Multi Platform Need For Speed

89255804931288694524.jpg

نام: Need For Speed
سازنده: Ghost Games
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2015

در 18 می اعلام شد که عنوان جدید سری در 21 می پس از یک سال غیبت به صورت رسمی رونمایی می شود. بازی همانند عناوین قبلی سری ریسینگ آرکید خواهد بود و گفته شده این عنوان یک Reboot است. بازی فاقد Title و اسم کامل بازی Need for Speed است. همچنین بازی فقط در شب و متمرکز بر روی مسابقات شبانه خواهد بود. تایید شده بازی دارای امکان تیونینگ کامل ماشین است که تقریبا مدت زیادی در سری نبود این ویژگی حس میشد. سازنده بازی Ghost Games (سازنده Rivals، عنوان قبلی سری) است و بازی در پاییز 2015 منتشر خواهد شد.

*** آپدیت:
-در بازی BMW E46 معروف سری وجود دارد و قابل خریدن است.
-بازی دارای پنج بخش Speed ، Style ، Built ، Crew و Outlaw هست که هر بخش دارای ایکون مخصوص به خود هست که همگی در دنیای واقعی بسیار معروف هستن..
-ایکُن بخش Speed ،ایکن معروف magnus walker هست.
-ایکُن بخش Style ، راننده معروف Ken Block هست.
-ایکن بخش Crew هم Risky Devil
-ایکن بخش Built هم Akiro Nakai
-ایکن بخش Outlaw هم که بخش خطرناک بازی هست، Morohoshi San هست
-گاراژ بازی محدود به 5 ماشین است.
-دنده دستی (Manual) در بازی وجود نداره و همینطور مسابقات Drag نیز نیستند.
-هندلینگ بازی قابل تغییر هست و میتوان Driftی و یا با حالت Grip بازی کرد (یا حتی بین اینها)

82057742499115661368.jpg

Need for Speed Teaser Trailer - PC, PS4, Xbox One
1080p
-------------------------------------------------

14459437905599105348.jpg

Need For Speed Gameplay Gamescom 2015 | 720 60fps

39887996201813851719.jpg

Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED) | 720

11792629993179168736.jpg

Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tunin | 720

85198137177006692969.jpg

Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning | 720

43003509089695262232.jpg

Need For Speed | Rocket Bunny 240sx Build | 720

00876024195243061226.jpg

Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay) | 720

08784486677456530421.png

***آپدیت خواهد شد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از @FLAWL3SS و @KiLL3R/4/Ev3rبابت تریلر هاو همینطور @.DcoY. عزیز که در بروز رسانی تاپیک نقش عمده داشت.

آخرین ویرایش:
خوب بالاخره موفق شدم به مدت بیشتر از 1 ساعت بدون کرش و دیسکانت و ... بازی کنم. در مورد گیم پلی و هندلینگ بازی یه چیزی میتونم بگم فقط. "هر کسی هر جور دوست داره ماشینش رو تنظیم کنه" :دی

به قدری قدرت انتخاب تو نوع هندلینگ ماشین بالاست که هر کسی میتونه هندلینگ مورد نظر خودش رو انتخاب کنه و با اون شروع به لذت بردن بکنه. دقیقا منو یاد NFS MW (اورجینال) انداخت. کافیه هندلینگ رو کمی به سمت دریفت بکشید تا شاهد دریفت های بسیار هیجانی و خفن باشید :دی به قدری روی دریفت هم کنترل دارید که تعجب خواهید کرد. کافیه در حد 10 دقیقه با ماشینی که تو دست دارید تمرین کنید تا مستر دریفتر بشید :دی

گرافیک بازی دقیقا همونیه که دیده بودیم منتهی تو قسمت های مختلف شهر با توجه به نور پردازی و ... تغییر میکنه. حیف که نمیشه عکس گرفت و الا عکس ها رو نشونتون میدادم تا ببینید همونه و داونگرید نشده. شهر واقعا زیبا و نورانی طراحی شده.

فیلم های توی بازی خیلی لذت بخشه و خاطرات گذشته رو زنده میکنه.

افکت های صدای بازی دقیقا همون افکت هایی هستن که توی NFS U شنیدیم. مثلا وقتی یه امتیازی میگیرد با همون افکت صدایی بهتون امتیاز میده.

کاستومایز ماشین همونطور که هممون میدونیم فوق العاده زیبا و اعتیاد آورده. کافیه برید توش تا نتونید به همین راحتی ازش دل بکنید. کاستومایز موتور بازی واقعا زیاده و دقیقا همونیه که میخواستیم. کاستومایز بدنه هم که همه دیدین نیازی به توضیح نیست. و اما محبوب ترین و خفن ترین و جالب ترین بخش برای من رنگ ماشین بود. تا حالا تو هیچ بازی ای تنظیمات رنگ به این زیبایی و با این حد تنوع ندیده بودم.

نکته منفی ای که توی افکت های بازی دیدم این وقتی نیترو میزنی هیچ افکت خاصی اتفاق نمی افته و حس نیترو زدن رو انتقال نمیده. انگار نه انگار که نیترو میزنی. باید مستقیم به اگزوز ماشین نگاه کنی تا متوجه بشی نیترو در حال خالی شده. یا HUD بازی.

و البته بزرگترین نکته منفی آنلاین بودنه بازیه. هیچ وقت فکر نمیکردم آنلاین بودنش بخواد اینقدر زجر آور باشه. باید باید باید این رو حذف کن. حتی خرید هایی که برای ماشینتون انجام میدین بصورت آنلاین انجام میگیره و با هر خرید بازی با سرور ارتباط برقرار میکنه.

در کل این میتونه یه بازگشت موفق دیگه از شرکت Ghost باشه. قبلا هم گفتم بعد از تجربه Rivals به اینا اعتقاد آوردن و اطمینان دارم بهشون که میتونن NFS رو به دوران اوجش برگردونن.

این طوری که بوش میاد یا باید سروراشون رو ردیف کنن یا از خر شیطون پیاده بشن و بیخیال آنلاین بودن همبشگی بشن، در غیر این صورت کابوسی میشه برا خودش این بازی
آخه NFS رو چه به آنلاین بودن، نسخه های قبل نیاز به آنلاین بودن نداشت چیزی کم داشت که حالا میخوان درستش کنن؟ عجب

من میخواستم بازی رو روز اول بخرم که پشیمون شدم، صیر میکنم ببینم چطور میشه

هرچقدر فکر میکنم که این اینترنت بودن داره گند میزنه به بازی به این قشنگی اعصابم خورد میشه :(( کاش نکنن این کار رو. من خودم الان با این وضعیت نمیخوام پیش خریدش کنم. میخوام منتظر بمونم. اینطوری ارزش نداره. عملا اذیت میکنه بازیکن رو. همیشه ترس از این داری که یه لحظه وسط مسابقه یا مثلا در حال کاستومایز ماشینت قطع بشی از سرور. همه چی میپره.

منم همین حس رو دارم. یعنی مسلمه ناراحت شدم که قراره با تاخیر بازی کنم. اما چون بازی دائم آنلاینه فکر نکنم به خاطر پایرت باشه. احتمالا قراره یه مقداری خوب بهینه کنن بازی رو. :>

با شما موافقم
اما فقط بخشی از دلیل این تاخیرها بهینه کردن نسخه PC میتونه باشه
متاسفانه بدلیل ضعف سخت افزاری کنسولها . سازنده ها دوتا راه دارن
یا نسخه PC با تاخیر عرضه کنن که به فروش نسخه کنسولی لطمه نزنه
یا اینکه اینقدر به عمد تو پورت بازی کوتاهی کنن که گیمر مجبور شه بره سمت نسخه کنسولی.

مشخصا وقتی نسخه PC 60FPS باشه کسی سمت نسخه بی کیفیت تر نمیره

در کل کنسولها همیشه مانع پیشرفت PC GAMING و گرافیک بصری بازیها میشن

من موندم شما که ادعای گیمری و گيمر بودن میکنی هنوز نمیدونی همین کنسول ها باعث شدن گیم بین مردم رواج پیدا کنه و جدی گرفته بشه لطف کن شما یه نگاه به تاریخچه صنعت گیم بنداز که الکی رو هوا چیزی رو متهم نکنی
تاریخچه صنعت گیم! lol

من حاضرم 10 ماه بیشتر برای یه عنوان ریسینگ صبر کنم ولی هرگز 30FPS بازیش نکنم.

آخرین ویرایش:
نسخه بتا بازيو ديدم ٣٥ دقيقه چيزي كه من ديدم با تمام نسخه هاي قبلي nfs كه بازي كردم نظرمو ميگم اينم بگم كه من ريس بازم پس بيشتر هايپ ميشم ������ فيزيك بازي محشره صدا گذاري بازي نسبت به نسخه هاي قديم عالي كار شده صدارو تا ته زياد كردم موزيكهاي داخل بازي خيلي شادو قشنگه و با گيم پلي خيلي خوب شده طراحي ماشين عاليه گرافيك بگم در حد درايو كلاب واقعا جزيياتش خيلي بالاس شخصي سازي بازي كه حرفي واسه گفتن نداره فوق العادس پليسش دنبالت ميكنه كاملا معلومه نسخه بتاس تو تريلرهاي قبلي حرف ميزنه داستان بازي واقعي كار شده كه اينم خيلي عاليه واقعا قشنگ بود فلش بكي بود به نسخه هاي قبلي اينكه تمش همش شبه بازي اين طور طراحي شده كه واقعا زيبا و درگير كننده باشه مثل اينكه بگيم بتمنو تو روز بازي كنيم! underground هم تمش مثله اين بود واقعا ريبوتي از تمام نسخه هاست من تا الان به نسخه بتاش ٩.٥ ميدم نيمش بخاطر اينكه بتاس واقعا عالي شده نسبت به نسخه هاي قبلي... اين دو موردم اضافه كنم تم بارونش خيلي قشنگه و بازي كاملا جهان باز و مپش به گفته سازنده ٢ برابر ريواله ❤️ اينم لينك ويديو خطر اسپويل : http://youtube.com/watch?v=_R72nyj-buc

اقا من رسما میخ کوبه صندلیمم الان صدای موتور ماشین bmw m3 واییییی جووونمممممممم :x

شمارو دعوت میکنم به دیدن این کلیپ از نسخه بتا : https://www.youtube.com/watch?v=B_yVopUGCIY

کل درایو کلاب خوابونده
ghost games ترکوند
سلام اقا
یوتیوب پاک میکنه این کلیپ ها رو
کلیپ قبلی هم پاک کرده بود
اگه واسه خودته جایی دیگه اپ کن
مرسی

• Like
Reactions: rezagoli
نسخه XO رو بازی کردم از لحاظ هندلینگ زیاد خوشم نیومد شاید اولشه و عادت نکردم
customizeماشینا عالیه ، ایکاش online only نبود چون وسط مسابقه یا DC میشی یا بازی کرش میکنه !

آخرین ویرایش:
بعد از حدود سه ساعت بازی بی وقفه باید بگم بازی خیلی خوبه و آدم رو میبره به خاطرات بازی قدیمیه NFS
هندلینگ ماشینه برای اونایی فورزا و درایوکلاب رو اخیرا بازی کردن یه مقدار عجیب غریبه و لی به مرور عادت میکنید
گرافیک بازی همونه که تو تریلرها بود پر زرق و برق زیبا ولی اگر یه جا وایستید و به تکسچرها و محیط و درخت ها نیگاه کنید متوجه میشید چقدر زشته پیشنهاد میکنم همیشه در حال حرکت باشید مخصوصا درخت ها که با فاجعه برابری میکنه
در مورد آنلاین بودن بازی هم اگر سرورها خوب باشن چرا که نه کیه که دوست نداشته باشه وسط مسابقات اصلی بازی یه دو تا چلنجم با بازیکن های واقعی بزنه
البته باگ های بازی خیلی زیاده یه بار تصادف کردم و افتادم وسط خیابون رو جدول بعد که مسابقه دوباره شروع شد هنوز وسط جدول بودم و هی مثل حالتی که تصادف میکنید مسابق رو از اول شروع میکرد این کارو یه ده باری تکرار کرد تا تونستم از مسابقه به زور خارج شم
خلاصه اینکه به طرفدارها پیشنهاد میشه این بازی

سلام اقا
یوتیوب پاک میکنه این کلیپ ها رو
کلیپ قبلی هم پاک کرده بود
اگه واسه خودته جایی دیگه اپ کن
مرسی

سلام دوست عزیز بله درسته ea پاک میکنه براتون تو شبکه خودم آپلود کردم تو آپارات نه *****ه نه پاک میشه با کیفیت بالا دوست داشتین دانلود هم راحت میتونین انجام بدین

Need For Speed 2015 Beta GTR Exclusive Edition

واقعا که زیباس مخشره عشقمه

بتا تموم شده!
منتظر چند تا خبر باشید آخر هفته!
پ.ن : بد شانسی شد کنسول و دوستان اینسایدی ازم دور شدن. تاپیک آپدیت نشد به هر حال!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or