ببخشيد من اشتباه كردم شما ببخش برادر و به نظر من UC رو بگيراصلا خوندی من چی نوشتم؟!!!!! من درباره MC سوال کردم؟!
چي گفتيفقط میخواید یه چیزی بگین...!![]()

حالا چرا دعوا ميكنيخواهشا کسانی که این بازی رو بازی کردن بیایند توضیح بدن
اونهایی هم که بازی نکردند با حدسیات خودشون کار نداشته باشند
بر چه اساسی میگید که این نسخه خوب نیست !
آقای محترم یکم ادب داشته باشید خوبه جای دوری نمیره.Midnight Club هم شد بازی به نظره من مزخرف ترین رسینگی هست که من دیدم
بله ميشهکسانی که بازی کردن جواب بدن لطفا
مثل MW میشه آزاد توی شهر گشت و گذار کرد؟
پلیسهای بازی در چه حدی هستند؟
نحوه Tuning کردن ماشینها به چه صورت هست؟
gameplay بازی در چه حدی هست؟ ..
به نكته زره بيني و دقيقي اشاره كردي حالا ميگيم 3 تومن نه 4 تومن نه 5 تومن كه اين حرف هارو ندارهبابا 3 تومن که دیگه این حرفارو نداره .. اگه ps3 داشتید چی میکردید..!
مطمئن باشید هرچی باشه از pro street خیلی بهتر هست.. و ارزش خریدن رو داره..
والا من نديدم مثله pro street لگن بشن و زياد خراب نميشناقا تخریب پذیری ماشینا چه طوره خراب میشن یا نه ؟ ؟یا هنوز گرانیتن؟
آقای محترم یکم ادب داشته باشید خوبه جای دوری نمیره.
در ضمن هر وقت هر دوی این بازیها رو بازی کردید بعدا" حق دارید که نظر بدید.
البته بنده هم با حرف اون آقایی که گفته توان رقابت با MIDNIGHT CLUB رو نداره کاملا" موافقم
چون MIDNIGHT CLUB انقلابی در بازیهای ریسینگ به پا کرده و مطمئنا" تا مدتها هیچ بازی ایی نمیتونه باهاش رقابت کنه
در نهایت انقدر راحت به خودتون اجازه ندید که به علاقه دیگران توهین کنید.
موفق باشید.
:rose::rose::rose:

تو PRO STREET که ماشینها داغون میشدن ..اقا تخریب پذیری ماشینا چه طوره خراب میشن یا نه ؟ ؟یا هنوز گرانیتن؟
:laughing:
حرفت کاملا" درسته جذابیت NFS رو هیچ بازیه ریسینگی نداره اما انصافا" MC خیلی عالیهکلا MC رو نمیشه با سری بازی های NFS مقایسه کرد خصوصا MW و CARBON
MC هم خوب بود ولی من زیاد بازی نکردم چون یکمی افت فریم داشت ولی مطمئن باش هیچ بازی در این سطح به جذابیت NFS نمیشه مخصوصا MW..
امیدوارم UC راه MW رو دنبال کرده باشه.
تو PRO STREET که ماشینها داغون میشدن ..:laughing:
ولی سازندها گفته بودن که ماشین صدمه میبینه ولی رویه روند بازی تاثیر چندانی نداره.![]()

یعنی تیر و تفنگ داره ؟