Need For Speed Undercover for X360

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اين بازي چند level هست يعني level چند بشيم تمومه؟
بعد اينكه كجاي بازي ببينم كه چند درصدشو رفتم؟

گرافيك بازي هم خوبه اينقدر بحث نكنيد هرچي باشه از midnight club بهتره بعدشم سبك گرافيكيش هيچ ربطي به prostreet نداره فقط دوداش شبيه اونه

واقعا این نسخه ... ! بگذریم، فقط بگم واقعا افتضاح و بی روح! هیجان صفر...تنها نکته ی مثبتش صحنه های سینماییش هست. یه سوال، دائما من تو گیم با تیک های تصویری و افت فریم های لحظه ای مواجه ام، مخصوصا سر پیچ ها... :confused: راستی روی هارد نصب کردم و از روی هارد اجرا می کنم. دلیل بازی کردن این گیم می تونه علاقه به سری NFS باشه و بس. فقط می تونم بگم افسوس:(

بابا کجای بازی بده به این باحالی!:mad:
خوب معلومه وقتی اول بازی یک لگن زیر پاته هیجان نداره!:biggrin1:
بازی سبکش شبیه به mw هستش گرافیک بازی عالیه فقط بعضی وقتها افت فریم داره(به شدت هم افت فریم داره!!:biggrin1:)
تنها نکته ی مثبتش صحنه های سینماییش هست
اتفاقا این جز نکات منفی هستش توی این نسل با این پیشرفتهای گرافیکی که کسی دیگه نباید فیلم بگیره بزاره توی بازیش بلکه باید با موتور گرافیکی خود بازی انیمیشن هاشو بسازه!
-----------------------------
اونهایی که با Mw-carbon حال کردن100% با این حال میکنن.;)

اتفاقا این جز نکات منفی هستش توی این نسل با این پیشرفتهای گرافیکی که کسی دیگه نباید فیلم بگیره بزاره توی بازیش بلکه باید با موتور گرافیکی خود بازی انیمیشن هاشو بسازه!
اتفاقا بدم نبود(مخصوصا با حظور :love:Christian Millan)..به نوعی نو اوریام بود تا الان فقط بازیهایی که با فیلمش عرضه میشد دارای تصاویری از فیلم بودن..ولی تا الان سابقه نداشته برای ی بازی فیلم بسازن((البته بجز بازی Xfiles برای PS1 .که اصلا فیلم بود))...:cheesygri

اتفاقا بدم نبود(مخصوصا با حظور :love:Christian Millan)..به نوعی نو اوریام بود تا الان فقط بازیهایی که با فیلمش عرضه میشد دارای تصاویری از فیلم بودن..ولی تا الان سابقه نداشته برای ی بازی فیلم بسازن((البته بجز بازی Xfiles برای PS1 .که اصلا فیلم بود))...:cheesygri
اتفاقا پس خبر نداری!
carbon & mw هم هر دوتاش فیلم بود!:biggrin1:

واقعا برای EA متاسفم ... با این کاری که با این اسم به این بزرگی میکنه! :eek::confused: بازی پر از سکتس!!!! مدام آدم فکر میکنه کنسول کم میاره اونم با این گرافیکی که داره! :sick: کاملا معلومه که بازی سر هم بندیه!!! :(( Porsche Unleashed رو یادتونه!!!! هی.... حیف این اسم با این سابقه!

به هر حال من این بازی رو دوست دارم و دارم بازیش میکنم ولی وسطای بازی حرصم میگیره! من نمیدونم تیم سازنده بازیهای دیگه رو رو 360 ندیدن؟!؟!

ولی تا الان سابقه نداشته برای ی بازی فیلم بسازن
علاوه بر بازی هايی که لری گفت. این بازی ها از زمان های خيلی قديم توشون فيلم ساخته شده بود
C&C : RedAlert series
C&C : Tiberium wars series
maddog
and more...

اتفاقا پس خبر نداری!
carbon & mw هم هر دوتاش فیلم بود!:biggrin1:
علاوه بر بازی هايی که لری گفت. این بازی ها از زمان های خيلی قديم توشون فيلم ساخته شده بود
C&C : RedAlert series
C&C : Tiberium wars series
maddog
and more...
از دوستان تشکر میکنم.می حواین منم 2.3 تا بازی Sega رو هم بگم:).منظور من فیلمهایی با حظور شخصیت های معروف بود.نه فیلم هایی که با حظور پسر خاله و دحتر خاله تهیه کننده بازی باشه.:cheesygri.در پست بالا اشتباه از من بود که منظورمو گنگ گفتم...:cheesygri

آخرین ویرایش:
این بازی بعد از برن ات بهترین بازی ماشینی هست که من رو 360 بازی کردم
به نظر من به جز افت فریم و اسونی بازی(البته تا جایی که من رفتم) و افکتهای بلند شدن خاک اشکالی به اون صورت توی بازی وجود نداره
اهنگای موقع tuning کردن ماشین هم فوق العادن
بازی زیبایی هست ولی هیچ چیز اون نید فور اسپید hot pursuit 2 که در زمان خودش یه شاهکار بود نمیشه
اهنگای بازی هم اگه اشتباه نکنم بعضیاشون رپن که اصلا به بازیهای ماشینی نمیاد(کلا اهنگ راک و متال با بازیهای ماشینی پرهیجان حال میده) البته به جز یکی دو مورد اهنگای موقع رانندگی هم زیبا هستن
مطمعن باشید این بازی ارزش امتحان کردن رو داره :)

من فکر ميکنم این بازی که ميشه به راحتی روی کامپيوتر اجراش کرد و ازش لذت برد. نيازی نيست که 5000 تومان پول بی زبون رو بدی برای نسخه 360 ، در حالی که نسخه کامپيوتر رو ميتونی کرايه هم بکنی :دی

یه سوال ! من این بازی رو روی Resolation 1280*1024 بازی میکنم . مانیتورم هم یه CyncMaster هستش . توی بازی که میرم نوشته یه جورایی خیلی ضایع هستند . نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه ؟ نیخوام ببینیم کس دیگه ای هم با این مشکل روبرو شده ؟ اگه آره چیکار باید کرد ؟

واقعا EA با این بازی گند زد !!

من فکر ميکنم این بازی که ميشه به راحتی روی کامپيوتر اجراش کرد و ازش لذت برد. نيازی نيست که 5000 تومان پول بی زبون رو بدی برای نسخه 360 ، در حالی که نسخه کامپيوتر رو ميتونی کرايه هم بکنی :دی

چه ربطي داشت دوستان در مورد روند و گرافيك بازي حرف ميزنن اون وقت شما گير دادين به xbox

در ضمن شما به خاطر يه بازي ميرين كنسول ميخرين؟؟؟

یه سوال ! من این بازی رو روی Resolation 1280*1024 بازی میکنم . مانیتورم هم یه CyncMaster هستش . توی بازی که میرم نوشته یه جورایی خیلی ضایع هستند . نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه ؟ نیخوام ببینیم کس دیگه ای هم با این مشکل روبرو شده ؟ اگه آره چیکار باید کرد ؟

واقعا EA با این بازی گند زد !!

چون رو مانیتور شما خوب نیست گند زده ؟;)
همه دارن تعریف میکنن:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or