Need For Speed Undercover

Darkman_Need_for_Speed.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آخرين شماره از سري بازي‌هاي Need for Speed با نام ProStreet، نتوانست موفقيت عناوين قبلي را کسب کند و بسياري از طرفداران را نااميد کرد. اکنون مدير کمپاني Electronic Arts يعني John Riccitiello عنوان بعدي از اين سري را با نام Need for Speed Undercover کليد زد. وي بيان کرد تيم سازنده(استوديوي EA Black Box) به دو بخش تقسيم شده. در نتيجه هر تيم فرصت بيشتري براي کار بر روي بازي خود دارد. همچنين او افزود نزديک به دو سال از ساخت بازي Undercover مي‌گذرد. Riccitiello اين عنوان را بهتر از ProStreet و چند بازي اخير دانست و بيان کرد Undercover شامل داستاني غني خواهد بود. در پايان او اشاره‌اي به فيل سينمايي Transporter کرد و جو بازي را با آن مقايسه کرد![/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از اين پس، يکي در ميان بايد منتظر يک NFS خوب و متوسط باشيم! زيرا همانطور که در بالا توضيح داده شد، استوديوي EA Black Box به دو بخش مجزا تقسيم شده. با توجه به توضيحات John Riccitiello، به نظر مي‌رسد حال و هواي Undercover به Carbon نزديک شده باشد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد جذابيت هميشگي سري NFS در اين عنوان باشيم. پلتفورم‌هاي بازي هنوز مشخص نشده؛ ولي ناشر بازي کمپاني Electronic Arts است و از سابقه‌ي اين شرکت مي‌توان به راحتي پيش بيني کرد که Undercover براي تمامي پلتفورم‌ها منتشر مي‌شود. تاريخ انتشار اين بازي هنوز اعلام نشده. [/FONT]

http://gamersland.ir/story-278.html

یه سوال ، شاید جاش خوب نباشه ولی بی ربط نیستش !
نصب دایرکس 10 روی وین اکس پی تاثیری رو افزایش فریم داره ؟:)
اصلا DirectX 10 برای XP نداریم، و روی XP هم نمیشه بازیهای DX 10 رو توی مد DX 10 اجرا کرد،فقط توی Vista کار میکنه و با کارتی که ساپورتش میکنه، بعدشم اصلا قرار نیست DX 10 سرعت بازیهای DX 9 رو زیاد کنه که،قراره بازیی رو که از DX 10 هم پشتیبانی می کنه با کیفیت بصری بهتر و سریعتر از مد DX 9 اجرا کنه مثل Far Cry 2.
یه سری برنامه ها هستن که DX 10 رو یه طوری توی XP هم شبیه سازی می کنن که بیشتر دمو هستن تا اینکه واقعا کار کنن.

وای :((
حالم گرفته شد :(
یه bmw خریده بودم همه چیزاشم pro کرده بودم ( آخر ماشین بود ) پلیس گرفتم .
چون پول نداشتم ماشینو آزاد کنم ماشینو برد .
هیچ راهی نداره برش گردونم ؟ :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

وای :((
حالم گرفته شد :(
یه bmw خریده بودم همه چیزاشم pro کرده بودم ( آخر ماشین بود ) پلیس گرفتم .
چون پول نداشتم ماشینو آزاد کنم ماشینو برد .
هیچ راهی نداره برش گردونم ؟ :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

خوب شما قبل از اینکه بازی سیو بشه از بازی میومدی بیرون
تقصیر خودت بوده...
در ضمن bmw ماشینهای به درد بخوری نداره.البته همشون در رده تایر 2 قرار دارن که ماشینهای بهتری مثل گالاردو هست
در حال حاضر شما نمیتونی کاری کنی
ولی پیشنهاده من اینه که فعلا با همون ماشینهای استوک پول جمع کنی و چون شما خیلی نزدیکی به باز کردن ماشینهای تایر 1 (البته شایدم تا الان باز کرده باشید) میتونید یه ماشین فوق العاده مثل بوگاتی یا زوندا رو بگیری که بسته به استایله بازیت داره.
البته من در مورد بهترین ماشینها تو هر تایر در چند پست پیش سوال کردم که دوستان نظر بدن ولی دوستان علاقه بیشتری به حاشیه بازی دارن تا خود بازی....

سلام دوستان
من الان 3روزه این بازیو گرفتم مشکلم اینه که بعد از نصب بازی وقتی وارد بازی میشم بعد از انتخاب اسم برای فایل سیو از بازی میاد بیرون ویندوزا رو دوباره نصب کردم اخرین نسخه درایور گرافیک هم نصب کردم ولی هنوز همون مشکل اخرش امروز رفتم بازی یه شرکت دیگه رو گرفتم ولی بازم همون مشکل.!!!
سیستم منم اینه
رام 2 گیگ
سی پی یو amd 6000
گرافیک gt 9600
ممنون میشم دوستان کمک کنن بد جوری تو کفم

کسی نیست به کمک ما بیاد امروز یه بار دیگه ویندوز نصب کردم ولی نشد که نشد:(

سلام.من بازی رو چند روز پیش تموم کردم.البته فقط به خاطر ماشینهاش نه داستان.روی هم رفته قابل قبول بود و خیلی از ایرادات most wanted رفع شده.بهترین ماشینش هم mc laren هست.دوستانی که تموم نکردن میتونن امتحان کنن.هم از نظر فرمون هم سرعت.ولی خودم با dodge viper srt10 و shelby gt500 حال کردم.aston martin و bmw m6 رو هم اصلا توصیه نمیکنم.پولتون رو دور نریزین.بیخود گرونن.فرمونشون اذیتتون میکنه مخصوصا از level 12 به بعد بردن مسابقه با اینا سخت میشه.البته این نظر شخصی منه.دوستان لطفا نظراتشونو در مورد بازی و ماشینهای مورد علاقشون بزارن تا سلیقتونو بدونیم وبدونیم با چی حال کردید.

با سلام

يك سوال

من هر چه اين بازي رو جلوتر ميرم گرافيك بازي داره بدتر ميشه تا جايي كه ديگه جاده از بين ميره و همه چيز بهم ميخوره اوايل بازي اينجوري نبود ولي هر چه ميگذره بدتر ميشه
گرافيك من 8800gts 640mg 320bit و جديداريت درايور ها دانلود كردم

كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟
مشکل از گرافیک نیست.از سی پی یو یا رم هست.چون محیط بازی بزرگه.من هم این مشکلو داشتم.وقتی میخوای مسابقه از تو نقشه انتخاب کنی از همون جایی که هستی انتخاب کن یعنی سعی کن نری یه منطقه خیلی دورتر چون لود جاده ها طولانی تر میشه.

سلام.من بازی رو چند روز پیش تموم کردم.البته فقط به خاطر ماشینهاش نه داستان.روی هم رفته قابل قبول بود و خیلی از ایرادات most wanted رفع شده.بهترین ماشینش هم mc laren هست.دوستانی که تموم نکردن میتونن امتحان کنن.هم از نظر فرمون هم سرعت.ولی خودم با dodge viper srt10 و shelby gt500 حال کردم.aston martin و bmw m6 رو هم اصلا توصیه نمیکنم.پولتون رو دور نریزین.بیخود گرونن.فرمونشون اذیتتون میکنه مخصوصا از level 12 به بعد بردن مسابقه با اینا سخت میشه.البته این نظر شخصی منه.دوستان لطفا نظراتشونو در مورد بازی و ماشینهای مورد علاقشون بزارن تا سلیقتونو بدونیم وبدونیم با چی حال کردید.

این ماشینا تو سری تایر 1 خیلی خوب نیستن
تو تایر یک بوگاتی, زوندا و لامبورگینی lp640 ماشینهای به مراتب بهتری هستن
من هم بوگاتیو دارم هم زوندا ولی زوندا یه چیزه دیگست حرف نداره.تو هندلینگ حرف اول رو میزنه غیر از پیچ های خیلی تند.
بوگاتی هم تو شتاب حرف اول رو میزنه

اگه سایت دانلود براتون *****ه از اینجا بگیرید
http://nfsplanet.de/nfsuc_files.php?lang=eng
عکسهای مقایسه ای هم توشه بنظرم میارزه دان کنی

به به عجب بهبودي جدا. اومدن گند زدن به گرافيك بازي تازه خوشحالم هستن اومدن ف يلتري كه سازننده براي پوشش نواقص بازي گذاستن برداشتن بعد تازه مي گن تكسچرهارو هم بهتر كرديم:eek:
با افتخار هم مي گن:biggrin1:
The left one is the original and the right one with the HD Patch

این هم آدرس کرک RELOADED .
http://w13.easy-share.com/1702478275.html
نترسین ویروس نداره خودم ازش استفاده کردم.اونایی که افت فریم دارن فکر کنم با این حل بشه.چون مال من حل شد.:cheesygri

ممنونم از راهنماییت دوست عزیز ولی بازم مشکلم حل نشد
این کرکو کپی کردم جای اون قبلیه ولی درست نشد
ممنون میشم راهنمایم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or