Need For Speed:The Run~XBOX360

من موندم این 29 ثانیرو از کجا اوردی مهرداد جان فیلمیا خوب روندش کن دیدی تو نود میگفت روند کن شمام داداشم روند میکردین این 29 ثانیرو گفتین تا بگیم چقد دقیقه اره خوب خوبه تمومش کردی مبارکت باشه دادا .
وقتی تموم میکنی خودش تایم رو میگه :d منم عین اونو گفتم

جان من چجوری انقدر زود تموم میکنید؟ همتون رو easy میرید؟!
بعضی مراحل به طور غیر منطقی سخته!
اسپول مرحله : سوال
stage 8 : یکی از مسابقات باید 3تا ماشین و بگیری بعد اون 2تا شاسی بلند ها:دی میان تیر میزنن اصلا نمیشه رد کرد! یا باید ماشین جلویی رو بگیری یا باید اونارو پرت کنی بیرون map . چیکار کنم؟
نه رو Easy که حال نمیده اصلا
زیاد سخت نیست ، اتفاقا منم تو همین مرحله چند بار گیر کردم ولی میشه رد کرد. مخصوصا وقتی به ماشین دوم میرسی باید گازشو بگیری ، اونوقت اون 2 تا راحت گم و گور میشن ، بعد از این مرحله یکی دیگه هست که با هلیکوپتر میان دونبالت

باید اسم این سری رو میذاشتن need for speed the limits .کلا تو این بازی با محدودیت روبرو هستی.یاد shift بخیر که به نظر من بهتر از forza 3 بود و shift 2 هم که تکمیل کنندش بود و hot pursuit هم که یه nfs کلاسیک وخیلی هم دوست داشتنی.باید دید ea باسه این یه سال صبر می کنه؟ کاشکی مثل سال قبل چند ماه بعدش یه nfs دیگه بده بیرون .ولی در هر حال forza 4 رو داریم.

وقتی تموم میکنی خودش تایم رو میگه :d منم عین اونو گفتم

نه رو Easy که حال نمیده اصلا
زیاد سخت نیست ، اتفاقا منم تو همین مرحله چند بار گیر کردم ولی میشه رد کرد. مخصوصا وقتی به ماشین دوم میرسی باید گازشو بگیری ، اونوقت اون 2 تا راحت گم و گور میشن ، بعد از این مرحله یکی دیگه هست که با هلیکوپتر میان دونبالت
مرسی رفیق
یعنی سخت ترین هاش همینه؟:دی

---------- نوشته در 01:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:28 PM ارسال شده بود ----------

باید اسم این سری رو میذاشتن need for speed the limits .کلا تو این بازی با محدودیت روبرو هستی.یاد shift بخیر که به نظر من بهتر از forza 3 بود و shift 2 هم که تکمیل کنندش بود و hot pursuit هم که یه nfs کلاسیک وخیلی هم دوست داشتنی.باید دید ea باسه این یه سال صبر می کنه؟ کاشکی مثل سال قبل چند ماه بعدش یه nfs دیگه بده بیرون .ولی در هر حال forza 4 رو داریم.

:blink::shocked:

---------- نوشته در 02:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال
وقتی وسط story هستی مثلا stage 5 بخوایی Difficulty رو تغییر بدی از اول stage شروع میشه ؟ یا کلا بازی رو از اول میاره؟

سلام.دوستان من یه مشکلی داشتم.وقتی که دیسک بازی رو میزارم و میخوام برم داخل بازی با این ارور مواجه میشم.:(
The Disc Is Not Supported
این در حالی هستش که تاحالا 2 بار دیسک بازی عوض کردم و بازی رو هم روی هارد ریختم.

سلام.دوستان من یه مشکلی داشتم.وقتی که دیسک بازی رو میزارم و میخوام برم داخل بازی با این ارور مواجه میشم.:(
The Disc Is Not Supported
این در حالی هستش که تاحالا 2 بار دیسک بازی عوض کردم و بازی رو هم روی هارد ریختم.

دوست عزیز شما به لایو وصل شدی و مشکلی که برای خیلیا و هم چنین من پیش اومده براتون پیش اومده اونم اینکه یه فایلی روی سیستم شما در هنگام وصل شدن به لایو نصب شده که اجازه بازی کردن بیشتر بازی های xgd3 را نمیده و برای حل این مشکل فکر کنم باید صبر کرد تا lt جدید بیاد البته برای بعضی از بازی ها راهکارهایی هست که میتونی از تاپیکهایی که در زیر ادرسشون هست استفاده کنی البته بازی nfs که مد نظر شما هست هنوز راه حلی براش پیدا نشده و خود منم هنوز منتظرم که بتونم ادامشو بازی کنم

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=52522

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=52607

به یه مشکل برخوردم:((
قسمت اول بازی روکه رد میکنم صحنه فراراول ومیگم.
بعدازردشدن ازقطار تو لودینگ صفحه سیاه میشه.دستگاه هم هنک نمیکنه.مشکل چیه؟کمکم کنید لطفا.

خب بازی ام تموم شد به سلامتی:دی
stage 10 چقدر هیجان داشت! Hp نصف اینم هیجان نداشت
یه مشکلش که خیلی اذیتم کرد در بازی این بود که تا یکم میرفتی تو جاده خاکی یهو Reset checkpoint میداد! یعنی همین مسئله سرویس کرده بود!:دی
داستانم که هیچی....پوچ
در کل با تمام ایراداش یکی از بهترین NFS هاش هرچند به Underground و Most wanted نمیرسه
اگر تنوع واستون مهمه حتما بازی رو تا آخر برین
مراحل بسیار متنوع
جنگل...کوه...برف...شب...روز...بیابون...کارخونه....اتوبان...همه چی داشت واقعا هم خوب کار شده رو مراحل

وات دِ فاك؟!!؟
ایگزکتلی !!!!
به نظر من این بازی باید تو XBL یا PSN منتشر میشد . محتواش خیلی کمه . هر چند این کم بودن به نفعه ، چون اگه یک ساعت بیشتر گیم پلی داشت به هیچ وجه قابل هضم نبود . ولی ای کاش تو فورزا این نوع تنوع از نظر محیط ها و پیست ها بود ...
تنها چیزی که باعث میشه بازی کنیم اینه که محیط هاش خیلی تنوع داره و هیجان بازی بالاس

آخرین ویرایش:

من بازی رو تموم کردم ، همون طور که میبینید حدودا 2 ساعت طول کشید ، 4 ساعت از کجا اومد ؟؟؟
ولی بازی برای من واقعا جذاب بود ، حتی جذاب تر از NFS:HP !!!

به یه مشکل برخوردم:((
قسمت اول بازی روکه رد میکنم صحنه فراراول ومیگم.
بعدازردشدن ازقطار تو لودینگ صفحه سیاه میشه.دستگاه هم هنک نمیکنه.مشکل چیه؟کمکم کنید لطفا.

برای منم بار اول این طور شد ، یک بار درومدم از بازی ، دوباره رفتم درست شد ! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or