اتفاقا این جز نکات منفی هستش توی این نسل با این پیشرفتهای گرافیکی که کسی دیگه نباید فیلم بگیره بزاره توی بازیش بلکه باید با موتور گرافیکی خود بازی انیمیشن هاشو بسازه!تنها نکته ی مثبتش صحنه های سینماییش هست

اتفاقا بدم نبود(مخصوصا با حظوراتفاقا این جز نکات منفی هستش توی این نسل با این پیشرفتهای گرافیکی که کسی دیگه نباید فیلم بگیره بزاره توی بازیش بلکه باید با موتور گرافیکی خود بازی انیمیشن هاشو بسازه!
Christian Millan)..به نوعی نو اوریام بود تا الان فقط بازیهایی که با فیلمش عرضه میشد دارای تصاویری از فیلم بودن..ولی تا الان سابقه نداشته برای ی بازی فیلم بسازن((البته بجز بازی Xfiles برای PS1 .که اصلا فیلم بود))...:cheesygriاتفاقا پس خبر نداری!اتفاقا بدم نبود(مخصوصا با حظورChristian Millan)..به نوعی نو اوریام بود تا الان فقط بازیهایی که با فیلمش عرضه میشد دارای تصاویری از فیلم بودن..ولی تا الان سابقه نداشته برای ی بازی فیلم بسازن((البته بجز بازی Xfiles برای PS1 .که اصلا فیلم بود))...:cheesygri
:confused: بازی پر از سکتس!!!! مدام آدم فکر میکنه کنسول کم میاره اونم با این گرافیکی که داره!
کاملا معلومه که بازی سر هم بندیه!!!
Porsche Unleashed رو یادتونه!!!! هی.... حیف این اسم با این سابقه! اتفاقا پس خبر نداری!
carbon & mw هم هر دوتاش فیلم بود!:biggrin1:
علاوه بر بازی هايی که لری گفت. این بازی ها از زمان های خيلی قديم توشون فيلم ساخته شده بودC&C : RedAlert series
C&C : Tiberium wars series
maddog
and more...
حالا ارزش داره بگیرم یانه؟
من فکر ميکنم این بازی که ميشه به راحتی روی کامپيوتر اجراش کرد و ازش لذت برد. نيازی نيست که 5000 تومان پول بی زبون رو بدی برای نسخه 360 ، در حالی که نسخه کامپيوتر رو ميتونی کرايه هم بکنی
یه سوال ! من این بازی رو روی Resolation 1280*1024 بازی میکنم . مانیتورم هم یه CyncMaster هستش . توی بازی که میرم نوشته یه جورایی خیلی ضایع هستند . نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه ؟ نیخوام ببینیم کس دیگه ای هم با این مشکل روبرو شده ؟ اگه آره چیکار باید کرد ؟
واقعا EA با این بازی گند زد !!