Need For Speed Undercover for X360

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فکر کنم این سری دیگه مثل Pro Street نمیشه و یک بازی فوق العاده رو خواهیم دید از ویدئو ها و عکس ها هم کاملا معلومه..

فقط امیدوارم یک داستان توپ هم داشته باشه..

نیما جان الآن سایت bt.xbox-sky.cc بازی رو گزاشته ولی هنوز سایت ABGX.net اونرو ثبت نکرده . احتمالا تا فردا صبح مشخص میشه واگه درست باشه تا صبح لینکاش تو نت پخش میشن .
مرسی حامد جان عجب خبر خوبی .:love:
خبری نشده از ABGX ؟!!!
ثبت کرده یانه ؟:confused:

از روی تاریخی که خودشون دادن فردا صبح منتشر میشه :love:
فردین جان با این منبعی که من دارم به نام گیم اسقات :biggrin1: فکر کنم داری اشتباه میکنی
http://www.gamespot.com/xbox360/driving/needforspeedundercover/similar.html?mode=versions

برا Uc دارها بازی 17 nov عرضه میشه ( محمد رضا برو حال کن :biggrin1: )
برا ما Pal دارها هم به ترتیب 20 و 21 nov منتشر میشه :biggrin1:
برا J ها هم 18 dec منتشر میشه:biggrin1: خدا صبر بده !
مگه اینکه تاریخ رلیز بازی رو انداخته باشن جلو که من بی اطلاعم :biggrin1:!!!
==
یه چیز زرد هم بگم :biggrin1: من با این Box art Uc خیلی حال میکنم لعنتی یه عظمتی داره !:biggrin1:
با اون عکس مگی کیو که اون بالاشه :laughing: ( زنیکه ی خز :biggrin1: )

اااا راست میگی ببخشید من اشتباه کردم. تاریخ خودشون 18 نوامبره. یکی از بازیها قرار بود 11 نوامبر عرضه بشه اما یادم نمیاد :confused: انگار قاطی کردم.

فردین جان با این منبعی که من دارم به نام گیم اسقات :biggrin1: فکر کنم داری اشتباه میکنی
http://www.gamespot.com/xbox360/driving/needforspeedundercover/similar.html?mode=versions

برا Uc دارها بازی 17 nov عرضه میشه ( محمد رضا برو حال کن :biggrin1: )
برا ما Pal دارها هم به ترتیب 20 و 21 nov منتشر میشه :biggrin1:
برا J ها هم 18 dec منتشر میشه:biggrin1: خدا صبر بده !
مگه اینکه تاریخ رلیز بازی رو انداخته باشن جلو که من بی اطلاعم :biggrin1:!!!
==
یه چیز زرد هم بگم :biggrin1: من با این Box art Uc خیلی حال میکنم لعنتی یه عظمتی داره !:biggrin1:
با اون عکس مگی کیو که اون بالاشه :laughing: ( زنیکه ی خز :biggrin1: )

سخت در انتظارم:love:
نیشت رو ببند :biggrin1:

مرسی حامد جان عجب خبر خوبی .:love:
خبری نشده از ABGX ؟!!!
ثبت کرده یانه ؟:confused:
سلام
نیما جان فعلا باید صبر کنیم.تو سایت bt.xbox-sky.cc این فایل قرار گرفته بود NEED.FOR.SPEED.UNDERCOVER_PROMO_FULL (PLAYABLE ONLY ON DEVKITS) که فکر کنم نسخه کامل نباشه . حالا شما که خوبه ما که J داریم چکار کنیم . NFS هم همیشه ریجن لاک داشته ولی امیدوارم یکی از این ریجن های PAL یا UC هم ریجن J هم داشته باشن . ولی احتمالش کمه . :(

آخرین ویرایش:
به علت نزديك شدن به امتحانات پايان ترم :-"من فقط يدونه بازي مي تونم بگيرم , مي خواستم يكي بگيرم كه توش آپديت پاييزه باشه . تو اين هست :cheesygri؟؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or