Multi Platform Need For Speed

89255804931288694524.jpg

نام: Need For Speed
سازنده: Ghost Games
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2015

در 18 می اعلام شد که عنوان جدید سری در 21 می پس از یک سال غیبت به صورت رسمی رونمایی می شود. بازی همانند عناوین قبلی سری ریسینگ آرکید خواهد بود و گفته شده این عنوان یک Reboot است. بازی فاقد Title و اسم کامل بازی Need for Speed است. همچنین بازی فقط در شب و متمرکز بر روی مسابقات شبانه خواهد بود. تایید شده بازی دارای امکان تیونینگ کامل ماشین است که تقریبا مدت زیادی در سری نبود این ویژگی حس میشد. سازنده بازی Ghost Games (سازنده Rivals، عنوان قبلی سری) است و بازی در پاییز 2015 منتشر خواهد شد.

*** آپدیت:
-در بازی BMW E46 معروف سری وجود دارد و قابل خریدن است.
-بازی دارای پنج بخش Speed ، Style ، Built ، Crew و Outlaw هست که هر بخش دارای ایکون مخصوص به خود هست که همگی در دنیای واقعی بسیار معروف هستن..
-ایکُن بخش Speed ،ایکن معروف magnus walker هست.
-ایکُن بخش Style ، راننده معروف Ken Block هست.
-ایکن بخش Crew هم Risky Devil
-ایکن بخش Built هم Akiro Nakai
-ایکن بخش Outlaw هم که بخش خطرناک بازی هست، Morohoshi San هست
-گاراژ بازی محدود به 5 ماشین است.
-دنده دستی (Manual) در بازی وجود نداره و همینطور مسابقات Drag نیز نیستند.
-هندلینگ بازی قابل تغییر هست و میتوان Driftی و یا با حالت Grip بازی کرد (یا حتی بین اینها)

82057742499115661368.jpg

Need for Speed Teaser Trailer - PC, PS4, Xbox One
1080p
-------------------------------------------------

14459437905599105348.jpg

Need For Speed Gameplay Gamescom 2015 | 720 60fps

39887996201813851719.jpg

Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED) | 720

11792629993179168736.jpg

Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tunin | 720

85198137177006692969.jpg

Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning | 720

43003509089695262232.jpg

Need For Speed | Rocket Bunny 240sx Build | 720

00876024195243061226.jpg

Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay) | 720

08784486677456530421.png

***آپدیت خواهد شد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از @FLAWL3SS و @KiLL3R/4/Ev3rبابت تریلر هاو همینطور @.DcoY. عزیز که در بروز رسانی تاپیک نقش عمده داشت.

آخرین ویرایش:
خداییش همون رایولز هم عالی بود معلوم اینا کار بلدن این کاره ان بازی واقعا خوبه من ۱۰۰٪ میگیرم
چند نوع نسخه داره مشخص شده آیا؟

لامصب عجب چیزی بود:-o
اگه یه درصد تو خرید این بازی شک داشتم الان برطرف شد:x
فک کنم جزو آرشیوی هام باشه:)
با دیدن تریلر معرفی یه ماشین شکتون برطرف شد؟ :دی مایی که از همون روز اول معرفی بهش شک نداشتیم بعد از بازی کردن بتا کلا رفتیم تو شک و شبهه :))

با دیدن تریلر معرفی یه ماشین شکتون برطرف شد؟ :دی مایی که از همون روز اول معرفی بهش شک نداشتیم بعد از بازی کردن بتا کلا رفتیم تو شک و شبهه :))

داداش همون اولش هم گفتم "اگه" شک داشتم وگرنه منم از همون روز اول معرفی پول براش کنار گذاشتم.
البته همین که تریلر به این قشنگی ساخته دست یوبیسافت نیست نشون میده بازی موفقی میشه:d(تا الان 15 بار نگاش کردم:)))
در مورد بتا هم فک نکنم موقع ریلیز نسخه اصلی این مشکلات وجود داشته باشه.ولی به هر صورت منم روز اول بازی رو نمیخرم تا ببینم وضعیت سروراش چطوره:)

آقا فردین من یه مدت از این تاپیک دور بودم، اون زمانی که بتا اومد و میگم :d سرورهای بازی مشکل داشته؟ شبیه سرورهای FIFA هست؟ میندازه بیرون از بازی به خاطر اون آنلاین بودن بازی؟

آقا فردین من یه مدت از این تاپیک دور بودم، اون زمانی که بتا اومد و میگم :d سرورهای بازی مشکل داشته؟ شبیه سرورهای FIFA هست؟ میندازه بیرون از بازی به خاطر اون آنلاین بودن بازی؟
سلام علی. والا این بتا نمیدونم چه مرگش بود. کلا سرورهاش داغون بودن. چیزی که تا حالا تو بازی EA ندیده بودیم. مسئله ای که آزار میده اینه که تو حالت تک نفره هم مجبوری به اینترنت متصل باشی و وسط بازی و مسابقه کافی یه لحظه نتت ادا در بیاه یا از سرور قطع بشی، همه چی به باد میره. اینقدر اعصابم رو خورد که نگو. مثلا یه مسابقه بود که بعد از دیدن یه فیلم حدود 3 دقیقه ای (از این فیلم هایی که بازیگرای واقعی بازی کردن) شروع میشه. چندین بار وسط مسابقه سرور خطا داد و بعد از وصل شدم مجبور بودم هر دفعه اون فیلم رو ببینم چون Progress ـت سیو نمیشه. اصلا یه چیز مسخره ای هست این کار برای این بازی.

سلام علی. والا این بتا نمیدونم چه مرگش بود. کلا سرورهاش داغون بودن. چیزی که تا حالا تو بازی EA ندیده بودیم. مسئله ای که آزار میده اینه که تو حالت تک نفره هم مجبوری به اینترنت متصل باشی و وسط بازی و مسابقه کافی یه لحظه نتت ادا در بیاه یا از سرور قطع بشی، همه چی به باد میره. اینقدر اعصابم رو خورد که نگو. مثلا یه مسابقه بود که بعد از دیدن یه فیلم حدود 3 دقیقه ای (از این فیلم هایی که بازیگرای واقعی بازی کردن) شروع میشه. چندین بار وسط مسابقه سرور خطا داد و بعد از وصل شدم مجبور بودم هر دفعه اون فیلم رو ببینم چون Progress ـت سیو نمیشه. اصلا یه چیز مسخره ای هست این کار برای این بازی.

سلام فردین جان :)
یا خدا :| خدا به داد این بازی برسه اینقدر بهش امید داریم :(

من هرجا خوندم نفهمیدم دلیل این کار EA چی هست که همیشه به نت نیاز داره، میخاد چیه بازیو دقیقا چک کنه؟

سلام فردین جان :)
یا خدا :| خدا به داد این بازی برسه اینقدر بهش امید داریم :(

من هرجا خوندم نفهمیدم دلیل این کار EA چی هست که همیشه به نت نیاز داره، میخاد چیه بازیو دقیقا چک کنه؟
والا هیچ کس دلیل کارشون رو دقیق نمیدونه اما کلا بازی آنلاین طراحی شده. مثلا وقتی میخوای برای ماشینت قطعات بخری، با سرور ارتباط برقرار میکرد و خرید انجام میشد. دقیقا فکر کن داری یه بازی MMO بازی میکنی. مثلا Destiny.

تمام یوتیوبرهای Community دعوت شدن تا نسخه ی نهایی رو قبل از رلیز تجربه کنن.
الان 3 نفرشون استودیو هستن. احتمالا به زودی گیم پلی جدید منتشر بشه.

چرا تاپیک این همه اومده پایین ؟ بابا یکم خبر بزارید یکم بحث کنید نزدیک 45 روز مونده تا انتشار بازی برای PC
من بازی رو پیش خرید کردم امروز ( اونقدر فیلم دیدم ازش تو چیزتیوب که دیگه از خود بی خود شدم ) خیلی خوبه بازی اصلا عالی بود
بی صبرانه منتظرش هستم مخصوصا برای بخش انلاین کاملی که داره انصافا بر خلاف خیلی ها خوش حال شدم که همیشه باید انلاین بود

چرا تاپیک این همه اومده پایین ؟ بابا یکم خبر بزارید یکم بحث کنید نزدیک 45 روز مونده تا انتشار بازی برای PC
من بازی رو پیش خرید کردم امروز ( اونقدر فیلم دیدم ازش تو چیزتیوب که دیگه از خود بی خود شدم ) خیلی خوبه بازی اصلا عالی بود
بی صبرانه منتظرش هستم مخصوصا برای بخش انلاین کاملی که داره انصافا بر خلاف خیلی ها خوش حال شدم که همیشه باید انلاین بود
مطمعن باش به خاطر همیشه آنلاین بودن پشیمون میشی (به خاطر یـ دیلی کوچیک ممکنه شوتت کنه بیرون) از ما گفتن بود ;)
در ضمن نسخه ی PC تا بهار 2016 تاخیر خورده :) ...

مطمعن باش به خاطر همیشه آنلاین بودن پشیمون میشی (به خاطر یـ دیلی کوچیک ممکنه شوتت کنه بیرون) از ما گفتن بود ;)
در ضمن نسخه ی PC تا بهار 2016 تاخیر خورده :) ...
بله تاخیر رو با خبر نبودم درست
ولی برای همیشه انلاین بودن خوش حال هستم و مطمئنم که پشیمون نمیشم من همین الان هم دارم crew و rivals رو انلاین بازی میکنم همیشه
برای کسانی که اینترنت خوبی ندارن این بازی مشکل ساز میشه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or