• Like
Reactions: milad.manutd
داداشای گلم واقعا بازی براتون خیلی سخته؟
بیشتر بازی روی دریفت می چرخه حتی مسابقاتی که مستقیم به دریفت مربوط نمیشن مثل تایم تریل یا اسپرینت و یا سیرکل همه روی دریفت میچرخند، دریفت کشیدن هم که کاری نداره
اول ماشین رو انتخاب میکنی، سه تا گزینه اول تیونینگ مربوط به دریفت و گریپ (از تو گاراژ ماشین رو انتخاب کنی یکی از منو هاست دقیق یادم نیست) رو دو مرحله به سمت چپ میکشی. (مال باد لاستیک جلو و عقب و سرعت پاسخگویی فرمون) که در نهایت گیج بالا دو لول به سمت دریف بره
پیچ خیلی تند یه بار مربع میزنی (یه تپ) و گردش فرمون کنترلش میکنی
پیچ تند رو دستت رو از روی R2 بر میداری دوباره میگیریش با چند تا نیش ترمز و گردش فرمون کنترلش میکنی
پیچ معمولی رو هم یه چند بار L2 رو میزنی ول میکنی (چند تا تپ) بعد با نیش ترمز و گردش فرمون کنترلش میکنی

واقعا دریفت کشیدن سخت نیست، همه چیز به سرعت و نوع ترمز گرفتن بستگی داره؛ چند بار حرکت بزنی قلقش میاد دستت خیلی هم ساده و لذت بخش میشه

اصلا هم به خودتون نگرانی راه ندید، بهترین گیمر ها هم موقع دریفت اگه یه لحظه حواسشون رو پرت کنن بهم میریزن.

واقعا ده بار یه مرحله رو میرید؟ خیلی اعصاب دارید من تا حالا نشده بیشتر از دوبار شکست بخورم تو یه مرحله ای.

به ماشین های اخر لیست هم نگاه نکنید، یه ماشین خوب مثل کامارو یا موستانگ اگه با اخرین پکیج ها اسپورت بشه، قدرتش بیشتر از اون ماشین اخریا میشه و نتایج بهتری رو کسب میکنه

واجب شد driveclub رو بگیرم بازی کنم.

پ.ن. : اگه بخش تیونینگ سخت هست درکش عکس بدم

آره.واقعا ده بار میرم.تمام پیچ های مسیر رو حفظ میکنم تا بهترین عملکرد رو داشته باشم;)

یه مورد که خیلی رو اعصابه اینه که با هر برخوردی ماشین چپ میشه :| میمالی به دیواره های بزرگراه چپ میشه، از پشت میخوری به ماشین صدتا ملق میزنه، به درخت بخوری جپ میکنه. هر کدوم از این چپ کردنا هم حدودا 5 ثانیه لودینگ میده .یعنی کافیه تو یه مسابقه اگه هارد باشه که هیچی، یه بار چپ کنی دیگه ماشین بعدیت رو تو نقشه هم نمی تونی ببینی. اینش رو اعصابه و اینکه تو سرعت های بالا به طرز افتضاحی کنترل ماشین از دستت خارجه. از این سرعت بیشتر هم فورزا 5-6 هم هورایزن میرم اینجوری نیست. ماشین ها هم خیلی خیلی کم هستن.

بازی رو پلات کردم. واقعا بازی خیلی خوبی بود و تجربه لذت بخشی بود. امیدوارم اضافات اساسی برای بازی بدن که این بازی جا برای کار زیاد داره.
فعلا هم مشغول ساخت استیکر و طراحی شدم که واقعا از این نظر شاهکاره.

بازی رو پلات کردم. واقعا بازی خیلی خوبی بود و تجربه لذت بخشی بود. امیدوارم اضافات اساسی برای بازی بدن که این بازی جا برای کار زیاد داره.
دوست عزیر این کوستی که میگه دوتا رود بلاک رو بشکن یعنی چی؟
میشه توضیح بدی؟

آره.واقعا ده بار میرم.تمام پیچ های مسیر رو حفظ میکنم تا بهترین عملکرد رو داشته باشم;)

ناموسا خیلی اعصاب داری من از همون نقشه کمک میگیرم واسه رد کردن بهتر پیچا

یه مورد که خیلی رو اعصابه اینه که با هر برخوردی ماشین چپ میشه :| میمالی به دیواره های بزرگراه چپ میشه، از پشت میخوری به ماشین صدتا ملق میزنه، به درخت بخوری جپ میکنه. هر کدوم از این چپ کردنا هم حدودا 5 ثانیه لودینگ میده .یعنی کافیه تو یه مسابقه اگه هارد باشه که هیچی، یه بار چپ کنی دیگه ماشین بعدیت رو تو نقشه هم نمی تونی ببینی. اینش رو اعصابه و اینکه تو سرعت های بالا به طرز افتضاحی کنترل ماشین از دستت خارجه. از این سرعت بیشتر هم فورزا 5-6 هم هورایزن میرم اینجوری نیست. ماشین ها هم خیلی خیلی کم هستن.

داداش وقتی بالای 150 تا سرعت داری معلومه چپ میکنه، شما دقتتو ببر بالا از ترمز هم استفاده کن مشکلت حل میشه

به سلامتی داداش

دوست عزیر این کوستی که میگه دوتا رود بلاک رو بشکن یعنی چی؟
میشه توضیح بدی؟

پلیس که افتاد دنبالت بعد از چند دقیقه Road block میذارن از وسط دو تا از اینا رد بشی حله.
توضیح خاصی نداره که این چوب هایی که میذارن راه رو میبندن.

پ.ن. : ایا من دارم درست میگم؟

وقتی پلیس دنبالت هست 2 نوع رود بلاک میزاره. یکی پشتشون ماشین هست یکی هم معمولیه. اون معمولیا رو میتونی با ماشین بزنی بهشون بشکنن.

من هيچوقت پليس بيشتر ٢ ستاره نمونده بايدفكركنم ٤ تا ستاره بشه كه بخوار road block بزاره منم خيلي رومخمه اين ماموريت

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or