Need For Speed:The Run~XBOX360

اوه اوه بیان NFS رو هم سیمول کنن تو رو خدااا!!!!! مزه ی هرچی NFS ه تو آرکید بودنشه! البته که دارن سعی میکنن بازی رو به سمت واقعیت ببرن! تو HP بردنش طرف واقعی بودن... ولی خداییش همون غیر واقعی بودنش مزه میداد که اینم...

منظورت از غیر واقعی بودن سری قبلی چیه؟
وقتی HP اومد تو همین BC خوندم که سازنده های HP تمرکزشون بیشتر روی واقعی سازی محیط و شرایط رانندگی ه! یعنی نه سیمول باشه نه ارکید. یعنی میخواستن یه جو کاملا واقعی رو درست کنن که... خب شیفت سیمول بودنش بیشتره ولی اینا میخوان همه رو به سمت واقعی بودن بکشونن! ولی مثه این که تو این یکی همه چی تغییر کرده! از تریلراش معلومه... خدا کنه تونینگو این دفه دیگه اضافه کرده باشن!

اوه اوه بیان NFS رو هم سیمول کنن تو رو خدااا!!!!! مزه ی هرچی NFS ه تو آرکید بودنشه! البته که دارن سعی میکنن بازی رو به سمت واقعیت ببرن! تو HP بردنش طرف واقعی بودن... ولی خداییش همون غیر واقعی بودنش مزه میداد که اینم...
باباHPکه کاملا ارکید بود

آره من که نمیگم آرکید نبود!!! میگم بیشتر رو واقعی تر کردن محیط و مسابقه ها کار شده بود! خب نمیگم بد بود ولی سلیقه ایه دیگه! من هنوزم با همون underground و MW با جاده های شفافشون حال میکنم :))
اره محیط ها واقعی تر بود در کل من با HPخیییییییییییییییییییلی حال کردم امیدوارم همین روند رو ادامه بدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or