Need For Speed:The Run~XBOX360

این بازی فقط اینجوریه؟ چون من بازی های NTSC و رو پال اجرا کردم مثل dmc4
تا اونجایی که من میدونم باری های X360 یا Region Free هست یا Region Lock . و بازی های Region Lock فقط روی کنسولی اجرا میشن که با ریجن خود بازی مطابقت داره . حالا شما مطمئنی DMC4ت NTSC هست ؟ به چیزی رو Boxshot بازی زده اعتماد نکن فیکه .

تا اونجایی که من میدونم باری های X360 یا Region Free هست یا Region Lock . و بازی های Region Lock فقط روی کنسولی اجرا میشن که با ریجن خود بازی مطابقت داره . حالا شما مطمئنی DMC4ت NTSC هست ؟ به چیزی رو Boxshot بازی زده اعتماد نکن فیکه .
بازی اریجیناله آخه:دی
بازی های زیادی هم اجرا کردم که شده
شما تست کردی نشده؟

من بازی گرفتم و تا اواخر stage 3 رفتم .
بازی خوبیه ولی به نظر من nfs نیست .... اگه یه اسم دیگه داشت خیلی بهتر میشد .....
ولی در کل بازی خوبیه و من خوشم اومد ..... مخصوصا حال و هوای بازی که خیلی جالبه ....
گرافیک هم وقتی با سرعت تو جاده ها حرکت میکنید خوبه ولی وقتی توقف میکنید مشکلات زیادی توش داده میشه .....

منم بازی رو گرفتم..4-5 مرحله ام رفتم....بنظرم واقعاااااا بازی عالییییه...یعنی شاهکاره...خیلی وقت بود هیج NFS ی به دلم نشسته بود ولی با این واقعااا حال کردم...کاملا از چیزی که انتظارشو داشتم قشنگ تر بود...صحنه های اکشن و سینمایی واقعا زیبا به همراه داستان خوب و کامل و هندلینگ منحصر به فرد ماشینا یک حال و هوای دیگه ای بهتون میده که تا حالا تجربه نکردین...و نکته ای که خیلی دوسش داشتم این بود که من همیشه دنبال یه بازی Racing ای بودم که تو یه جای شلوغ و پرترافیک باشه و بشه لایی کشید که NFS RUN واقعا به خوبی از عهدش بر اومده...حتما تجربش کنین..عالییییه

ماشین ها رو میشه اپگرید کرد یا نه؟چون نقد گیم تریلرز رو دیدم هیچی نگفت و تازه می گفت بازیش فقط دو ساعت تو جاده هست با فیلما و تو منو گشتن بیشتر میشه یعنی کلا دو ساعت گیم پلی داره

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or