Need For Speed Undercover

Darkman_Need_for_Speed.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آخرين شماره از سري بازي‌هاي Need for Speed با نام ProStreet، نتوانست موفقيت عناوين قبلي را کسب کند و بسياري از طرفداران را نااميد کرد. اکنون مدير کمپاني Electronic Arts يعني John Riccitiello عنوان بعدي از اين سري را با نام Need for Speed Undercover کليد زد. وي بيان کرد تيم سازنده(استوديوي EA Black Box) به دو بخش تقسيم شده. در نتيجه هر تيم فرصت بيشتري براي کار بر روي بازي خود دارد. همچنين او افزود نزديک به دو سال از ساخت بازي Undercover مي‌گذرد. Riccitiello اين عنوان را بهتر از ProStreet و چند بازي اخير دانست و بيان کرد Undercover شامل داستاني غني خواهد بود. در پايان او اشاره‌اي به فيل سينمايي Transporter کرد و جو بازي را با آن مقايسه کرد![/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از اين پس، يکي در ميان بايد منتظر يک NFS خوب و متوسط باشيم! زيرا همانطور که در بالا توضيح داده شد، استوديوي EA Black Box به دو بخش مجزا تقسيم شده. با توجه به توضيحات John Riccitiello، به نظر مي‌رسد حال و هواي Undercover به Carbon نزديک شده باشد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد جذابيت هميشگي سري NFS در اين عنوان باشيم. پلتفورم‌هاي بازي هنوز مشخص نشده؛ ولي ناشر بازي کمپاني Electronic Arts است و از سابقه‌ي اين شرکت مي‌توان به راحتي پيش بيني کرد که Undercover براي تمامي پلتفورم‌ها منتشر مي‌شود. تاريخ انتشار اين بازي هنوز اعلام نشده. [/FONT]

http://gamersland.ir/story-278.html

pc من هم ویروسی شده.دیگه task managerندارم.regedit هم کار نمیکنه.از وست خریدم.خدا بگم چی کارشون کنه.حیف که خودم نت سرعت بالا ندارم.....
راستی یه سوال:من چتد وقته به سرم زده original این بازی بگیرم.میخواستم بدونم که برای بازی کردن تو سرورش باید هر ماه بول بدم؟یا سرور های زیادی برای این بازی هست.یه چی دیگه شما جای مطمئن برای خریدن بازی اصل میشناسین؟
آخرین سوال:biggrin1::آیا این بازی اگر حالت آنلاین باشه میشه با کسای دیگه که دارن بازی میکنن در حالت free roamباشیم؟منظورم مثل بازی test driver unlimitedهست.

نکته دیگر اهنگهای بازی هست که بیشتر ملایم و بدون کلام هست و دیگه خبری از اهنگهای گوش خراش راک نیست و این یه نکته مثبت هست

آها ، اینی که ایشتوب گوبولوب ایشتوب گوبولوب میکنه خوبه؟ :دی موسیقی سنتی ایرانی بزارن چطور؟ :دی ، راک حس هیجان و تحرک رو القا می کنه که جو بازی پرهیجان شه نه مثل این که آهنگهای کانال فشن رو گزاشتن روش :دی

----------------------

و در مورد دوستان کاراگاه ، که میگن بازی [صحنه :دی] داره ! ، و سانسور هم شده! :دی x2 بازی Rated Teen هست ، توی Mature حق ندارن اونجوری که شما میگی S.Content بزارن بعد بیان تو Teen انقدر فجیع بزارن که سانسور بشه!!! یه ذره فکر کنید بابا!

---------------------
بازی در یک کلام افتضاحه ، مسابقه های تکراری و خسته کننده ، گرافیک به شدت پایین و افکت های مسخره و گول زننده ، داستان تکراری و مسخره ، افت فریم فضایی ، چرا باید زمین خیس باشه؟ :دی ، اگر زمین خیس باشه یعنی واقعا ابرها توش منعکس میشن؟ :دی ، طبق معمول همه ی شرکت های دنیا و همه بازی های دنیا دسته 360 رو ساپورت کنن ، این درست درمون ساپورت نمی کنه ، میمیری از Xinput استفاده کنی؟؟،بازی به شدت آسونه ، بدرنگ و بدترکیبه ، از گروه های درست و حسابی مثل Bullet for My Valentine :دی , Static-X , Mudvayne , Disturbed,Avenged Sevenfold . ... که تو شماره های قبل استفاده می کردن ، نکردن ، آهنگها بی حس و مسخرست
Most Wanted در عین هیجان ، نورپردازی و رنگامیزی بازی انقدر آرامش بخش بود که من حتی 7 ساعت اینا همینطوری تو خیابونا می چرخیدم و کیف می کردم ! رنگ زیبا+موسیقی فوق العاده + طراحی عالی خیابونها و... خیلی عالی بودن ولی این آندرکاور افتضاحه ، گرافیکش نصف Grid نیست ، 2 برابر اون سیستم میخواد! جاده ها همه تکراری ، نور خورشید مسخره و آزار دهنده ، نتیجه گیری = من یه بار دیگه Most Wanted رو تا آخرش برم بهتره!
امتیاز من : 4.5/10

خوب خدا رو شکر که ما هم تونستیم ضمن افتادن ویروس این بازی فوق مزخرف رو بازی کنیم...:-"
خدا به این ea و هر کسی که این ... ساخته انصاف بده.... :mad:
سالی یه دونه nfs (تنها بازیه driving که دوس دارم) میاد ... که....
nfs یعنی با سرعت ... وبا ماشین فوق اسپرت شده ... با نیترو پیچ ... درجه رو با لایه کشیدن بری .
البته بدون باگ و ... و... و... .
... در کل nfs:underground 2 و nfs:mw بهترینن ...

اصلا خودت فهمیدی چی گفتی
وقتی کسی نظری میده یا سوالی میکنه بهتر هست یا به سوالش جواب بدی یا فقط به نظر گوش بدی
قرار نیست هر چی که تو دوست داری من بگم
من نظرم رو گفتم و خیلی ها هم نظرشون همینه
در ضمن برو با همین سبک راک تو رانندگی حال کن
در ضمن اگر صحنه نداره پس چرا حدود 8 تا صحنه بازی نیست البته منظور از صحنه صحنه -18 نیست شاید منظور شما این بوده

اصلا این بازی چه ربطی به متال گیر داره شما بهتر هست بری تو همون انجمن متال گیر و اونجا نظراتت رو بگی

در ضمن وقتی موضوعی مطرح میشه با موضوعات بیربط اون موضوع رو مرتبط نکن مثل همین متال گیر که اصلا ربطی به تاپیک نداره
اولا کی به شما گفته من راک گوش میدم
دوما راجب سانسور نشدن بازی چند صفحه قبل توضیح داده شد توسط دوستان
سوما شما نظر دادی منم نظرمو گفتم دیگه چرا عصبانی میشی اخوی
چهارم گفتم شما که با دیدن این صحنه ها ذوق زده شدی بهتره بری متال گیرم بازی کنی تا شاید بیشتر ذوق زده شی فقط یه پیشنهاد دوستانه بود همین

جلل خالق

من کارتم 4870x2 هستش باهاش کرایسیس رو راحت با اخرین تنظیمات بازی میکنم بعد اینو روی اخرین تنظیمات میزارم تیک میزنه
گند بزنن با این فریم ریت دادن
هنوز پچی هیچی واسه بازی منتشر نشده اینو حل کنه؟

دوستان کسی میدونه چطور میشه تنظیم کرد ماشین خود به خود به سمت چپ یا راست نره ؟
خیلی این کار سرعت ماشین رو میگیره و روی اعصاب ادم راه میره واقعا EA گل کاشته با این بازی و دست فرمونش ماشین خود به خود به سمت چپ و راست میره شاهکاره

سلام چرا داخل dvdبازی ویروس داره؟ اه از وقتی که نصب کردم سیتمم همش ویروسی شده . چی کار کنم؟
منم تمام دیروز رو صرف کردم تا فایلا و برنامه های ویروسی شدم رو بازیابی کنم، همه ی فکر و وقتمو گرفت سر اینکار!:mad:
آخرم با تعجب و حیرت زیاد فهمیدم که منبع ویروس فایل کرکی بود که شرکت توزیع کننده داخل DVD گذشته بود و من با اطمینان نصبش کرده بودم...
کرک حاوی یک Trojan Downloader هست که اگه به اینترنت وصل باشی یه سری فایل آلوده رو هم دانلود میکنه، باعث کندی و بعضی وقتا هم بروز Blue Screen میشه ، تازه Task Manger و Regedit.exe رو هم Disable می کنه که فعال کردنش دیگه راحت نیست،باید از System Policy فعالش کرد.
خلاصه حواستون رو جمع کنید که گرفتار نشید!

ویرایش: دوستانی که روزای اول رفتن NFS Under Cover رو از این شرکت گرفتن،به احتمال زیاد سیستمشون رو ویروسی کردن!! ، ببینید Task Manager تون فعال هست یا نه، اگه نبود ویروسی شده سیستمتون.

آخرین ویرایش:
ا چه جالب بازی که من خریدم اصلا کرک نداشت در نتیجه ویروس هم نداشت ( فکر کنم :دی )

بازی اصلا خوب کار نشده ، کاملا پیداست هدف فقط تجاری هست :دی
اوج این بازی بنظر من توی Undergroundـها بود، از اون ورژن به بعد دوباره داره میره سمت عقب ! خیلی زشته واسه یه بازی این همه باگ و بوگ !!
خلاصه که خیلی خسته کننده هست ، من که فقط به عشق این تیکه فیلمهاش بازی میکنم :دی

جلل خالق

من کارتم 4870x2 هستش باهاش کرایسیس رو راحت با اخرین تنظیمات بازی میکنم بعد اینو روی اخرین تنظیمات میزارم تیک میزنه
گند بزنن با این فریم ریت دادن
هنوز پچی هیچی واسه بازی منتشر نشده اینو حل کنه؟
مشکله بازیه... ربطی به کارت نداره...
هنوز پچی نیست :(

تو رو خدا در مورد این بازی اینجوری حرف نزنین.. من نمیدونم شما کدوم بازی رسینگ رو تو این سبک انجام دادین که میگن این بازی مضخرفه..!:confused:

من این بازی رو با MW و CARBON مقایسه می کنم و میگم این بازی خیلی پیشرفت داشته نه اینکه بیام با بازیی مثل گرید یا گرن توریسمو مقایسه کنم..

کلا تو این سبک یک محدودت های وجود داره که نمیتونن گرافیک بازی رو بالا ببرن .. واگرنه EA همیشه تو گرافیک از همه سرتر بوده.. همین جوری بازی افت فریم داره..

شما دیگه خیلی توقوعتون رفته بالا.. دم اون کسی که دیسک ویروسی به شما داد گرم همون بهتر که شما اینجور بازی هایی رو انجام ندین..:laughing:

چرا سایه ها توی بازی زاویه داره و سایه ساختمان ها بد تشکیل میشه سایه اجسام کوچک دیر تشکیل میشه:confused:

این مشکلات به خاطر افت فریم بازی هست .. که کلا تایید شده..

دوستان کسی میدونه چطور میشه تنظیم کرد ماشین خود به خود به سمت چپ یا راست نره ؟
خیلی این کار سرعت ماشین رو میگیره و روی اعصاب ادم راه میره واقعا EA گل کاشته با این بازی و دست فرمونش ماشین خود به خود به سمت چپ و راست میره شاهکاره

این مشکل تو کنسول وجود نداره.. شاید بخاطر فرمان فوق تخیولی بازی هست.. :eek:

من شنیدم جای داره که میشه حساسیت فرمان رو کم کرد..

نقل و قول:
کلا تو این سبک یک محدودت های وجود داره که نمیتونن گرافیک بازی رو بالا ببرن .. واگرنه EA همیشه تو گرافیک از همه سرتر بوده.. همین جوری بازی افت فریم داره..

ربطی به گرافیک نداره بازی رو بد دراوردن و اصلا خوب رندر نمیکنه و حتی با کارت های عالی هم خوب جواب نمیده
گرید رو من با 8600 به خوبی اجرا میکردم اما اینو که گفتم با 4870 هم نمیشه
به هر حل به نظرمن بازی اونجوری که انتظار میرفت عمل نکرده هر چی باشه ما الان تو سال 2008 هستیم و دیگه باید بازی ها روز به روز پیشرفت بکنن چه از نظر گرافیک چه ...

بچه ها بازی رو سیستم منم با آخرین رزولوشن افت فریم داره

یه چیزه دیگه چرا این بازی انقدر آسونه خیلی راحت همش اول میشم. ( نمیخوام تعریف کنم ) زورم میگیره انقدر آسونه بازی

برا این پست زدم چون من الان تو منطقه دوم بازی هستم یه ریس مربوط به داستان بازی هست تا میخواد بره توش Dont send میده و بازیو میبنده ولی مابقی مسابقات رو بدون مشکل باز میکنه

اه چرا انقدر باگ داره ، داشتم توی زیرگذر میرفتم آفتاب توی سقف زیر گذر مونده بود هنوز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or