امروز یک ساعتی نشستم پای بازی و تا رتبه 145 رفتم . هیجان بازی یه جورایی داره بیشتر میشه و بازی داره جذاب تر میشه . تو مد ران نمیشه ماشین را عئض کرد و باید تا آخر با همون ماشینی که انتخاب کردیم بریم ؟
سلام دوستان
من برای pc رو گرفتم و دارم بازی میکنم تا اینجا نظر آقا مهیارو قبول دارم
ولی من یه مشکلی تو بازی میبینم که واقعا تو عصابم رفته !!!
نمیدونم مشکل از کجاست !! شاید به خاطر نسخه black box باشه...یا کلا از نسخه pc
مشکل من اینه که بازی روی esay هم میگذارم به این ماشینهای دیگه نمیرسم...البته با هزار بد بختی تا level 8 رفتم ولی از اون به بعد نه میشه بازی داستان بازی زو زد کرد نه مشه این challenge series ها رو رد کرد !!!! challenge series نمیشه esay کرد !!!!!
واقعا تو مخی شده !!!! هر کاری میکنم انگار من لاکپشتم همه ازم جلو میزنن !!!! جالب اینجاست که هیچ کدومشون اصلا سوتی نمیدن !!!!!!!!
حتی 1 بار !!!!!!
خدا وکیلی hotproshe و سرس shif یه چیز دیگه بود
خواهش میکنم کمکم کنید
نمیدونم چکار کنم
راضی نیسم از این نسخه ولی بازم عاشق سری بازیهای N4s هستم و همه ورژناشو بازی کردم
سلام اقا سعید.فکر کنم اگه شما بازی رو تو نرمال بزاری بالانس بازی بهتر بشه.شاید هم از نیترو زیاد استفاده نمی کنی چون نیترو تو این بازی از هر ماشینی یه پا بوگاتی ویرون می سازه.از راههای میانبر هم می تونی استفاذه کنی ولی مثل hot pursuit که واقعا حیاتی بود تو این زیاد کارایی نداره.بازم میگم تو بازی هر لحظه از نیترو استفاده کن باسه من پیش اومده که بدون نیترو با پورشه 911 GT3 2011 نمی تونستم پونتیاک فایربرد 1978 رو بگیرم!سلام دوستان
من برای pc رو گرفتم و دارم بازی میکنم تا اینجا نظر آقا مهیارو قبول دارم
ولی من یه مشکلی تو بازی میبینم که واقعا تو عصابم رفته !!!
نمیدونم مشکل از کجاست !! شاید به خاطر نسخه black box باشه...یا کلا از نسخه pc
مشکل من اینه که بازی روی esay هم میگذارم به این ماشینهای دیگه نمیرسم...البته با هزار بد بختی تا level 8 رفتم ولی از اون به بعد نه میشه بازی داستان بازی زو زد کرد نه مشه این challenge series ها رو رد کرد !!!! challenge series نمیشه esay کرد !!!!!
واقعا تو مخی شده !!!! هر کاری میکنم انگار من لاکپشتم همه ازم جلو میزنن !!!! جالب اینجاست که هیچ کدومشون اصلا سوتی نمیدن !!!!!!!!
حتی 1 بار !!!!!!
خدا وکیلی hotproshe و سرس shif یه چیز دیگه بود
خواهش میکنم کمکم کنید
نمیدونم چکار کنم
راضی نیسم از این نسخه ولی بازم عاشق سری بازیهای N4s هستم و همه ورژناشو بازی کردم
همیشه یکی از زیبایی های neef for speed بریدن پیچها با استفاده از شانه های خاکی جاده ها بوده :dوای گفتی یعنی من و آسفالت کرد این قضیه! نمیدونستم باید بخندم یا گریه کنم
بابا 1 متر میرفتی بیرون جاده یهنو Reset checkpoint میداد! یعنی به قدری اذیت کرد که یه موقع هایی میخواستم بازی رو ول کنم
خیلی پیش اومده که 1ثانیه تا اول شدن فاصله داشتم اما چون 5 سانت جلوی ماشین کج رفته Reset شده!
جز این مشکل و البته داستان! مشکل دیگه ایی نداره هیجان فوق العاده ای داشت...
وای گفتی یعنی من و آسفالت کرد این قضیه! نمیدونستم باید بخندم یا گریه کنم
بابا 1 متر میرفتی بیرون جاده یهنو Reset checkpoint میداد! یعنی به قدری اذیت کرد که یه موقع هایی میخواستم بازی رو ول کنم
خیلی پیش اومده که 1ثانیه تا اول شدن فاصله داشتم اما چون 5 سانت جلوی ماشین کج رفته Reset شده!
جز این مشکل و البته داستان! مشکل دیگه ایی نداره هیجان فوق العاده ای داشت...
البته اگه درست بگم تو shift 2 هم همین روش بود ولی مثلا اگر 5 بار میرفتی تو خاکی دیگه نمیزاشت بازی کنی و باید ریست میکردی البته یادم نیست که تو shift 1 هم این مورد بود یا نه ولی تو nfs run مخصوصا سر پیچهای بعضی مرحله هاش که پیچهای پشت سر هم داره خیلییییییییییییییی حال میده از تو خاکی از حریف بزنی جلو ولی خوب نمیزاره دیگههمیشه یکی از زیبایی های neef for speed بریدن پیچها با استفاده از شانه های خاکی جاده ها بوده :d
ولی سیاست run تو این ورژن متفاوته
بچه ها من هنوز نتونستم این بازی را اجرا کنم اتفاقا آخرین تیتل آپدیتش را دان کردم ولی خطای عدم ساپورت بهم میده اشکال کار از چیه و شما چه جور تونستید اجراش کنید ؟