Need For Speed Undercover

Darkman_Need_for_Speed.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آخرين شماره از سري بازي‌هاي Need for Speed با نام ProStreet، نتوانست موفقيت عناوين قبلي را کسب کند و بسياري از طرفداران را نااميد کرد. اکنون مدير کمپاني Electronic Arts يعني John Riccitiello عنوان بعدي از اين سري را با نام Need for Speed Undercover کليد زد. وي بيان کرد تيم سازنده(استوديوي EA Black Box) به دو بخش تقسيم شده. در نتيجه هر تيم فرصت بيشتري براي کار بر روي بازي خود دارد. همچنين او افزود نزديک به دو سال از ساخت بازي Undercover مي‌گذرد. Riccitiello اين عنوان را بهتر از ProStreet و چند بازي اخير دانست و بيان کرد Undercover شامل داستاني غني خواهد بود. در پايان او اشاره‌اي به فيل سينمايي Transporter کرد و جو بازي را با آن مقايسه کرد![/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از اين پس، يکي در ميان بايد منتظر يک NFS خوب و متوسط باشيم! زيرا همانطور که در بالا توضيح داده شد، استوديوي EA Black Box به دو بخش مجزا تقسيم شده. با توجه به توضيحات John Riccitiello، به نظر مي‌رسد حال و هواي Undercover به Carbon نزديک شده باشد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد جذابيت هميشگي سري NFS در اين عنوان باشيم. پلتفورم‌هاي بازي هنوز مشخص نشده؛ ولي ناشر بازي کمپاني Electronic Arts است و از سابقه‌ي اين شرکت مي‌توان به راحتي پيش بيني کرد که Undercover براي تمامي پلتفورم‌ها منتشر مي‌شود. تاريخ انتشار اين بازي هنوز اعلام نشده. [/FONT]

http://gamersland.ir/story-278.html

میشه بگید من باید چیکار کنم...؟؟!!!:((:(
اگر مدت زیادی از آلوده شدن سیستمت نگذشته باشه، میتونی یه آنتی ویروس خوب مثل Node 32 یا Kasper رو نصب و آپدیت کنی و بزاری که سیستمت رو Full Scan بکنه، همه ی فایلای آلوده رو پیدا و پاک کنه
بعد از چند بار تکرار این عمل می تونی برنامه هایی رو که خراب شدن دوباره نصب کنی و Task Manger رو هم که غیر فعال شده با این برنامه دوباره فعال کن.

من خودم همین کارو کردم، البته یه صبح تا شب طول کشید، از نصب دوباره ی ویندوز خیلی بیشتر وقت میگیره.

آخرین ویرایش:
اگر مدت زیادی از آلوده شدن سیستمت نگذشته باشه، میتونی یه آنتی ویروس خوب مثل Node 32 یا Kasper رو نصب و آپدیت کنی و بزاری که سیستمت رو Full Scan بکنه، همه ی فایلای آلوده رو پیدا و پاک کنه
بعد از چند بار تکرار این عمل می تونی برنامه هایی رو که خراب شدن دوباره نصب کنی و Task Manger رو هم که غیر فعال شده با این برنامه دوباره فعال کن.

من خودم همین کارو کردم، البته یه صبح تا شب طول کشید، از نصب دوباره ی ویندوز خیلی بیشتر وقت میگیره.

ببخشید وقتی اوون برنامه فعال سازی task manager رو میزنم یه صفحه میاره... که نمیدوونم باید چیکار کنم :confused: خلاصه منو یه جوری غیر از FDISK کردن ازاین بدبختی در ارید:(:(
تازه من چه بدشانسم... خیر سرمون یه چند روزی اومده بورم تهران(ما تو شهرستان میشیم) دیدم که وست اورده ... خریدم ووو... .... (الهی چشم کور میشد )

روی یه ویندوز جدید بازی رو ریختم هم نادم از بین رفت هم مشکل task manager پیش اومد،در حالیکه پچ فعالسازیه task manager هم دیگه کار نمیکنه
ویندوز جدید ریختی، بعد دوباره رفتی کرک یا فایلای آلوده رو اجرا کردی؟؟ ، هیچ فایده نداره این کار

من گفتم اول باید همه ی هارد دیسک رو اسکن کنی تا یه دونه ویروسم نمونده باشه، نصفه نیمه که نمیشه اینکارو کرد!!

هنوز رو نصب و ویروس ها گیر دارید؟:smile:
من بیشتر بازی رو رفتم. و سیستم خاصی نمی خواد (اخه اصلا بازی گرافیکی نداره)
شهر هم که ساختن گرافیک که نداره هیچ.............. فوق العاده زشته
راستی اواخر بازی یک پوستر nfs با اسمی شبیه crod ? رو نشون میده که نمی دونم شاید اسم بازی بعدی که قراره بزودی بیاد!!

ویندوز جدید ریختی، بعد دوباره رفتی کرک یا فایلای آلوده رو اجرا کردی؟؟ ، هیچ فایده نداره این کار

من گفتم اول باید همه ی هارد دیسک رو اسکن کنی تا یه دونه ویروسم نمونده باشه، نصفه نیمه که نمیشه اینکارو کرد!!
البته فکر کنم که مخاطب شما در وهله ی اول idahadi21 بودند،ولی من هم کلا به دلایلی قصد تعویض ویندوز رو داشتم،خواستم بگم که با ویندوز نو و ناد آپدیت شده هم باز به مشکل میخورم،ویروسها و تروجان های سی دی بازی خیلی بیشتر از این حرفاست.انگار باید از این بازی صرف نظر کرد.
متشکر

آخرین ویرایش:
میگم یکی بگه قضیه این فیلما چیه
من تا اونجا که با mandez (اون زنه) کورس میزاری رو رفتم ول تا حالا به فیلم درست حسابی ندیدم
فقط دو تا فیلم بود که یکیش یه مرده داشت با تلفن حرف میزذ(اسمش یادم نیست) فقط 20 ثانیه بود یکیشم دختره حرف میزد که 8ثانیه هم نمیشد
نسخه سرزمین
ولی کلا بازی خوبیه گرافیک زیبایی داره گیم پلی هم خوب بهتر از prostreet هستش

شهر هم که ساختن گرافیک که نداره هیچ.............. فوق العاده زشته

چرا گرافیک داره باید تو تنظیمات گرافیک رو ببری بالا منم اول همین فکرو میکردم
راستی مپ رو دیدین چقدر بزرکه انگار یه کشور برا خودش

کی گفته سایه ها جداست؟میشه دلیل فنیشو بگی ما هم بفهمیم؟؟

توی همه ی Engine ها سایه ها هم طبق تنظیمات داده شده رندر میشن و باید AA بهشون اعمال بشه ،بجز موتورهایی که از روشهای مرسوم برای AA استفاده نمی کنن مثل موتور Unreal که خودش یه تکنیک خاص داره برای AA یا موتور X-Ray در بازی Stalker که بازم روش deferred rendering رو برای AA داشت.

در ضمن من گفتم 6XAA روی Nvidia ! ، کارتای Nvidia اصلا این متد AA رو ندارن و بعد از 4XAA روش 8XAA رو دارن. کارتای ATI هم بعضی جاها ساپورتش می کنن ولی کلا استاندارد بازی PC نیست،
دوست عزیز! ،شما اگر با کنسول بازی میکنی، چرا میای توی تاپیک PC اینقدر مطمئن جواب فنی میدی؟
ویرایش: سازنده های این بازی فقط به پول فکر می کردن و واسه همین هم بازیو خیلی راحت Port کردن واسه PC.این اولین بازیی هست که میبینم سازنده یه همچین گزینه ای رو واسه خودش ، تازه بدون کاربری گذاشته رفته.

اينم بازي silent hill 5 با 16x انتي
k065aw.jpg

خیلی جالبه اگر بگیم که EA واقعا توی این یک سال برای ساخت این بازی وقت کم آورده!!،نمیدونم چه دلیلی داره که به هر قیمتی بخوایم از همه ی کارای EA دفاع کنیم؟!

پسر خوب من حرفي كه مي زنم بهش اطمينان دارم سايه هاي بازي كلا بحثش جدا هست سايه هاي بازي ها يك كار جداگانه و تقريبا دشوار هست كه نياز به كار بالايي داره كلا در بازي ها سايه هاي پويا با روش هاي ديگه اي لبه هاشون صاف مي شن كلا فكر كردي سازننده ها بي كار هستن كه گزينه اي به اسم soft shadow بذارن اگه با aa درست مي شد
هيچ سايه ي پويايي با aa درست بشو نيست هيچ تاثيري هم روش نداره من حتي زماني كه با 16x هم بازي مي كنم يه كم هم تفاوت نمي بينيم من 100 تا بازي اگه مي خواي عكساشونو مي ذارم كه 1 ابسيلون هم فرق نكردن
بعدشم اينو كي گفته nvidia نمي تونه 6x ساپورت كنه اتفاقا هيچ ربطي نداره بيا با من نرم افزارهاي ديگه همه بازي ها رو روي 6x ران مي كنم كلا بازم معلومه كه چقدر اطلاعات داري
نكته بعد هم اينكه تو نمي خواد به من بگي كنسول باز من همه ي دستگاهارو از اول عمرم داشتم اون موقعي هم كه من با كامپيوتر بازي مي كردم تو هنوز تو خوابتم نديده بودش

بعدشم اينا هيچ ربطي به دفاع نداره همه مي دونن كه يك سال براي ساخت بازي هاي شاخ اين نسل خيلي كمه فرض كنيد kill zone يا bia مي خواستن يك ساله عرضه بشن مطمئنا چيزي از بازي نمي موند

آخرین ویرایش:
آقا يه سوال! من كرك سالم رو از كجا ميتونم دانلود كنم؟ تو gamecopyworld كه همون كرك لعنتي 44.4 مگي Reloaded اه.
در ضمن، اين ويروس لعنتي exe ها رو خراب ميكنه؟ مثل jeefo32 نباشه؟ يه بار بدبختمون كرد هر چي exe داشتيم پاك شد. :sick:

پسر خوب من حرفي كه مي زنم بهش اطمينان دارم سايه هاي بازي كلا بحثش جدا هست سايه هاي بازي ها يك كار جداگانه و تقريبا دشوار هست كه نياز به كار بالايي داره كلا در بازي ها سايه هاي پويا با روش هاي ديگه اي لبه هاشون صاف مي شن كلا فكر كردي سازننده ها بي كار هستن كه گزينه اي به اسم soft shadow بذارن اگه با aa درست مي شد
هيچ سايه ي پويايي با aa درست بشو نيست هيچ تاثيري هم روش نداره من حتي زماني كه با 16x هم بازي مي كنم يه كم هم تفاوت نمي بينيم من 100 تا بازي اگه مي خواي عكساشونو مي ذارم كه 1 ابسيلون هم فرق نكردن
بعدشم اينو كي گفته nvidia نمي تونه 6x ساپورت كنه اتفاقا هيچ ربطي نداره بيا با من نرم افزارهاي ديگه همه بازي ها رو روي 6x ران مي كنم كلا بازم معلومه كه چقدر اطلاعات داري
نكته بعد هم اينكه تو نمي خواد به من بگي كنسول باز من همه ي دستگاهارو از اول عمرم داشتم اون موقعي هم كه من با كامپيوتر بازي مي كردم تو هنوز تو خوابتم نديده بودش
شما ظاهرا خیلی اصرار داری حرفای اشتباهت رو اثبات کنی،کاشکی یه کم می تونستی توی بحثای فنی با بقیه تعامل کنی و حرفو قبول کنی و وقت بقیه رو نگیری،لحن صحبتت رو هم عوض کن اگر می خوای جریمه نشی.

اون SoftShadows که میگی یه تکنیک دیگس برای محو کردن لبه های سایه و نه برطرف کردن Aliasing ، همه ی کارتای گرافیک PC از تکنیک های FSAA پشتیبانی می کنن، یعنی از SuperSampling برای بهبود لبه ها و اعوجاج در کل فریم رندر شده استفاده می کنن،یعنی نمونه های با رزولوشن 2 یا 4 برابر بزرگتر فریم رو درس می کنن تا بتونن کیفیتو بالا ببرن،
اینم شامل همه ی Object های صحنه و از جمله سایه ها میشه و اونم مستثنا نیست،اما بعضی تکنیک ها مثل HDR قبلا با FSAA همخونی نداشتن ِآ مثلا موتور Unreal که این مشکلا هم حل شده.تازه بحث TRMSAA رو هم که کیفیت بالاتری دارن نمیکنیم،

اون 6X رو هم که اصرار می کنی کارت Nvidia داره،خودت ببین داری جلوی اینهمه بازیباز میگی که خیلیاشون بازیهای دیگه رو هم بازی کردن و میدونن و دیدن که 6X استاندارد نیست، برای بار چندم میگم،اصلا استاندارد بازیهای PC نیست و هیچ سازنده ای اون رو توی بازی لحاظ نمیکنه، مگر بازیهایی که اختصاصا با کارتای ATI هم بهینه شده باشن، حالا شاید شما دوس داشته باشی بازی رو با روش 6XAA یا 10.5XAA بازی کنی !! ، اینش دیگه به خودت مربوط میشه .

آقا يه سوال! من كرك سالم رو از كجا ميتونم دانلود كنم؟ تو gamecopyworld كه همون كرك لعنتي 44.4 مگي Reloaded اه.
در ضمن، اين ويروس لعنتي exe ها رو خراب ميكنه؟ مثل jeefo32 نباشه؟ يه بار بدبختمون كرد هر چي exe داشتيم پاك شد. :sick:
شما کرک سالم رو از اینجا بگیر،مشکلت حل میشه
این ویروسه همه ی EXE ها رو آلوده می کنه، رجیستری رو دستکاری میکنه و Task Manager و Regedit رو هم غیر فعال میکنه.

یه نکته میخواستم بهش اشاره کنم.این کندی بازی و افت فریم ممکنه به خاطر همین ویروس هم باشه تا حدی.یعنی خود بازی این قد هم که شما میگین بد فریم نمیده.
من خودم وقتی با یه برنامه مثل task manager وقتی سیستم ویروسی بود دیدمcpu usage را دیدم حدود 30 %بود که این برای یه سیستم که برنامه ای در حال اجرا نداره زیاده...

بچه ها نسخه سرزمین رو نخرن چون بیشتر فیلم ها ی توش یا حذف شده یا بریده شده
اینو مطمئنم
اصلا بازی رو که اجرا می کنی یه فقط ارم EA هستش بعد هم تو خیابونی حتی اون مرحله که ماشین میدزدی یهو نشون میده که سوار یه wolksvagon باید ببریش مقصد اخرش هم هیچی
درکل انقدر بریدن که من هیچی از داستان نفهمیدم
اگه میشه بگین که نسخه کاملو کی داره ؟

من که بازی رو از وست خریدم شدیدا پشیمون و ناراحتم،چون بیش از حد ویروس و تروجان توش هست،واقعا میترسم که بازی رو بریزم.
لطفا یکی یه نسخه ای رو معرفی کنه که نه ویروس داشته باشه و هم اینکه فیلماش کامل باشه،
مرسی

شما ظاهرا خیلی اصرار داری حرفای اشتباهت رو اثبات کنی،کاشکی یه کم می تونستی توی بحثای فنی با بقیه تعامل کنی و حرفو قبول کنی و وقت بقیه رو نگیری،لحن صحبتت رو هم عوض کن اگر می خوای جریمه نشی.

اون SoftShadows که میگی یه تکنیک دیگس برای محو کردن لبه های سایه و نه برطرف کردن Aliasing ، همه ی کارتای گرافیک PC از تکنیک های FSAA پشتیبانی می کنن، یعنی از SuperSampling برای بهبود لبه ها و اعوجاج در کل فریم رندر شده استفاده می کنن،یعنی نمونه های با رزولوشن 2 یا 4 برابر بزرگتر فریم رو درس می کنن تا بتونن کیفیتو بالا ببرن،
اینم شامل همه ی Object های صحنه و از جمله سایه ها میشه و اونم مستثنا نیست،اما بعضی تکنیک ها مثل HDR قبلا با FSAA همخونی نداشتن ِآ مثلا موتور Unreal که این مشکلا هم حل شده.تازه بحث TRMSAA رو هم که کیفیت بالاتری دارن نمیکنیم،

اون 6X رو هم که اصرار می کنی کارت Nvidia داره،خودت ببین داری جلوی اینهمه بازیباز میگی که خیلیاشون بازیهای دیگه رو هم بازی کردن و میدونن و دیدن که 6X استاندارد نیست، برای بار چندم میگم،اصلا استاندارد بازیهای PC نیست و هیچ سازنده ای اون رو توی بازی لحاظ نمیکنه، مگر بازیهایی که اختصاصا با کارتای ATI هم بهینه شده باشن، حالا شاید شما دوس داشته باشی بازی رو با روش 6XAA یا 10.5XAA بازی کنی !! ، اینش دیگه به خودت مربوط میشه .
\

نخير بنده خيلي دوست دارم بعضي ها كه فكر مي كنن خيلي بارشونه به بقيه نشون بدم تا بقيه هم بشناسن كه چه نابغه هايي هستن شما هم لحنتو درست كن تا من هم باهات كنار بيام نگران كارت گرفتن منم نمي خواد باشي اينو كساي ديگه تعيين مي كنن
من نمي دونم راستش خيلي حرفات جالبه مخصوصا اينكه توي هر پست اطلاعاتش عوض ميشه حداقل پاي حرفاي خودت باش خودت داري مي گي ابجكت فكر مي كني سايه يه ابجكت مثل بقيه چيزا حساب ميشه؟ يعني شما توي بازي زماني كه گزينه ي كيفيت ابجكت هارو تغيير مي دي كيفيت سايه هاتم تغيير مي كنه؟ ديگه هم اينكه هنوز من نتونستم سايه هاي پوياي بازي رو با aa درست كنم حالا اگه شما مي توني حتما نابغه اي ديگه
سر 6x هم كه اول مي گفتي ساپورت نمي كنه حالا مي گي مي كنه اما استاندارد نيست سعي كن حرفي كه مي زني پاش باشي من خودم مي دونم كه استاندارد نيست اما خيلي راحت ساپورت مي كنه اين مسئله هست

اين حرفاي خودته كه داري عوضش مي كني اينجا مي ذارم كه نگي دروغ مي گي:

در ضمن من گفتم 6XAA روی Nvidia ! ، کارتای Nvidia اصلا این متد AA رو ندارن و بعد از 4XAA روش 8XAA رو دارن. کارتای ATI هم بعضی جاها ساپورتش می کنن ولی کلا استاندارد بازی PC نیست،
دوست عزیز! ،شما اگر با کنسول بازی میکنی، چرا میای توی تاپیک PC اینقدر مطمئن جواب فنی میدی؟

يا اين پست:

تازه من توی Options>Graphic Prefrence>AA هم بجای 8XAA هم 6XAA رو دیدم که نمی دونم روی کارت Nvidia چه معنی داره؟؟! ،یعنی سازنده ازسخت افزار PC هیچی حالیش نبوده عملا!

مشكل شما اينجاست كه چون توي تنظيمات كارت هاي nvidia گزينه ي 6x نمي بيني فكرم مي كني كه ساپورت نمي كنه در صورتي كه اصلا اينطور نيست مثل قبل كه توي تظمياتش براي opengl هيچ گزينه اي نبود و خيلي ها فكر مي كردن كه بازي اي كه با opengl ران مي شه نمي تونه aa ساپورت كنه در صورتي كه خيلي راحت با تنظيمات داخل بازي يا نرم افزارهاي جانبي مي شد اين كار رو انجام داد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or