Need For Speed Undercover

Darkman_Need_for_Speed.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آخرين شماره از سري بازي‌هاي Need for Speed با نام ProStreet، نتوانست موفقيت عناوين قبلي را کسب کند و بسياري از طرفداران را نااميد کرد. اکنون مدير کمپاني Electronic Arts يعني John Riccitiello عنوان بعدي از اين سري را با نام Need for Speed Undercover کليد زد. وي بيان کرد تيم سازنده(استوديوي EA Black Box) به دو بخش تقسيم شده. در نتيجه هر تيم فرصت بيشتري براي کار بر روي بازي خود دارد. همچنين او افزود نزديک به دو سال از ساخت بازي Undercover مي‌گذرد. Riccitiello اين عنوان را بهتر از ProStreet و چند بازي اخير دانست و بيان کرد Undercover شامل داستاني غني خواهد بود. در پايان او اشاره‌اي به فيل سينمايي Transporter کرد و جو بازي را با آن مقايسه کرد![/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از اين پس، يکي در ميان بايد منتظر يک NFS خوب و متوسط باشيم! زيرا همانطور که در بالا توضيح داده شد، استوديوي EA Black Box به دو بخش مجزا تقسيم شده. با توجه به توضيحات John Riccitiello، به نظر مي‌رسد حال و هواي Undercover به Carbon نزديک شده باشد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد جذابيت هميشگي سري NFS در اين عنوان باشيم. پلتفورم‌هاي بازي هنوز مشخص نشده؛ ولي ناشر بازي کمپاني Electronic Arts است و از سابقه‌ي اين شرکت مي‌توان به راحتي پيش بيني کرد که Undercover براي تمامي پلتفورم‌ها منتشر مي‌شود. تاريخ انتشار اين بازي هنوز اعلام نشده. [/FONT]

http://gamersland.ir/story-278.html

خوب بلاخره من 3 بازی Juiced2_HIN - Grid - NFS را نصب کردم و با هم مقایسه کردم و فهمیدم که NFS اصلا در حد یک بازی نیست واقعا افتضاحه و میتوانم به جرات بگم Juiced2_HIN بهترین بازی Racing هست هم از لحاظ گرافیک و چیزهای دیگر .......:smile:

من که بازی رو از وست خریدم شدیدا پشیمون و ناراحتم،چون بیش از حد ویروس و تروجان توش هست،واقعا میترسم که بازی رو بریزم.
لطفا یکی یه نسخه ای رو معرفی کنه که نه ویروس داشته باشه و هم اینکه فیلماش کامل باشه،
مرسی

بله دیگه شرکتی که فقط به فکره پول باشه و به مشتریان احترام نگذاره همینه :mad: خدارا شکر دستگاه من ویروسی نشده چون بازی را از شرکت تکین تهیه کردم که فاقد هرگونه مشکلی هست;)

درود
دوستان قضیه این ویروسه چیه؟
کرک ویروس داره یا کل بازی؟
ممنون

بازی که وست داره تمام سیستم را بهم میریزه :mad: از بقیه شرکت ها بگیر مخصوصا تکین که خود من تهیه کردم هیچ مشکلی نداره

NFS که بابا اصلا گرافیکش خیلی داغونه! مدل ها زیادی ساده هستند! TEXTURE واقعا ضعیف بود! اول بازی هلی کوپتر ها رو نشون می ده یاد بازی های PS1 می افتی

را نصب کردم و با هم مقایسه کردم و فهمیدم که NFS اصلا در حد یک بازی نیست واقعا افتضاحه و میتوانم به جرات بگم Juiced2_HIN بهترین بازی Racing هست هم از لحاظ گرافیک و چیزهای دیگر .......
خیلی مقایسه جالبی بود کلا grid سبکش با این دو تا فرق داره.سبک این دوتا و کلا این دو تا هم جفتشون به علت بیش از حد تخیلی بودن(نظر شخصی) مفت نمیرزن:دی

پ.ن: من همون برم GTR بازی کنم الان اینا میان...

خیلی مقایسه جالبی بود کلا grid سبکش با این دو تا فرق داره.سبک این دوتا و کلا این دو تا هم جفتشون به علت بیش از حد تخیلی بودن(نظر شخصی) مفت نمیرزن:دی

شاید منظورت از تخیلی بودن صحنه های 16 + هست :biggrin1::biggrin1: ولی به شخصه Juiced واقعا از هر لحاظ از NFS بهتر است

شاید منظورت از تخیلی بودن صحنه های 16 + هست :biggrin1::biggrin1: ولی به شخصه Juiced واقعا از هر لحاظ از NFS بهتر است
تا اونجایی که ما می دونیم Juiced2 یکی از فجایع بازی سازی بود تا همین 2-3 ماه پیش :-"...
به نظر من بازی خیلی خوبه ولی باید رو بالاترین تنظیمات بازی کنید که خوب سیستمه خوبی هم می خواد... ولی در کل EA باید یه مدت به سری NFS استراحت بده... دیگه داره به 13 قسمت می رسه که اگه همینجوری پیش بره میزنه رو دسته سری بازی های StarWars (نوزده قسمت) و James Bond (هفده قسمت) :laughing:
خودم به شخصه بازی رو منزل یکی از دوستان حدود 45 دقیقه بازی کردم... راضی هم بودم...
به هر حال هرچی باشه ما با NFS بزرگ شدیم :love:
البته اینا نظر شخصی بود... خواهش می کنم حمله ور نشید :biggrin1:

دیگه هر چی باشه از juiced بهتره.
juiced در گیم بلی هم ضعف داره و بازی بعد از مدتی تکراری میشه.در ضمن گرافیک juicedهمچین باحال هم نیست:biggrin1:
حالا هر کسی سلیقه ای داره....

اینهمه تو این تاپیک پست زده شده
ولی هیچ چیزی راجع به بازی گفته نشده
به هر حال سلایق مختلفه به جای اینکه بحث کنیم بازی خوبه یا نه کمی راجع به خود بازی صحبت کنید
مثلا راجع به بهترین ماشین تو هر تایر
به نظر شما بهترین ماشین تو هر تایر چه ماشینیه؟؟
من تو تایر 1 بوگاتی رو گرفتم ولی زیاد ازش راضی نیستم.تاپ اسپیدش خوبه ولی شتابش اونچیزی نیست که نشون میده.هندلینگش معمولیه.نظرتون راجع لامبورگینی چیه؟؟

ببخشید دوستان چرا بعضی اوقات در حین مسابقه صفحه می ایسته و بازی و رو لود میکنه؟
اگر دقت کنی زمانیکه صفحه وامیسته گرافیک در حال بارگذاری قسمت های جلوتره و تا اونا لود نشه صفحه همچنان گیر می کنه که البته با گرافیک بالا چنین مشکلی به هیچ وجه پیش نمیاد.
نظرتون راجع لامبورگینی چیه؟؟
LP650 بود به نظرم خیلی ماشین بی نظیریه. مخصوصاً زمانی که بادی و فلپ و اسپویلر میذاری دیگه نمونه نداره. هندلینگ خوبی هم داره

نخير بنده خيلي دوست دارم بعضي ها كه فكر مي كنن خيلي بارشونه به بقيه نشون بدم تا بقيه هم بشناسن كه چه نابغه هايي هستن شما هم لحنتو درست كن تا من هم باهات كنار بيام نگران كارت گرفتن منم نمي خواد باشي اينو كساي ديگه تعيين مي كنن
من نمي دونم راستش خيلي حرفات جالبه مخصوصا اينكه توي هر پست اطلاعاتش عوض ميشه حداقل پاي حرفاي خودت باش خودت داري مي گي ابجكت فكر مي كني سايه يه ابجكت مثل بقيه چيزا حساب ميشه؟ يعني شما توي بازي زماني كه گزينه ي كيفيت ابجكت هارو تغيير مي دي كيفيت سايه هاتم تغيير مي كنه؟ ديگه هم اينكه هنوز من نتونستم سايه هاي پوياي بازي رو با aa درست كنم حالا اگه شما مي توني حتما نابغه اي ديگه
سر 6x هم كه اول مي گفتي ساپورت نمي كنه حالا مي گي مي كنه اما استاندارد نيست سعي كن حرفي كه مي زني پاش باشي من خودم مي دونم كه استاندارد نيست اما خيلي راحت ساپورت مي كنه اين مسئله هست
توی این پستتم توهین کردی، انگار نمی تونی درست صحبت کنی تو کلا،تو هم اینجا شغلت شناسوندن نابغه ها به بقیه نیست، حواست به خودت باشه کافیه.
اگه از نظر جنابعالی ساپورت نکردن با استاندارد نبودن فرق می کنه ،دیگه مشکل دستور زبان شماست، بجای اینکه حرفای منو با هم مقایسه کنی، حرف خودت رو اثبات کن، یه تصویر از Setting یه بازیPC نشون بده که برای AA مقدار 6X رو هم گذاشته باشه،
اگرم میگی با برنامه های دیگه 6X رو به بازی اعمال میکنی، Shot اون رو هم بزار که همه استفاده کنن ،حتما هم رو کارت Nvidia باشه،چون از اول هم گفتم کارت Nvidia

راجع به Shadows هم باز واسه خودت تفسیر کردی،معلومه که سایه ها با آبجکتها فرق می کنن و بیشتر با تکنیکای Shadow Mapping و Shadow Volume بهشون اضافه میشن که پردازش سنگینی می خواد که تا اینجا میشه HardShadow درست کرد،اون Soft Shadow که شما گفتی هم که هیچ ربطی به AA نداشت رو میشه با یه تکنیک اضافی تر برای سایه ها ایجاد کرد که همه چیز فقط سایه تاریک یا کاملا در نور نباشه.
من گفتم FSAA به تمام فریم اعمال میشه، سایه هم شاملش میشه، فرقی نمی کنه،حرفمم عوض نکردم.

آخرین ویرایش:
توی این پستتم توهین کردی، انگار نمی تونی درست صحبت کنی تو کلا،تو هم اینجا شغلت شناسوندن نابغه ها به بقیه نیست، حواست به خودت باشه کافیه.
اگه از نظر جنابعالی ساپورت نکردن با استاندارد نبودن فرق می کنه ،دیگه مشکل دستور زبان شماست، بجای اینکه حرفای منو با هم مقایسه کنی، حرف خودت رو اثبات کن، یه تصویر از Setting یه بازیPC نشون بده که برای AA مقدار 6X رو هم گذاشته باشه،
اگرم میگی با برنامه های دیگه 6X رو به بازی اعمال میکنی، Shot اون رو هم بزار که همه استفاده کنن ،حتما هم رو کارت Nvidia باشه،چون از اول هم گفتم کارت Nvidia

راجع به Shadows هم باز واسه خودت تفسیر کردی،معلومه که سایه ها با آبجکتها فرق می کنن و بیشتر با تکنیکای Shadow Mapping و Shadow Volume بهشون اضافه میشن که پردازش سنگینی می خواد که تا اینجا میشه HardShadow درست کرد،اون Soft Shadow که شما گفتی هم که هیچ ربطی به AA نداشت رو میشه با یه تکنیک اضافی تر برای سایه ها ایجاد کرد که همه چیز فقط سایه تاریک یا کاملا در نور نباشه.
من گفتم FSAA به تمام فریم اعمال میشه، سایه هم شاملش میشه، فرقی نمی کنه،حرفمم عوض نکردم.
بابا شما هم دیگه ول کنید اینجا که جای ای صحبتها نیست اینجا تاپیک nfs هستش نه AA یا FAA یا SHADOW

مطمئنا سازنده های بازی هم از من و شما بیشتر حالیشون بوده ;)

--------------------------------------------
دوستانی که از تکین گرفتن مطمئن هستن که کامله؟ (ویدیو هارو میگم)
---------------
بعد هم گرافیک بازی مشکل خاصی به نظر بنده نداره فقط باید تنظیمات گرافیکو ببری بالا اونوقت جذاب میشه
مخصوصا نور خورشید که میتابه تو ماشین یا رو اسفالت

دستی ها و پیچ ها هم تو بازی خوب شده (ولی یکم بازیو آسون کرده) البته من اولاشم

highway battle ها هم خیلی حال میده
طراحی ماشین های متفرقه تو شهر هم خوب شده

اینا نکات مثبت به نظر من بود (چیزایی که یادم بود)

بابا شما هم دیگه ول کنید اینجا که جای ای صحبتها نیست اینجا تاپیک nfs هستش نه AA یا FAA یا SHADOW
--------------------------------------------
دوستانی که از تکین گرفتن مطمئن هستن که کامله؟ (ویدیو هارو میگم)
---------------
بازی وست هم ویدیو هاش کامله، اما اولا سری اولش حداقل کرکش ویروسی بود باید کرکش رو خودت جدا بگیری، دوما دیگه احتمالا نمی تونی Undercover رو ازش بخری ،چون یکی از فروشنده هاش گفت که بازی ممنوع شده!!

راست میگی شما، باید بحثای جنبی رو کم کرد ، اما خوب شروع کننده ی بحث من نبودم ،من داشتم راجع به بازی صحبت می کردم که یه پست نامربوط به بازی باعث ایجاد این صحبتها و اتلاف وقت همه شد.:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or