Need For Speed Undercover

Darkman_Need_for_Speed.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آخرين شماره از سري بازي‌هاي Need for Speed با نام ProStreet، نتوانست موفقيت عناوين قبلي را کسب کند و بسياري از طرفداران را نااميد کرد. اکنون مدير کمپاني Electronic Arts يعني John Riccitiello عنوان بعدي از اين سري را با نام Need for Speed Undercover کليد زد. وي بيان کرد تيم سازنده(استوديوي EA Black Box) به دو بخش تقسيم شده. در نتيجه هر تيم فرصت بيشتري براي کار بر روي بازي خود دارد. همچنين او افزود نزديک به دو سال از ساخت بازي Undercover مي‌گذرد. Riccitiello اين عنوان را بهتر از ProStreet و چند بازي اخير دانست و بيان کرد Undercover شامل داستاني غني خواهد بود. در پايان او اشاره‌اي به فيل سينمايي Transporter کرد و جو بازي را با آن مقايسه کرد![/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از اين پس، يکي در ميان بايد منتظر يک NFS خوب و متوسط باشيم! زيرا همانطور که در بالا توضيح داده شد، استوديوي EA Black Box به دو بخش مجزا تقسيم شده. با توجه به توضيحات John Riccitiello، به نظر مي‌رسد حال و هواي Undercover به Carbon نزديک شده باشد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد جذابيت هميشگي سري NFS در اين عنوان باشيم. پلتفورم‌هاي بازي هنوز مشخص نشده؛ ولي ناشر بازي کمپاني Electronic Arts است و از سابقه‌ي اين شرکت مي‌توان به راحتي پيش بيني کرد که Undercover براي تمامي پلتفورم‌ها منتشر مي‌شود. تاريخ انتشار اين بازي هنوز اعلام نشده. [/FONT]

http://gamersland.ir/story-278.html

آقا از ينكه لذت خواهي برد احتمال 80 درصد شك نكن . چون اكثره ريس ها و مبارزات جديده و خيلي هيجان انگيز ( كه اكثرا از بازي هاي Mid Night Club و يه سري هم همين Burn out و الباقي هم ريس هاي قديميه خودش و خيلي زيبا تر البته ) بيشتر مشكلاتش گرافيكيه و مربطو به محيط نه بازي ;)

دوستان شماها احیاین پچی مچی چیزی میزی واسه این nfs undercover فلک زده ندارید؟نصب کنیم که این فریم بهتر رندر بشه؟البته اگه گرافیکو بیارم پایین بهتر میشه.ولی آن کجا و این کجا:-"

سلام
يه سوال داشتم چرا بازيه nfs:underciverاينقدر اسونه تو بخش داستاني همون اول مسابقه همه ي ماشينا جا ميمونن نميشه درجه سختيش رو بالا برد اخه من جايي نديدم يا شايد جلوتر برم سختر ميشه اگه ممكنه راهنمايي كنيد تشكر

سلام
need for speed فقط hot pursuit2 اونم ferrari F50
هر کی بازی نکرده حتما بازی کنه حرف من رو تایید می کنه و اگه از این ورژن جدید ها بیشتر خوشش نیاد مطمئن باشه کمتر نیست :cheesygri
اون پورشه هم با دوست عزیز موافقم .اما من بعد از بازی کردن این hot pursit2 فقط اینو بازی کردن.
این کربن و موست وانتت رو زیاد حال نکردم.
این بازی ساز ها جای اینکه خلاقیت بدن فقط شاخ و برگ الکی میدن و بازی رو شلوغ می کنن.
hot pursuit2 رو وقتی رو بالاترین حالت میذارین آخر هیجان میشه وقتی داری با سرعت بالا میری یهو می بینی پلیس بی سیم میزنه هلی کوچتر میاد وسط جاده هی بشکه انفجار میندازه که رقابت میلی متریه اگه یه لحظه گیر کنی نفر آخر میشی.
بالاترین حالتش غیر ممکنه نیست اما به این راحتی هم نمی تونی اول شی.مگه اینه need for speed باز باشی :cheesygri
خلاصه من پیشنهاد می کنم که دوستان این رو بازی کنن
زیبا ساده شیک پر هیجان.گرافیک بالا هم نمی خواد و اصلا هم افت فریم پیدا نمی کنین :cheesygri
(یاد اون need for speed 2 هم بخیر وقتی که یه بار قهرمان می شدی اون ماشی فضایی رو بهت می داد :cheesygri

آقا سبک بازی چجوریه؟
مثل کربن و موست وانتده یا چی؟
بعضیا میگن اینجا نقشمون پلیسه؟
یه توضیح کوچولو بدین من اولین باره میخوام دانلود کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or