Need For Speed Undercover for X360

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
معمولا تو 90% بازيها ريجنه J دير تر از UC و PAL مياد دليلشم نميدونم شايد ملت با ژاپن لجه شايد هم ژاپن ارث بباشونو خورده
من كلا نفهميدم موضوعه تاخير تو ريجن ها چيه؟؟؟؟داستان چسه؟؟؟؟كي ميدونه؟؟؟؟

تو ژاپن بیشتر از این بازی های مسخره مثل FF و بازیهای فانتزی بازی میکنند .:sick: و طرفدارهای بازی های مهیج و اکشن کم هست..:biggrin1:

وگرنه الان خیلی از شرکتهای بازی ساز ژاپنی هستند ولی ریجن J دیرتر از همه میاد..

من آخری نفهمیدم کی به شما گفت J بخرید..؟ مگه کشور شما PAL نیست..؟ در هر صورت ردش کنید یک PAL بخرید..:laughing:

سلام
این لینک درسته ;)
http://www.gamespot.com/xbox360/driving/needforspeedundercover/similar.html?mode=versions
برای J طبق گفته گیم اسپات Dec 18, 2008 بازی منتشر میشه . کمتر از 1 ماه دیگه!

با سلام ............
دوست عزیز اون تاریخی که گذاشتی مربوط به نسخه جیه Japan نه اسیا............
نسخه اسیا احتمالا فردا ریلیز میشه.............;);)
http://www.play-asia.com/paOS-19-71-99-49-en-15-"Need for Speed Undercover".html

آخرین ویرایش:
ای بابا چرا فری نمیزنن که همه بتونن حالشو ببرن ؟؟؟؟
اگه میفهمیدم از همون اول پال میگرفتم که اینجوری توی کف نمونم شما میان تعریف میکنین من حالم خراب میشه:evil::evil::(( :((

تو ژاپن بیشتر از این بازی های مسخره مثل FF و بازیهای فانتزی بازی میکنند .:sick: و طرفدارهای بازی های مهیج و اکشن کم هست..:biggrin1:

وگرنه الان خیلی از شرکتهای بازی ساز ژاپنی هستند ولی ریجن J دیرتر از همه میاد..

من آخری نفهمیدم کی به شما گفت J بخرید..؟ مگه کشور شما PAL نیست..؟ در هر صورت ردش کنید یک PAL بخرید..:laughing:
ما كه پال بيديم و الان از 7دولت ازاديم:-"
من نميدونم چرا اين فروشنده هاي فروشگاه ها انقدر ميگن J از همه ريجن ها بهتره نميدونم كيفته ساختش عاليه و... اونبخت 100تومن ميندازن رو كنسول با بدترين ريجن (البته به J دارها بر نخوره:cool:)
ولي خدايي پال يكم خز شده:p
ای بابا چرا فری نمیزنن که همه بتونن حالشو ببرن ؟؟؟؟
اگه میفهمیدم از همون اول پال میگرفتم که اینجوری توی کف نمونم شما میان تعریف میکنین من حالم خراب میشه:evil::evil::(( :((
نميدونم چرا؟؟؟ اين بازي هاي جديد بيشتر Free هستند حالا چرا NFS UC چرا نيست :confused:

همه شرکتها سالی یه بازی میدن بیرون
یکیشم NFS هستش
کدوم شرکت سالی یک ریسینگ میده بیرون بعدشم گند میزنه به همه چیز؟!
اگه "هر سال" یه نسخه از Forza , MC , GT و ... میرسه دستت ما رو هم از این نعمت بزرگ بی نصیب نزار ..:biggrin1:

کدوم شرکت سالی یک ریسینگ میده بیرون بعدشم گند میزنه به همه چیز؟!
اگه "هر سال" یه نسخه از Forza , MC , GT و ... میرسه دستت ما رو هم از این نعمت بزرگ بی نصیب نزار ..:biggrin1:

حالا شما اینو بازی کردی که میگی بازم گند زده ؟
جالبه تو هر صفحه از این تاپیک ازش NFS بد گفتی

بازی خوبه انقدر هم تو سر وکله هم نزنید هوش مصنوعی پلیسا واقعا خوب کار شده ! اصلا ول نمی کنند ادمو!
قسمت highway battle هم باحاله که تو اتوبان باید 300 متر از حریف جلو بیفتی تا ببری.
حالا یک سوال الان که این بازی هنوز نیومده من دارم بازی میکنم و achievement گرفتم احتماله بن شدم هست یا نه!؟

سلام
یه سوال که همیشه باسه من خیلی مهم بوده تو sport کردن ماشین چقدر دستمون بازه؟ ایا مثل اندرگرند1و2 یا نه مثل ماست وانتد یا یا کربن؟
واز همه مهمتر قسمت اچیومنتاش چه جوریاست ؟چرا بچه ها همیشه در باره بازیهای 360 همه جور نظری میدن بجز قسمت مهمش (اچیومنت)
این ea امسال خوب کار کرده امیدوارم این بازیهم خوب باشه فقط یه کار این ea ضد حاله اونم ریجن لوک بودن بازیاش که برای هر منطقه جدا میزنه اونم با تاریخای مختلف مثل همین fifa,dead space,nfs,............... کلا این حرکتش خیلی ضد حاله مخصوصا باسه j دارا فقط deadspace زودتر از pal امد اونم به خاطر اینکه با ریجن uc یکی بود

سلام
یه سوال که همیشه باسه من خیلی مهم بوده تو sport کردن ماشین چقدر دستمون بازه؟ ایا مثل اندرگرند1و2 یا نه مثل ماست وانتد یا یا کربن؟
واز همه مهمتر قسمت اچیومنتاش چه جوریاست ؟چرا بچه ها همیشه در باره بازیهای 360 همه جور نظری میدن بجز قسمت مهمش (اچیومنت)
این ea امسال خوب کار کرده امیدوارم این بازیهم خوب باشه فقط یه کار این ea ضد حاله اونم ریجن لوک بودن بازیاش که برای هر منطقه جدا میزنه اونم با تاریخای مختلف مثل همین fifa,dead space,nfs,............... کلا این حرکتش خیلی ضد حاله مخصوصا باسه j دارا فقط deadspace زودتر از pal امد اونم به خاطر اینکه با ریجن uc یکی بود
خط داستانی بازی رو تمام کردم انصافا بازی قابل قبولی بود
تو sport کردن مثل most wanted متاسفانه!
من الان فک کنم با تمام کردن خط داستانی بازی و یک سری مسابقه ها فک کنم سیصد و خورده ای داد

خداییی خیلی کنترلش بد شده.... گرافیکش از most wanted هم کمتر شده (نظر من)

نزن بابا اين حرفو كنترلش چه مشكلي داره ديگه مي خواي برات تو سرعت 200 تا پيچ 90 درجه رد كنه:eek:
گرافيكشم كه محشره كجاي گرافيكش از most wanted كمتره هم نورپردازيش خيلي شاخ تره هم پليگاناش بهتر شده هم تكسچرهاي بازي كه خيلي خيلي پيشرفت كرده حالا نمي دونم چطوري مي گي پايين تره

در كل بازيش خيلي قشنگه خيلي هم شبيه most wanted در كل اگه با most wanted حال كرديد با اينم صددرصد حال مي كنيد
من اينطوري بهش امتياز ميدم
گرافيك:9
صدا:8
گيم پلي:7.5
فيزيك:7
تنوع:7
در كل هم بهش 8.2 ميدم

ما كه پال بيديم و الان از 7دولت ازاديم:-"
من نميدونم چرا اين فروشنده هاي فروشگاه ها انقدر ميگن J از همه ريجن ها بهتره نميدونم كيفته ساختش عاليه و... اونبخت 100تومن ميندازن رو كنسول با بدترين ريجن (البته به J دارها بر نخوره:cool:)
ولي خدايي پال يكم خز شده:p

نميدونم چرا؟؟؟ اين بازي هاي جديد بيشتر Free هستند حالا چرا NFS UC چرا نيست :confused:
دلیله اینکه مغازه دارا تبلیغ J رو میکنن من میدونم
به خاطر اینکه اونا از مالزی استمپر وارد میکنن
براشونم مفت تموم میشه و دونه ای 4 - 5 هزارم میفروشن
تو مالزی هم بیشتر J تولید میشه
برادران فتحی و جناب تقی زاده و Mr شادی سودشون تو همین J هستش:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or