Need For Speed Undercover

Darkman_Need_for_Speed.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آخرين شماره از سري بازي‌هاي Need for Speed با نام ProStreet، نتوانست موفقيت عناوين قبلي را کسب کند و بسياري از طرفداران را نااميد کرد. اکنون مدير کمپاني Electronic Arts يعني John Riccitiello عنوان بعدي از اين سري را با نام Need for Speed Undercover کليد زد. وي بيان کرد تيم سازنده(استوديوي EA Black Box) به دو بخش تقسيم شده. در نتيجه هر تيم فرصت بيشتري براي کار بر روي بازي خود دارد. همچنين او افزود نزديک به دو سال از ساخت بازي Undercover مي‌گذرد. Riccitiello اين عنوان را بهتر از ProStreet و چند بازي اخير دانست و بيان کرد Undercover شامل داستاني غني خواهد بود. در پايان او اشاره‌اي به فيل سينمايي Transporter کرد و جو بازي را با آن مقايسه کرد![/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از اين پس، يکي در ميان بايد منتظر يک NFS خوب و متوسط باشيم! زيرا همانطور که در بالا توضيح داده شد، استوديوي EA Black Box به دو بخش مجزا تقسيم شده. با توجه به توضيحات John Riccitiello، به نظر مي‌رسد حال و هواي Undercover به Carbon نزديک شده باشد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد جذابيت هميشگي سري NFS در اين عنوان باشيم. پلتفورم‌هاي بازي هنوز مشخص نشده؛ ولي ناشر بازي کمپاني Electronic Arts است و از سابقه‌ي اين شرکت مي‌توان به راحتي پيش بيني کرد که Undercover براي تمامي پلتفورم‌ها منتشر مي‌شود. تاريخ انتشار اين بازي هنوز اعلام نشده. [/FONT]

http://gamersland.ir/story-278.html

چه ويروسي بود من از وست گيم خريدم كسي اين ويروس كه وارد PC من شد رو تجربه كرده؟
منم از وست خريدم ، كيفيتش كه خيلي بده ،‌تازه اولشم كه بازي ميخواد بياد يه صفحه شبيه به داس بازميشه!
منم یه لحظه اولش فکر کردم رفتم توی آنلاین ! بعد دوزاریم افتاد که ... (با توجه به اسمش!)
يعني من دارم آنلاين بازي ميكنم؟فكر نكنم ،‌مگه اين بازي هم مولتي پلير و سينگل پلير داره؟

سلام . منم اين بازيو دارم انجام ميدم ، تا الان نه افت فريم داشته نه مشكل ديگه !
الانم رسيدم به اون مرحله كه بايد چندتا ماشين بدزديم ، فقط احساس ميكنم چندتا از ويديوهاي بازي حذف شده ! :confused:

تازه اولشم كه بازي ميخواد بياد يه صفحه شبيه به داس بازميشه!
اون صفحه ربطی به وست و غیر وست نداره بقیه نسخه ها هم به همین صورت هستند.
فقط احساس ميكنم چندتا از ويديوهاي بازي حذف شده !
هیچ ویدیویی از بازی حذف نشده.

چشای من بد میبینه یا Aa بازی واقعا اینقدر ضعیفه ؟؟
من تازه فهمیدم که AA اصلا کار نمی کنه توی این بازی،حداقل رو سایه ها که اصلا کار نمیکنه ،یعنی فقط 20 متر جلوتر همه چی رو پله پله میبینی و زاویه دیدت افتضاح پایینه
تازه من توی Options>Graphic Prefrence>AA هم بجای 8XAA هم 6XAA رو دیدم که نمی دونم روی کارت Nvidia چه معنی داره؟؟! ،یعنی سازنده ازسخت افزار PC هیچی حالیش نبوده عملا!
در کل به قول یکی از نقد نویسا ، این بازی از نظر فنی واقعا یه کابوسه، افتضاح کامل!

من اين بازي رو برا PC گرفتم ولي يهو نفهميدم از كجا خوردم:hurted1:
يه ويروس افتاد تو كامپيوتر كه رسما ويندوز به ..... :-"
چه ويروسي بود من از وست گيم خريدم كسي اين ويروس كه وارد PC من شد رو تجربه كرده؟
آقا خیلی بازی خوب بود،همه رو هم گرفتار ویروس کرد
من پست قبلی اخطار دادم خوب، اونایی که از وست خریدن حواسشون باشه، کرک آلودس به Trojan Downloader که همه ی فایلای EXE و در حال اجرا و هر چیزیرو که اجرا کنید آلوده میکنه و باید بعدا همرو پاک کنید ، اگه مجبور نشید ویندوز عوض کنید.
،کرک سالم رو خودتون دانلود کنید

سلام . منم اين بازيو دارم انجام ميدم ، تا الان نه افت فريم داشته نه مشكل ديگه !
الانم رسيدم به اون مرحله كه بايد چندتا ماشين بدزديم ، فقط احساس ميكنم چندتا از ويديوهاي بازي حذف شده ! :confused:
چیزی حذف نشده، کلا Cute Scene های بازی اونقد خشک و بی معنی هستن که دیدنشون اصلا حسی به آدم نمیده ، اگر اون MagicQ هم اون وسط نبود ، معلوم نبود میخوان با چی Ad بزنن!

آخه پسر خوب نمیشد قبل ار خرید یک نگاهی به این تاپیک مینداختی تا ببینی چند نفر سر این بازی ویروسی شدن.... بیشتری هم از وست خریده بودن..
بله ... تمام کسانی که از وست گرفتم همین مشکلو دارن متاسفانه ....
من fdisk کردم .....
آقا خیلی بازی خوب بود،همه رو هم گرفتار ویروس کرد
من پست قبلی اخطار دادم خوب، اونایی که از وست خریدن حواسشون باشه، کرک آلودس به Trojan Downloader که همه ی فایلای EXE و در حال اجرا و هر چیزیرو که اجرا کنید آلوده میکنه و باید بعدا همرو پاک کنید ، اگه مجبور نشید ویندوز عوض کنید.
،کرک سالم رو خودتون دانلود کنید
اخ اخ عجب قلطي كردم اين تاپيك رو نخوندم واييييي
زنگ زدم شعبه فرمانيه ميگه ما اصلا NFS undercover نداريم ميگم من از شما خريدم ميگه نه اشتباه ميكنيد(رسما تعطيل بود)
زنگ زدم شعبه اصلي ميگه يه كرك گذاشتيم تو سايت از اون استفاده كن ولي ما چيزي نديدم
اگر يه كركي سالم داشتيد پيش ما بيايد

اخ اخ عجب قلطي كردم اين تاپيك رو نخوندم واييييي
زنگ زدم شعبه فرمانيه ميگه ما اصلا NFS undercover نداريم ميگم من از شما خريدم ميگه نه اشتباه ميكنيد(رسما تعطيل بود)
زنگ زدم شعبه اصلي ميگه يه كرك گذاشتيم تو سايت از اون استفاده كن ولي ما چيزي نديدم
اگر يه كركي سالم داشتيد پيش ما بيايد

اونها قاطی نکردن.. فقط می خواستن دست به سرت کنند..:laughing:

من تازه فهمیدم که AA اصلا کار نمی کنه توی این بازی،حداقل رو سایه ها که اصلا کار نمیکنه ،یعنی فقط 20 متر جلوتر همه چی رو پله پله میبینی و زاویه دیدت افتضاح پایینه
تازه من توی Options>Graphic Prefrence>AA هم بجای 8XAA هم 6XAA رو دیدم که نمی دونم روی کارت Nvidia چه معنی داره؟؟! ،یعنی سازنده ازسخت افزار PC هیچی حالیش نبوده عملا!
در کل به قول یکی از نقد نویسا ، این بازی از نظر فنی واقعا یه کابوسه، افتضاح کامل
!

سايه هاي بازي اصلا هيچ ربطي به aa بازي نداره اون بحش كلا جدا هست
بعد زاويه ي ديد هم غلطه كلا زاويه يعني چي حداقل بگو همون draw distance
بعد ما 6x هم داريم منظورت چي بود دقيقا؟
بعدشم اينكه سازننده هاي بازي مطمئن باش كه خيلي حاليشونه اما زمان كم ساخت و فرصت كمي كه داشتن باعث شده انطوري بشه

سايه هاي بازي اصلا هيچ ربطي به aa بازي نداره اون بحش كلا جدا هست
بعد زاويه ي ديد هم غلطه كلا زاويه يعني چي حداقل بگو همون draw distance
بعد ما 6x هم داريم منظورت چي بود دقيقا؟
بعدشم اينكه سازننده هاي بازي مطمئن باش كه خيلي حاليشونه اما زمان كم ساخت و فرصت كمي كه داشتن باعث شده انطوري بشه
کی گفته سایه ها جداست؟میشه دلیل فنیشو بگی ما هم بفهمیم؟؟

توی همه ی Engine ها سایه ها هم طبق تنظیمات داده شده رندر میشن و باید AA بهشون اعمال بشه ،بجز موتورهایی که از روشهای مرسوم برای AA استفاده نمی کنن مثل موتور Unreal که خودش یه تکنیک خاص داره برای AA یا موتور X-Ray در بازی Stalker که بازم روش deferred rendering رو برای AA داشت.

در ضمن من گفتم 6XAA روی Nvidia ! ، کارتای Nvidia اصلا این متد AA رو ندارن و بعد از 4XAA روش 8XAA رو دارن. کارتای ATI هم بعضی جاها ساپورتش می کنن ولی کلا استاندارد بازی PC نیست،
دوست عزیز! ،شما اگر با کنسول بازی میکنی، چرا میای توی تاپیک PC اینقدر مطمئن جواب فنی میدی؟
ویرایش: سازنده های این بازی فقط به پول فکر می کردن و واسه همین هم بازیو خیلی راحت Port کردن واسه PC.این اولین بازیی هست که میبینم سازنده یه همچین گزینه ای رو واسه خودش ، تازه بدون کاربری گذاشته رفته.
خیلی جالبه اگر بگیم که EA واقعا توی این یک سال برای ساخت این بازی وقت کم آورده!!،نمیدونم چه دلیلی داره که به هر قیمتی بخوایم از همه ی کارای EA دفاع کنیم؟!

آخرین ویرایش:
من باز یرو از APPLE گرفتم
الان هم بعد از 4-5 ساعت بازی اومدم
اصلا افت فریمی نداره
خبری هم از ویروس نیست
کلی هم داریم حال می کنیم باهاش

اون صفحه ربطی به وست و غیر وست نداره بقیه نسخه ها هم به همین صورت هستند.
خب پس ، از این نظر خیالم راحت شد ، فکر میکردم مشکل از سیستم من هست.
ولی در مورد اینکه اسم رقبام اکثرا فارسیه و ایرانیه کسی نظر نداره ؟
یه سواله دیگه؛ شما مراحل رو با زدن tab و رد کردن ریس ها میگذرانید ؟:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or