Need For Speed : Shift - XBox 360 Version

• Thread starter Thread starter ali954
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان عزیز اگه زحمت نباشه یه 3 مگ دانلود کنید و لول 50 شدن در عرض نیم ساعت رو ببینید :دی

(فیلم از خودمه :دی )

http://www.2shared.com/file/8328807/b190bc7a/MOV_0026.html

با تمام کردن بازی خود به خود به level 50 میشه رسید و
با وجود اینکه level up تو روند بازی جز ایچیومنت تاثیر دیگه ای نداره اما دمت گرم.
ترفند خفنی بود:biggrin1:

با تمام کردن بازی خود به خود به level 50 میشه رسید و
با وجود اینکه level up تو روند بازی جز ایچیومنت تاثیر دیگه ای نداره اما دمت گرم.
ترفند خفنی بود:biggrin1:
همچین چیزی نیست
من بازی رو تموم کردم
ولی لوله فکر میکنم 37 بیشتر نبودم

سلام من ویدیوی رو که فردین گذاشته ندیدم ولی شاید به شکل زیر بشه یه کاری کرد:
Level 50 in less than 15 races
بابا این میگه توی دریفت راند رو بذار 20 بعد برون. شما ویدئوی منو نگاه کنید. فقط باید بشینی دست به سینه منتظر بشی که بشی لول 50 :دی

همچین چیزی نیست
من بازی رو تموم کردم
ولی لوله فکر میکنم 37 بیشتر نبودم

اونجوری که شما تمام کردی که میشه تو کمتر از 4ساعت بازیو تمام کرد:biggrin1:
فقط کافی تعداد ستاره هات به حدی بشه که مسابقه tier5 رو ازاد کنیو بعدشم اونو بری;)
کسی که این کارو میکنه واسه ایچیومنت این کلکو میزنه,خوب اکه تمرکزت رو گرفتن ایچیومنتا باشه خود به خود بیشتر از 200 ایچیومنت مربوط به level up رو میگیری دوست محترم:smile:

من یه مشکل عجیب دارم تو مسابقات tire3 تو یکی از مسابقات اجباری یه ماشین در اختیارته اونم بیوک هست .وقتی وارد بازی میشم که فقط من و حریفم هستیم مسابقه شروع میشه گاز رو میگیرم دور موتور هم تا آخر بالا میره اما ماشین حرکت نمیکنه:confused:گفتم شاید دندش دستیه اما دیدم رو دنده 1 هست دستی بوردمش 2 و ... اما هرچقدر گاز میدم راه نمیفته حتی دنده عقب هم میگیرم نمیره چیکار کنم؟؟؟؟:confused:

من یه مشکل عجیب دارم تو مسابقات tire3 تو یکی از مسابقات اجباری یه ماشین در اختیارته اونم بیوک هست .وقتی وارد بازی میشم که فقط من و حریفم هستیم مسابقه شروع میشه گاز رو میگیرم دور موتور هم تا آخر بالا میره اما ماشین حرکت نمیکنه:confused:گفتم شاید دندش دستیه اما دیدم رو دنده 1 هست دستی بوردمش 2 و ... اما هرچقدر گاز میدم راه نمیفته حتی دنده عقب هم میگیرم نمیره چیکار کنم؟؟؟؟:confused:

مال منم شد. فک کنم فقط اون مسابقه بود. بعدش دیگه اینجوری نشد

من فکر کنم منظور شما corvette باشه چون واسه ی من تو Tire3 سر مسابقه ای که ماشینم به طور اجباری Corvette هستش همچین انفاقی میفته...!

من هم يه همچين مشكلي رو داشتم ولي فقط همون مسابقه بود.
به نظر من واقعا بازيه قشنگيه ولي از nfs يه انتظار ديگه اي داشتيم:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or