Need For Speed Undercover for X360

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان...
منم بازیو گرفتم...
من که راضیم...:love:
همچیز توش خوبه ولی من با کربن خیلی بیشتر حال کردم.:love::love:
من که تا لول 6 رفتم اصلا بازی تو شب نبود.:(همش تو روز هست...یکم آدم زده میشه...
تو بازیش اصلا آب و هوا عوض میشه؟شب میشه؟
nfs هم فکر نکنم از اول عمرش open world بوده...چون من فکر کنم nfs 1 بود که اصلا open world نبود و ماموریت میگرفتیم...از شماره ی دوم فکر کنم open world شد...البته اگه اشتب نزده باشم.
خوش باشید.

سلام دوستان...
منم بازیو گرفتم...
من که راضیم...:love:
همچیز توش خوبه ولی من با کربن خیلی بیشتر حال کردم.:love::love:
من که تا لول 6 رفتم اصلا بازی تو شب نبود.:(همش تو روز هست...یکم آدم زده میشه...
تو بازیش اصلا آب و هوا عوض میشه؟شب میشه؟
nfs هم فکر نکنم از اول عمرش open world بوده...چون من فکر کنم nfs 1 بود که اصلا open world نبود و ماموریت میگرفتیم...از شماره ی دوم فکر کنم open world شد...البته اگه اشتب نزده باشم.
خوش باشید.

نخیر همش تو روز هست..

اولش خیلی آسونه بعد کمکم سخت میشه تا .................

سلام.
وقتی من میخوام اون bmw که تو گروه اروپا هست رو بخرم...پولشم دارم و لی قفل هست!
روشم میزنم میگه باید با پوینت xbl بخریش...یعنی نمیتونم بدون این که به live وصل باشم بگیرمش؟:confused:
بعدش بالاش هم نوشته تایر 2 ...یک خونه هم تو نقشه باز شده به نام تایر 3 ...
نمیدونین باید چکار کنم؟:confused:

سلام.
وقتی من میخوام اون bmw که تو گروه اروپا هست رو بخرم...پولشم دارم و لی قفل هست!
روشم میزنم میگه باید با پوینت xbl بخریش...یعنی نمیتونم بدون این که به live وصل باشم بگیرمش؟:confused:
بعدش بالاش هم نوشته تایر 2 ...یک خونه هم تو نقشه باز شده به نام تایر 3 ...
نمیدونین باید چکار کنم؟:confused:
باید ی سری مرحله دیگه بری تا Tier2 هم باز بشه.(هر موقع واز بشه پایین صفحه میزنه)
M6 رو هم نخر به صورت مجانی و اسپرت توی مراحل بعد بهت میده

خب دوستان دیگه فکر کنم بس باشه و باید بدی بازی که گرافیکشه رو گذاشت کنار و به بازی پرداخت. من که چون دیگه از گرافیک بازی انتظاراتم رو حذف کردم می بینم بازی خیلی از جهات دیگه بهتر شده. تقریبا همه چی به غیر از گرافیک که اونم به خاطر اون رنگ بد خورشیده که اگه نور سفید داشت همه چی درست می شد. بازی رو که جلوتر رفتم بدجوری خوشم اومده وحتی از نسخه های قبلی مخصوصا موست وانتد بهتر شده. راحت می تونید وارد مسابقات بشید و داستان رو دنبال کنید. مراحل بازی هم خیلی متنوع هست و حالات سینمایی داره. بعضی از مراحل ها که آدم رو هیجان زده می کنه. صدای ماشین ها و در کل ماشین روندنش هم خیلی توپ شده!! اسپورت کردن ماشین هم خیلی سطحی و ساده شده که به نظر من بهتره چون تو نسخه های قبلی مخصوصا پرو استریت خیلی گیج کننده بود! ماشین هعاشم لا مصب هرکدوم گیم پلی تقریبا متفاوتی دارند. موزیک بازی هم که محشره و حال و هوای خوبی به بازی می ده و دیگه اون موزیک های گوش خراش نسخه های قبلی به گوش نمی خوره که من مجبور بودم کلا قطع کنم. یه مشکلی که کربن داشت نبود اوتوبان های زیاد بود به نظر من که تو این نسخه برطرف شده و حالا می تونید با ماشین های ابر سرعتی که تو نسخه های قبلی نمی تونستید زیاد باهاشون حال کنید رو بندازید تو اوتوبان و بقیه ی ماجرا...
به تو میگن منتقد خوب هم خوبیاشو گفتی هم ضعفاشو ولی یه چیزی رو یادت رفت اونم دستی کشیدن تو این بازی از این سری بود که خوداییش آخر دستی کشیدنه.

چرا تو بازی صدا نیست ؟این بازی هم هارد می خواد؟
یعنی چی تو بازی صدا نیست؟یه کم واضح تر بگو.ولی اگه منظورت اینه که به کل صدا نیست فکر کنم از dvd باشه در ضمن اگه منظورت از هارد خواستن نصب روی هارده نه چون من یه هارده 20 دارم با داشبورد قدیمیه و بازیم کامل میاد فقط اولاش یه کم افت فریم داره که بعد درست میشه.

من بازیو تموم کردم
باید بگم ارزش داشت من خوشم اومد :cheesygri
ولی این سیستم takeout یک جورای غیر واقعی هست
ما با ماشین خودمون ماشین اونو داغون میکنیم ولی هیچی نمیشیم
ولی در کل 7.5/10 مناسبه این بازی هست:smile:

اولای بازی صدا هست بعد تو شهر دیگه به کل صدا نیست!اول بازی منطورم همون جاست که با nissan Z باید از دست پلیس ها فرار کنیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or