Need For Speed Undercover

Darkman_Need_for_Speed.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آخرين شماره از سري بازي‌هاي Need for Speed با نام ProStreet، نتوانست موفقيت عناوين قبلي را کسب کند و بسياري از طرفداران را نااميد کرد. اکنون مدير کمپاني Electronic Arts يعني John Riccitiello عنوان بعدي از اين سري را با نام Need for Speed Undercover کليد زد. وي بيان کرد تيم سازنده(استوديوي EA Black Box) به دو بخش تقسيم شده. در نتيجه هر تيم فرصت بيشتري براي کار بر روي بازي خود دارد. همچنين او افزود نزديک به دو سال از ساخت بازي Undercover مي‌گذرد. Riccitiello اين عنوان را بهتر از ProStreet و چند بازي اخير دانست و بيان کرد Undercover شامل داستاني غني خواهد بود. در پايان او اشاره‌اي به فيل سينمايي Transporter کرد و جو بازي را با آن مقايسه کرد![/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از اين پس، يکي در ميان بايد منتظر يک NFS خوب و متوسط باشيم! زيرا همانطور که در بالا توضيح داده شد، استوديوي EA Black Box به دو بخش مجزا تقسيم شده. با توجه به توضيحات John Riccitiello، به نظر مي‌رسد حال و هواي Undercover به Carbon نزديک شده باشد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد جذابيت هميشگي سري NFS در اين عنوان باشيم. پلتفورم‌هاي بازي هنوز مشخص نشده؛ ولي ناشر بازي کمپاني Electronic Arts است و از سابقه‌ي اين شرکت مي‌توان به راحتي پيش بيني کرد که Undercover براي تمامي پلتفورم‌ها منتشر مي‌شود. تاريخ انتشار اين بازي هنوز اعلام نشده. [/FONT]

http://gamersland.ir/story-278.html

اینکه کاری نداره برید بازی رو با کمال احترام دو دستی بزنید تو سرشون تا بعد جواتون رو بدن..

البته یک قرار بگزارید با هم برید که خدای نکرده قضیه بر عکس نشه..:biggrin1:

آقا من با این بازی مشکل دارم ! بعد از انتخاب پروفایل وقتی میاد لود کنه بازی کرش میکنه و اون پیغام dont send‌ میاد !
بازی رو روی یه سیستم دیگه تست کردم مشکلی نداشت ! ویندوز هم عوض کردم تاثیری نداشت !
مشخصات سیستم :
cpu : 4200
ram 2gb
VGA : 8600GT
اگه میدونید مشکل از کجاست دریغ نکنید !
ومن الله التوفیق ...

آقا من با این بازی مشکل دارم ! بعد از انتخاب پروفایل وقتی میاد لود کنه بازی کرش میکنه و اون پیغام dont send‌ میاد !
بازی رو روی یه سیستم دیگه تست کردم مشکلی نداشت ! ویندوز هم عوض کردم تاثیری نداشت !
مشخصات سیستم :
cpu : 4200
ram 2gb
VGA : 8600GT
اگه میدونید مشکل از کجاست دریغ نکنید !
ومن الله التوفیق ...
اول از همه فایل اجرایی بازی رو با گزینه ی Run As Administrator اجرا کن،احتمالا حل میشه.
اگر نشد درایور گرافیکت رو به 178.24 آپدیت بکن ببین چی میشه، بازی رو هم با یه کرک دیگه تست کن،اگر برنامه ی دیگه ای موقع اجرای بازی داره اجرا میشه، ببندش.

درایورم آخرین نسخه هستش ! دیشب دان کردم !
از یوزر ادمین هم استفاده میکن ! واسه بازی 2 تا کرک هم بیشتر ندیدم ! (یکی فایل exe و یکی فایل dll) هر دوتاشو هم تست کردم !
این اولین بازی هست که داره بازی در میاره !!!!!!

چه جالب.........
من نسخه منتشر شده توسط Hooyad رو گرفتم
البته تا حالا اسمش رو نشنیده بودم
ولی
بازی نصب شده و راحت بالا میاد وهیچ مشکلی نداره:cheesygri

آره اون یکی توی های وی باتل فارسی بود , بقیه انگلیسیه .

منم یه لحظه اولش فکر کردم رفتم توی آنلاین ! بعد دوزاریم افتاد که ... (با توجه به اسمش!)

اقا من با این بازی مشکل دارم.
یعنی افت فریم داره.تیک میزنه.
سیستم من: graphic: nVidia 9400 GT
ram: 1 gig
cpu : 2.80
windows xp sp2
hard : 200
سیستم به این خوبی اگه افت فریم داشته باشه که هیچی.
ممکنه مشکلی باشه؟

windows xp sp2
ممکنه مشکلی باشه؟

نگران نباشید. مشکل از سیستم شما نیست بازی مشکل داره. حتی رو کنسول ها هم همینطوره;)

windows xp sp2
ممکنه مشکلی باشه؟
سلام
مشکل از سیتم شما نیست بلکه کلا این بازی با مشکل افت فریم همراه هست و یکی از عواملی هم که امتیازات این بازی اینقدر کم شده همین افت فریم بازی هست.
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or